50

Eric Clapton

преди 1 година

Cocaine.Зеленото наркоманче вече е отсвирено.

49

Анонимен

преди 1 година

Имам усещането,че скоро ще му ядат житото.Взе да си прескача сянката а всички знаем,че това е невъзможно.А Запада пак заложи на куц кон и сега се чудят,как да се измъкнат и лъжат ли лъжат и мислят,как да се отърват от него и да набедят Русия.Това им е специалитет.Наскоро пак спретнахаедна лъжа с мигрант по които било стреляно от БГ,въпреки,че с просто око се вижда,че това е нарушител на границата а не мигрант.Но има видов ден и той ще е скоро.

48

Alek

преди 1 година

А този зеленски ще го съдят в последствие самите Украинци, но той ще се скрие при плащачите си ...

47

Българин

преди 1 година

Аз пък казвам, че България ще си върне Македония!

46

Alek

преди 1 година

Ако войната ескалира ще има виновни и това ще са дебеилите от нато и сащ

45

Анонимен

преди 1 година

Историята до тук показва, украинците нанасят удар по руски мост, зеления се пъчи пред камерата, 40 % от Украйна остава без ток. Сега зеления пак се прави на интересен, познайте какво следва?

44

Дааам

преди 1 година

Около ръбовете на якето и главата така си личи че насаждан образ върху друго видео че е трагично.А даже не съм видео експерт.Сигерно се спукват от смях като го гледат тоя фейк.

43

Анонимен

преди 1 година

Козяшките тролейбуси, *** и всякаква друга па смина от тоя сорт нали вярва на западнитд анализатори? Е, един от тях американски, прит това много известен казва в свой анализ че Украйна няма как да спечели тази война. Защото РАЗКАЗА за войната от страна на западните медии, НАТО и Пентагона коренно се различава от реалността. Само че гореспоменатите индивиди няма да повярват на този анализатор, защото те сасвикнали да вярват само на тов което съвпада с техните представи за нещата.

42

Joko

преди 1 година

Зильонски, не са решили не са те гръмнали..... Колко пари окрадахте от помощите ?

41

Анонимен

преди 1 година

Военният кореспондент Котенце Z за ситуацията в Маринка: Ние изтласкваме врага в Маринка. Напредъкът е бавен, къща по къща. В идеалния случай остават 4 км за затваряне заедно с индустриалната зона. Укрите са неспособни да издържат на натиска, изтеглиха част от силите си. Съдейки по движението, врагът не разчита особено на дълга защита в останалите квартали. Предстоят решителни събития.

40

Анонимен

преди 1 година

Като останат на студено и тъмни, разглезените евроГейци ще излязат на улицата и тогава пред *** правителства ще има два избора->1.Оставка и избори, 2.Стопиране на помощите и премахване на санкциите.

39

Анонимен

преди 1 година

Newsweek: Енергийната инфраструктура на Украйна може да бъде напълно изключена до края на 2022 г., ако ударите продължат. На когото не му харесва, нека свали зе-фюрера си.

38

Анонимен

преди 1 година

Как ще върнеш живота на хората, как ще върнеш домовете на хората, как ще върнеш хубавата Украйна, като съсипа всичко за да си напълниш сметките в зелено. Алзността на този шут разказа играта на страната.

37

До Бандеровците

преди 1 година

Прочетете коментара на анализатора от Уолстрийт Джеймс Ричардс от вчера. Последното му изречение е "Съжалявам, но Русия печели войната" !

36

Реалист

преди 1 година

Тази война наподобява доста испанската гражданска война преди ВСВ. Всички се месят и си тестват оръжията там преди истинската Война. Трудни времена ни чакат, за съжаление. А и в момента държава нямаме, реално погледнато.

35

Реалист

преди 1 година

Ще си връщат Крим? Населен 95% с руснаци, които избягаха от Украйна заради тормоз. Тоя изглежда иска безкрайна война. Дали украинците са така навити като него?

34

Анонимен

преди 1 година

Евтина пропаганда на която биха се вързали само пълни мал&&ници. Значи зеления пъпеш не смее да отиде на срещата на Г-20 и разни други международни форуми на високо ниво, и то при положение че проси пари от всички. Ама отишъл в Донбас където в момента се водят най ожесточените сражения. Смееех .

33

Анонимен

преди 1 година

Тая война няма да свърши скоро. Европа извършва ритуално самоубийство за да ужким-санкционира Путин. Колкото повече продължава, толкова по-зле става. Междувременно харчи милиарди за Украйна. Междувременно населението почва да се изнервя. Ако Путин иска да съсипе Европа, просто трябва да продължи войната.

32

Реалист

преди 1 година

Най-много Донбас можете да си върнете, Зеленски. Обаче в Крим стъпите ли ония лудите ще ви изтряскат един атом без да му мислят.

31

Случаен минувач

преди 1 година

Спрете да лъжете, хората четат и руски сайтове. Около Бахмут всеки ден загиват около 200 украинци.