141

Анонимен

преди 1 година

Благодарение на ГЕРБ БСП ДПС и задкулисието от ченгета, мутри, олигарси, масони, адвокати България се е запътила към национална катастрофа! Изнесоха о бърнаха в хотели, луксозни имоти и чеймеджета МИЛИАРДИ български лева и евро. Вие кой лъжете бе, като преписвате всичко на хора управлявали има няма 5 месеца? Кой лъжете бе мафиоти и безделници? Няма да управлявате! :)

140

перко

преди 1 година

И ние мислим и виждаме, че за година и половина съсипахте държавата! Видяхме отношенията ти със Спецов, а на Киро с Лена на парапета.

139

Коджакафалията

преди 1 година

След това признание на Радев съм за президентска република.Мъж ,който признава грешките си има доблест и чест и може да му се има доверие.

138

Браво на Президента!

преди 1 година

Радев беше излъган ,но си призна.Обича България и не е егоист и самовлюбен нарцис и си призна .Аз му прощавам и го разбирам.Истински мъж не като теа нарциси в ПП самовлюбени егоцентристи човекомразци.

137

Български възход!

преди 1 година

Радев,Слави и Янев са единствените ,които мислиха за България .ПП води черен ПР срещу тях от месеци....

136

ДАНС

преди 1 година

Погазвайки грубо конституцията Киро уби законноста и държавността.Защо не е в затвора и върна ли крадените според закона заплати като нелегален министър?

135

ПП-Пъклен план

преди 1 година

Рдев е сдредна черга летец военен ,но поне обича България и си призна грешката и е смирен.Докато ПП феновете не признават мче са слуги на пъкления план на ПП за превземане на Държавата от чужди кредитори-поробители!

134

Новото робство!!!

преди 1 година

Благодарение на ПП 2024г България ще фалира.Подписаха закриване на ТЕЦ овете и спиране на работата на АЕЦ с руски фирми,Няма да купуваме руско ядрено гориво което свършва до края на 2024г.Пак 2024г ще връщаме милярди на ЕС заради недовършените проекти замразени от ПП ...Фалита е неизбещен ако не изринем ПП елементите дошли да продават държавата на кредиторите дето ги внедриха тук за да поробватнарода.Сега всяко дете се ражда с 17 хиляди гълг кум кредиторите-роби по рождение!!!

133

Бесен

преди 1 година

Вярно е, дует има и пеят крепко прегърнъли рамене под диригенството на Митрофанова!

132

Анонимен

преди 1 година

Радев ти си изпържен. Който се хване с Борисов и ГЕРБ е изпържен с 200.

131

Грозната истина

преди 1 година

Радев = Борисов = Мадуро. Отвратително.

130

Анонимен

преди 1 година

Радев, които не говореше ли, че Бойко Борисов ще дава показания пред следващия главен прокурор. Къде тая мечта? Днес ти вика, че нямало проблем да си шушукат с Борисов. Шарлатани!

129

Нарцисизъм

преди 1 година

Един нарцис използва други нарциси дето се мислят за интилигенцията в Софето-повечето са от прованса и са дълбоко комплексирани нарциси-ПП група за протести срещу народа и държавата.харцис до нарциса ...

128

Анонимен

преди 1 година

На много хора, ще им сане неприятно от истинското лице на Радев, фалшивия генерал. Но какво да се прави. Изкарайте всички снимки. И глите снимки също, обществото трябва да види истината.

127

Падаря

преди 1 година

В Шенген не ни взеха реално заради стотицихилядите имигранти В Гърция които ще минат през Бг. ако нема Шенген ,но използваха черния ПР на ПП срещу България за предтекст.ПП една година повтаряше ,че тровим ЕС .Рашков по заповед на Киро закри малките полицейски управления и уголи пограничните райони тия са голямо зло за България дано Шушляците у софето дето излизат на протести за без пари зомбирани от ПР те на ПП .Тия дето влачат парички по проекти и фондацийки и излизат за да си запазят хлеба ок.

126

Анонимен

преди 1 година

Вдигайте шум за всяка далавера на мафията, навсякъде където видите такава. На магистралата, на границата, навсякъде шум. Разкривайте им далаверите. Напред юнаци.

125

Мдаа

преди 1 година

Май не им е приятно, че Радев най-после изтрезня !

124

Анонимен

преди 1 година

Към всички служители на службите за национална сигурност и всички други действащи български институции. Време разделно е. И за добро или лошо, в днешните събития дойде ред на всеки да се определи на коя страна е. На статуквото или на промяната. Време е за тежки и трудни решения, с които да се освободи държавата от групировките и организираните престъпни групировки превзели държавата. Влезте в битката срещу задкулисието, чиито членове са хванали не само вас, но и цялата държава в мъртва хватка.

123

Реалист

преди 1 година

И след като не ни приеха в Шенген тия ПП пак цъфнаха на границата и извикаха купените през министерството на спорта медии и пак заявиха ,че сме тровили ЕС .Затвор и отнемане на заграбеното !

122

Анонимен

преди 1 година

Румен Радев раздаваш тайно орден Стара Планина на мутри и мултаци. Румен Радев насилствено прокарваш мутрите на задкулисието в управлението на държавата. Румен Радев мълчиш за хартиената коалиция! Срещаш се с Бойко. Къде е онзи Румен Радев, който вдигна юмрука? Или това беше изкуствен юмрук? Римен Радев ти си Лицемер! Отвратен съм от теб, ченге. Отвратен съм от всички вас от статуквото! Отвратен съм от бездействието и слепоочието на избирателите и онези, които не гласуват. Отвратен съм от корупцията!