36

Лена

преди 1 година

рано или късно всичко излиза наяве за всичко и всички. и меркел ви каза вчера някои неща.. плюйте вие още по лошите рушяни където накрая все подават ръка а не я пускат всеки път като искаш да я хванеш

35

Бърза регистрация

преди 1 година

Мигрантски статут и с автобуси легално до сръбската граница. Ще отпадне и професията каналджия. И логично, преосмисляне на позицията за членството на Западно македонската ни провинция в ЕС. Ако искат членство, да се върнат при мама.

34

Анонимен

преди 1 година

От ЕС са обещали че ще приемат само Бойко в Шенген.

33

Петров

преди 1 година

Бойко дебелия що не се обади на Емануел, Олаф, Урсула, Марк и т.н. и не реши въпроса нали се скъса да им козирува под път и над път щот били приятели

32

Приятен ден

преди 1 година

Благодарете за неприемането в Шенген на корумпираната Съдия Ели Скоклева Дупница и Старши Инспектор Емил Димитров от Бобов дол и най вече на нещото Иван Стоименов Гешев!

31

Анонимен

преди 1 година

Нали ви обещаха ясно че няма да ви приемат сега ? Кви са тия глупости със сценарии ?

30

Шенген в чекмедже

преди 1 година

Тати обеща да ми купи колело ама друг път.

29

Анонимен

преди 1 година

A бе докога ще задържат нашите пришълците от изтока и ще ги връщат обратно???. Пускайте всички в западна Европа. Е, ако хванат някой наш каналджия му ударете една глоба от 2000 лева от кумова срама и толкова, ама ония ги пускайте бе. Вижте как хубаво ги интигрират- пример мароканците оня ден. Беше красота.

28

Анонимен

преди 1 година

Руските танкери с регистрация в Малта, Кипър, Гърция.... са се пререгистрирали в Саудитска Арабия и вече там ще си плащат данъците.

27

Антифашист

преди 1 година

Напускане на ЕС сега веднага

26

Анонимен

преди 1 година

Българските медии упорито мълчат за започналити трудневни посещение на Си Джинпин в Саудитска Арабия. Пристигането е съпровобдано с изтребители, след които се вижда цветен "килим" с цветовете на китайското знаме, на летището лично го посрещат 20-тина членове на кралската фамилия. Предвиждат се договорености, които лардинално да изменят световната иконолика. Вероятно е отменянето на практика на връзката долари - петрол и вързването на цената на петрила с юана.

25

Анонимен

преди 1 година

А за какво ни е този Шенген всъщност?! Ще подобри ли с нещо здравеопазването и образованието, ще намали ли битовата престъпност, ще вдигне ли пенсии и заплати? Всички знаем, че отговорът е "не", така че айде няма нужда!

24

Анонимен

преди 1 година

когато наглите българи се изчистят от връзкарите които на практика са всички българи без изключение защото всички българи живеещи в българия са нагли долни връзкари хранещи се като нагли долни въшки на европейските глави и с мания че били най великите на света докато дават парите на европейците на гнусни български лаянарски мутри може и да ги приемат в европата

23

Отказ

преди 1 година

Никъде не ни искат вече и на запад и на изток, защото за 33 г. се превърнахме в една деградирала пр0паднала кл0ака

22

Промяната!!!

преди 1 година

От цялата работа губят румънците. В тази държава имаше реално осъдени комунисти, олигарси и мафиоти. Имат по-висок стандарт и се развиват. Ние сме били и си оставаме дупка. Ко**ина на бивши комунистически величия и селски бизнесмени дето с едно обаждане и иляда леа си решават проблема

21

Анонимен

преди 1 година

Искаме Българска комисия да посети Холандия и Австрия да провери , какво пазят и какви техники имат за да бъдат в Шенген ? Също така очакваме рюте да обясни, как влизат толкова наркотици в жалката му държава ,като е такъв голям шенгенец:)) Защо мълчи по тази тема не знам... нещо лапна ли... Излез и кажи като мъж ,как влизат наркотици в Холандия бе нежен ....

20

Анонимен

преди 1 година

Не!

19

дядо Ванго

преди 1 година

Не трябва да се натискаме за Шенген, това ще направи България цел на всякаква паплaч от сев. Африка, за сега мигранският поток не е сериозен защото мигрантите знаят че дори да влязат в България трябва да преминат още няколко граници. Аз казах - Хау!

18

Охохохо

преди 1 година

Тия можеха просто да ни заличат като но вкарат в Шенген, но реално ни правят услуга. Представете си какво ще стане ако всеки бежанец преминал заграждението до Турция се връща обратно в Бг. За кратко ще ни напълнят с такива. Ежедневно минават стотици през Бг. Преди 20 г. твърдо за Шенген, този ЕС няма общо с онова обединение от преди 20-30 г.

17

Анонимен

преди 1 година

Хърватия влезе мн по късно в съюза от нас . Това ще е директна подигравка с България и Румъния от страна на Холандия и Австрия. Ние и Румъния трябва задължително да приемем коктра санкции срещу тях. Техните доводи нямат стойност. 20+ държави казват ,че сме напълно готови, а 2 казват обратното. Ясно е кой е прав :)) Вето за Холандия и Австрия оттук нататък завинаги. Това са 2 анти Български държави.