61

Анонимен

преди 1 година

От русофилите разбрах че няма никакви убити руснаци от украинците, ако все пак има някой той е убит в неравна битка с натовците които трябва да имат преимущество 100 към 1 за да успеят да убият поне 1 руснак.

60

Анонимен

преди 1 година

Аз като гледам Русия си има ток и горива и всичко. Крайна е фалирала, а ЕС лъже като посранн че Русия свършила ракетите и пропагандистките алабала ежедневно под диктовката на САЩ. Инфлацията в еврозоната е огромна, че даже и ингилизите вече не могат да си плащат сметките. Обаче медии като тази са собственост на американски евреи като Блумбърг и никога няма да кажат нещо вярно. МОШЕници на квадрат.

59

До БАНко

преди 1 година

Аха, злобна и лъжлива. Само тва, че ония бегат с пералните остава вярно. Нямат стигане

58

Спеца

преди 1 година

Глупости!Целта на руснаците не е бърза победа , а изтощителна война за ЕС и САЩ , в която да лъсне безпомощността и арогантното лицемерие на управляващите им елити!Руснака е преценил с азиатска хитрост! С един куршум ще изтрепят аглосаксонските мераци!

57

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен64 - Какви мински споразумения войната запомна 2014 г чети резолюциите на ООН не пиши глупости . Някой те окрал и после иска да не ти върне откраднатото .

56

Бесен

преди 1 година

Рашагите се наиграха! Тепърва ще има да страдат! И заслужават всяка мизерия, която ще им сервират украинците!

55

анонимен келеш

преди 1 година

Еваларката на ВМЗ Сопот и Арсенал Казанлък:):):)Доста руски агресорчета заминаха горе при Свети Петър с помощта на нашите си Български бомби и снаряди:):):)

54

Анонимен

преди 1 година

Цялата вина е на сащ и европа от мен казано много добре виждаха че минските споразумения не се спазват думи на меркел от вчера бяха избити журналисти депутати и обшественици в украйна убитите обикновените хора са другата страна

53

до59

преди 1 година

Алоо, една държава залязвя, когато има спад на икономиката. За сега САЩ и ЕС, заедно с Япония и Индия са най-бързоразвиващите се държави в света. САЩ така си "залязваха и гниеха" още по времето на бай ти Тошо и само ги жалехме колко са зле. хаахахах Видя се кой залязва и разпадането му предстои.

52

БАНко

преди 1 година

СЛЕД ПЪЛНИЯ ПРОВАЛ НА НАТООВЦЕТЕ ПО ФРОНТА , НАТОВСКАТА ПРОПАГАНДАТА СТАВА ЗЛОБНА И НЕВЯРНА, ЛЪЖЛИВА !!!

51

На запад

преди 1 година

А на запад почват да се усещат за участниците, ролите и победителите в тази война. Родните зелени демократо-сектанти унесени в л ая обаче нищо не виждат, не чуват и не искат да разберат! Харесва им дружния ла й по мечката.

50

Е прав си!

преди 1 година

До Анонимен: "Идва краят на Империята на злото." - залязва краварската "демокрация" идва многополюсния модел!

49

Анонимен

преди 1 година

Всъщност има едно хубаво нещо от войната. Още със започването и. Идва краят на Империята на злото. И вече и да искат да дадат заден не могат да спрат. Колелото на историята се върти и ще продължава да се върти до пълния им провал. Първо се саморазпадна СССР 90та година. Сега е ред на Русия.

48

за НАТО ли?

преди 1 година

БГ ПОСЛОВИЦА: Двамата щяха да се разберат ако не беше третия!

47

Анонимен

преди 1 година

Минава някакъв и разпръсква сол. Вижда го полицай и с недумение пита: - Какво правиш бе? :- Ръся сол за да няма крокодили! :- Ама то НЯМА! :-Е нали затова ръся сол! --- такава е обясннението на тая статия по отношение Русия, конфликта и НАТО!

46

Анонимен

преди 1 година

Познавам коя е списвачката, само по заглавието! Игнор!

45

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 50 А ти питай къде се крие Путин сле 4-те изгорели стратегически бомбандировачи в Pязан и Енгелс Саратовска област.

44

Анонимен

преди 1 година

До дай по същество Да ти имам русофилското самочуствие. Руснаците за 10 месеца изгубиха 10 пъти повече солдати в Украйна отколкото СССР за 10 години в Афганистан.

43

Анонимен

преди 1 година

46: и ти вярваш на рапортуването на Урките? браво промит мозък. Питай за Призрака на Киев и за милионите пропаганди и даже онзи дядо дето бил свалил руски самолет с двуцевка. Урките какво разправят, че са загубили 2-*** в цялата война нали? Циркове за простолюдието

42

дай по същество

преди 1 година

До 500 на ден - украинци делено на 10 -> руснаци. Ако сметнеш грубо - това потвърди и Урсата 120 000 укропитека за 6 месеца прави по 666 (дяволското число :))