120

шарлатани

преди 1 година

Няма честни хора в политиката. Всички те са шарлатани. Ако си честен, не ставаш за политик. Това не е моя мисъл, а го казват видни хора, които не са в политиката. Колкото до двамата шарлатани: пазете България от такива, иначе всички ще плачем.

119

Анонимен

преди 1 година

Този се кри като мишка две години и нито веднъж не излезе пред хората, които му гласуваха доверие. Чак след като мафията му заповяда почна да ръси акъли. Една седмица след като разбиха мафията на Капитан Андреево, тази куца подло.га събори правителството. Съвпадение? Не мисля.

118

Fena

преди 1 година

Слави ми харесваше, защото поне бяха честни, доколкото един политик може да е честен. Но с това попадение за енергиен министър, което удари дори свищовската фея на зъбките и ядрената енергия Теменужка в земята - просто загубиха доверието на хората, че могат да намерят квалифицирани кадри. Честни - да, но не и подготвени!

117

Анонимен

преди 1 година

Да бе, разбрахме че ПеПе са шарлатани. Ко прайм? Кога ще влязат в съда? Кога ще получат присъди? Или пак, както обикновено - който крал, крал... да идва следващия?

116

MaйMyнaтa

преди 1 година

Повечето от коментаторите които са против Слави, са гласували в даден момент эа него, иначе не иэлиза математиката той да е първи. А сега са раэмислили но се крият, лицемерите дoлни

115

Анонимен

преди 1 година

"Лъжеца вика, дръжте лъжеца" Най-големият лъжец е Славчууу, какъвто втори на Света не се е раждал. Мошеник, и подлец, и тиранин, и ***, и ласкател, и дивак....

114

Анонимен

преди 1 година

аЛО , РАЗСЪЖДАВАЩИЯ, ТИ ЩО НЕ СТАНА ПРЕМИЕР БЕ? а/ САМО ОТСТРАНИ ЛАЕШ,Ч Е Е ЛЕСНО!

113

Анонимен

преди 1 година

Кой е тоя Слави? Някакъв обикновен хейтър-графоман.Защо се натрапва мнението му на всички?Като става дума по - голям тарикат и шарлатанин от него-няма.Мажоритарните избори, субсидиите на партиите, които не искаше, а искал парите си от Петков.Най- бързо деградиралата обществена подкрепа, от милиони на референдума (измамен) до няколко хиляди чалгаджии.Пак питам, кой го тика, не е важен за читателите.

112

Анонимен

преди 1 година

Белото му показа тъмната страна!

111

баба Пена

преди 1 година

Слави е човек от народа - поне се опита да направи нещо за разлика от масовия БГ гражданин на който не пука за какво става в страната и кой колко милядри е излапалл. Целия БГ народ не става защото ..... е вие си знаете защо

110

Анонимен

преди 1 година

Голямо плюене по ПП бе, човек ще си помисли че са засегнали нечий интереси... oh, wait

109

Ken

преди 1 година

Всеки средноинтелигентен човек още преди месеци е разбрал, че на ПП не може да се вярва. Слави малко по-късно, Радев - чак сега. Отново някакви хора декларират, че пак ще гласуват за тях. Колко пъти искате да настъпвате една и съща мотика ? Железни глави ли имате ?

108

хихи

преди 1 година

само като прочетох началото на заглавието: "СЛави разсъждава" и се разсмях!

107

Анонимен

преди 1 година

Няма такова падение! От първа политическа сила за една година да си извън парламента! Не е лесно да си толкова прооост!

106

666

преди 1 година

До 777 То эа мартеници лесно, но энаеш ли ка се кара пожарна, от pycките ей. То Баце се отърва, и то джипка то шкодичка после...

105

АТАКИСТ

преди 1 година

Станиславе, осрааа се тотално!

104

Анонимен

преди 1 година

Тоя царвул що селянее с тва рокерско яке и се прави на метълист?

103

11g

преди 1 година

es bee

102

777

преди 1 година

Славчо вместо да разсъждаваш си признай как си продаде душата на дявола защото още щеше да продаваш мартенички и тиквата да си признае защото още щеше да кара пожарната!!!

101

Хикса

преди 1 година

Слави вече си махленската клюкарка.Гола вода си...