166

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 179. Въри ги спасявай кво чакаш още не знам...Не карай другите да ти вършат работата.

165

Анонимен

преди 1 година

До БСП!! Абе пенсиьо, БСП няма нищо общо ни с БКП ни със социализма ни с комунизма ни с идеология нито с нищо. Те са същите крадци като всички останали. Колко столетия още ви трябва да го разберете че явно съвсем са ви изгорели реотаните и сте запецнали на "кумунизъм".

164

Бай Чеп

преди 1 година

Русия ни обяви за "неприятелска" държава без официално да сме изпратили и един патрон на Украйна и ремонтирали нито една единица бойна техника. И това само заради едни хартийки приети от НС. Е сега, когато пак заради НС ще предоставим открито средства за убиване, като каква държава ще ни класифицират? Помните ли как България водеше "Символична война" против САЩ и Англия. Както беше казал един интернационален българонразец : "Колелото на историята се върти".

163

Анонимен

преди 1 година

Дайте оръжие на Украйна и спасете таврийските и бесарабските българи от Русия. Защо не искате да им помогнете. Какъв е този народ бе хора. Защо вие сами преследвате и тормозите собствените си съграждани, собствените си сънародници, които са българи. И от мненията оставам потресен колко много объркани и непознаващи историята си хора има. Пионерчета ли сте? Фашисти ли сте? Наи-отвратителното нещо, което съм чувал по повод геноцида извършван на македонците е: нали ние тук сме си били добре. Отврат.

162

Анонимен

преди 1 година

До ИнХП. А ти па кат си толкоз смел въри е защитавай кво ми ревеш тука и се правиш на мъж ?

161

БСП!!

преди 1 година

До Анонимен Като продължителка на БКП и на нейната вдъхновителка КПСС (Комунистическата партия на СССР), те винаги са били за мир. За "руски мир", по тяхному, разбира се. По възможност с Ленин, Сталин, Брежнев или Путин начело.Позор за номинално "българска" партия за такъв слугинаж в полза на Кремъл.

160

Анонимен

преди 1 година

До Бонго Бонго. Айде ела си в наше време. Благодарност на Освободителя и толкоз. Всичко останало е история.

159

ИнХП

преди 1 година

Платените и комплекси рани червени пенсии опят на амбразурата и защитават paшиcтан. На думи са много смели и силни, точно като кремлинската хунта. Вие идете и завладейте Украйна, там ще ви посрещнат подобаващо

158

Бонго Бонго

преди 1 година

Никва мантра не е стигнала.ПРИЧИНАТА Е ОСНОВАТА ЗА ВОЙНАТА, ЗАЩО???ЗАЩО РУСИТЕ ОТИДОХА В ЧУЖДА ДЪРЖАВА ДА Я ЗАГРАБЯТ??? СЕВЕРНА ДОБРУДЖА Е ВСЕ ОЩЕ В РУМЪНИЯ И 100 Г МИНАХА, КЪДЕ Е ЗЕМЯТА НИ????? АМИ ДО ЕГЕЙСКО МОРЕ???? ТРЯБВА ЛИ ДА СИ Я ВЗЕМЕМ???

157

Анонимен

преди 1 година

До 765444. Няма да се изтегли Русия. Работата е окончателно свършена.

156

Анонимен

преди 1 година

До 157:Имаше репортажи преди години по бтв.Никаква руска пропаганда не е убийствата на бесарабските българи там.БТВ са купена от американците медия.Ти чиба,укронацист такъв!

155

Анонимен

преди 1 година

До Бонго Бонго. А стига глупости. Няма да ти се получи както винаги

154

765444

преди 1 година

До Анонимен Не слагайте причината след следствието.Да се изтегли Русия и няма да има нужда от даване на оръжие,в помощ на нападнатите.Освен ако не си за избиване на още хора.

153

Анонимен

преди 1 година

Ситуацията в страна е революционна

152

Анонимен

преди 1 година

До !!! 164.Къде ги виде тия комунисти бе ?

151

Бонго Бонго

преди 1 година

За освободителя , трябва да сте благодарни на Вълчан войвода,който плати за да дойде руският цар. До 1989 г и изнесено бг злато в Масква

150

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 166. явно си нямаш понятие от това как е устроен света като цяло и отделно като държави

149

Анонимен

преди 1 година

До ЗАБРАНА, каква православна Прросия те гони бе касскет? Де се чуло и видяло за 20 века православна страна да наема алаходупци и да ги праща на джихад да завладяват съседна православна страна? Рушшия винаги е била империя на злото, време е да се разруши.

148

Анонимен

преди 1 година

С оръжия мир не се постига.

147

Анонимен

преди 1 година

До Бонго Бонго. Ше развяваме каквито си знамена искаме бе. Особено знамето на Освободителя !