31

avliga

преди 15 години

през 2000 г във вестник 168 часа имаше класация за най-качествен кашкавал и 1 беше на Зоров-"Пършевица".Скоро си купих от тази марка,но според мен е ***. Г-н Зоров защо стана така?

30

осман

преди 15 години

Работя в София, като гипсаджия. За 20 дни спестявам около 1500 лв, връщам се на село за седмица при родителите си и влагам тези пари в земеделието и животновъдството, знам че, съм вътре с тази инвестиция,но родителите ми не могат без да гледат животни. Иначе съгласен съм със Зубъра да ядем пасти то сега по магазините вече има и швейцарско сирене не знам как ще го ядеме.Дано да се оправим......все пак все още ни управляват старите служители на Дър.Сигурност.

29

преди 15 години

ЖАЛКА И *** ДЪРЖАВА - СМЕШНИ УПРАВНИЦИ

28

преди 15 години

da nabiem polititzite i kukite da gi zatvorim u oborite i da vidat kvo e sega se nagrabiha i ne vervat na horata iskat i kravta ni mamka im skapana na boi za rodinata dolu i pedalite v parlamenta

27

Aнонимен

преди 15 години

хорца помислете как живеете и тогава пишете!Колко хора са доволни от живота си?Всички сме като тях!Някой който не е излизал навън не знае какъв живот живеем!Толкова сме зле и ставаме още по зле.До кога ще продалжаваме да чакаме?Ние ако не оправим България сега ,децата ни ще живеяат още по зле!.Помислете и за бъдещето а не само за близките дни

26

преди 15 години

И аз като повечето от Вас П

25

кон

преди 15 години

Ще си внасяме чудно млекце от чужбина, много по- вкусно е... Като чуя, че някой продукт е български, изпитвам силни съмнения дали да го купя. "Произведено в България" значи "Не пипай това и бягай надалеч"

24

недоволен

преди 15 години

Подкрепям хората, не са излезли от добро в тая жега, ами заради тия ***, гадни, крадливи комунисти, да протестират! На есен хората като усетят истанската трагедия надявам се всички да тръгнат срещу тях.

23

и аз да кажа

преди 15 години

...щом ножът е опрял до кокал, друго не остава! Не е толкова трудно да се прояви разбиране от пътуващите по заградените пътища! Никой не чува гласа на тези, които произвеждат материалните блага! Крайно време е издъненото правителство да си хваща партакешите и да се маха! Не че ще я "вържем" с някое друго, но тези трябва да си ходят!

22

преди 15 години

Нека само припомним, че 70% от БСП елеторатът е от именно тези социални групи. Непоправим и изкушващ е споменът за евтината гроздова и краве сирене 2, 60 лева, за пълния хладилник при Тато и празните души и сърца.Това,че се ходеше до Калотина с "открит лист"и Сложеницин беше класов предател.............още много много такива мога да кажа.Та този сега протестиращ електорат да пита Партията си защо ги обрича на мизерни съществуване, а не по време на избори с приповдигнато настроение и отново празна дауша да ходи и да избира онезикоито сега почиват в курортите на класовия враг"империалистическа Европа".Успех на всички трезвомислещи десни избиратели!!!!!!!!!!

21

Yonex

преди 15 години

Държавата краде от малкото хора, които произвеждат в България. Чиновниците са свикнали да работят на комисионна и не знаят какво е да направиш фабрика, да плащаш на работници, да отговаряш на безброй изисквания, да се бориш с конкуренция, да връщаш кредити, да даваш рушвети на държавни лапачи и евентуално да храниш семейство.

20

Rosen

преди 15 години

... че хората искат "държавата" да им помага. Същата оная държава, която преди за тях бе "мащеха" и заради която сменихме системата от "социализЪма" на "демокрация", та пазарът да е частен и държавата да няма пръст в цялата работа. Какво става, господа "демократи" ??? Нали точно това е "капитализЪма" - всеки се оправя както може, а ако не може закрива производството и се насочва някъде другаде ? Или нещо тотално съм сбъркал системите ? Интересно "капиталистическата", дясна опозиция какво се опитва да прокарва и подкрепя социалистически идеи за намеса на държавата в цялата работа ?Къде сбъркахме ? Къде е гнилото ? Какво става с първоначалните идеали и реализацията ? Някой от вас да си дава сметка, преди да се дига на "бунтове" ???

19

преди 15 години

...iskah da kaja...

18

преди 15 години

do vsi4ki politici--stiga ste qli i krali, po4nete malko da se grijite za dyrjavata i neinite grajdani!

17

Edna

преди 15 години

Да арестуваш този, който буквално ти дава хляба! Няма такава държава.

16

българка

преди 15 години

Подкрепям хората млекари, земеделци, животновъди и всички други, които си изкарват прехрана на семействата с труд. Те преживяват като мнозинството нас. Управниците си обуха банските и отидоха да отмарят след "никаквата ранота" каквато я свършиха. А тези хора трябва да плащат скъпия ток, вода, учебници на децата си и живеят и те. Подкрепям ги. Нека блокират. Това на нищо не прилича. Какво да работят хората? С какво да си изкарват прехраната. Добре, че са Европейските институции да ни кажат колко сме крадливи като управници.

15

преди 15 години

Да подкрепим полицията и всички дружно с бухалки да разпръснем тези, които се опитват да ни затворят пътищата.

14

преди 15 години

eй 3 -ти за такива като теб мекерета сме на този хал

13

гражданин

преди 15 години

Вместо да се дърпаме тук помежду си, ако бяхме нормално гражданско общество, би трябвало всички да подкрепим хората, които излизат и блокират пътищата, не би трябвало да ги оставяме сами в това. Защото ако не ги подкрепим, утре към тях ще се залепят разни самозвани политически лидери от сорта на вечно компетентния бивш земеделец Яне Янев и ще се опорочи всичко. Или пък властта ще подхвърли на хорицата тук там парички, но не на всички, а на някои от тях, за да се изпокарат помежду си и съответно мандата да се изкара докрай!!!

12

Aнонимен

преди 15 години

когато се протестира в европа ,няма такива като теб!всички са единни и затова са добре !а тук че ти затворили пътя,голям работа !!!след време ще се питаме защо е скъпо киселото млеко,сирене и кашкавала