231

Анонимен

преди 1 година

вашите лъжи има ли кои да им ваярва хорошоя пропаганда читателите губят вяра в вас -медиите

230

Анонимен

преди 1 година

До русия знае ,че губи.......Свери си часовника. Никога икономически не е била толкова силна, колкото сега. И американците го признават.

229

###

преди 1 година

Значи първо украинците бяха фашисти,после нямало такава държава те били руснаци,после нато воювал срещу тях а сега светът!Обвиняват всички и всичко за своята некадърност и глупост!Най богатата страна в света 80% живеят в мизерия и алкохолизъм!На клоуна Путин му трябваше извинение за некъдърноста му да управлява и краденето на всичко в Блатная! За съжаление повечето от блатниците са с промити мозъци от алкохолизъм и му вярват!

228

Гиб Мелсън

преди 1 година

Зеленски вече е раздал поканите за парада на украинската армия на Червения площад. Поканени са Бай Даню, Макарона и крал Чарлз с големите уши. Голям купон щял да бъде на Червения площад. Поръчани са огромни количества шампанско и много памперси за всеки случай, че не се знае тия руснаци винаги могат да те изненадат с нещо в последния миг.

227

някой-ед.ч. някои-мн

преди 1 година

До Анонименнякой-ед.ч. някои-мн

226

русия знае ,че губи

преди 1 година

и пропагандаторите им изпадат в паника. Соловьов редовно започна да се появява пиян. Симонян започна да заеква още повече.

225

драскача

преди 1 година

До ПОЛКОВНИКЖалко, че имаме такива полковници. Дано са по-малко !

224

Анонимен

преди 1 година

До ...Русия заплашвала с ядрено оръжие. Ами че то вече е употребено от САЩ. Два пъти бе драгинко. САЩ така станаха сила и всеки се страхува от тях. Първи употребиха атомни бомби и то два пъти САЩ !

223

Анонимен

преди 1 година

Не съм казал такова нещо драги украинецо. По запетайките те познавам. Ако нещо не е казано в прав текст е инсинуация.

222

Анонимен

преди 1 година

В Бг за голямо съжаление има огромен брой неграмотни хора. Даже някой са трролове и пишат лозунги по опорки. Има и неграмотни касиерки обучават ги на програмата на касовия апарат. Знаете ли какво е законовото изискване за касиер 4класМожете да го проверите.

221

До 274

преди 1 година

Значи според теб всички ,трябва да клекнат на Русия, защото така искал ***. Да ти имам логиката.

220

До полковник

преди 1 година

Че,кой е нападал Русия, бе другарю.Никой не иска да има нещо общо с нея .Напротив Русия напада суверенна държава.

219

Смисъла ли?

преди 1 година

До ПОЛКОВНИК....Че какъв е смисъла на тази безсмислица?Никой не говори за свят без Русия,защото това е пак поредната глупост.Русия няма да се изпари,тя пак ще съществува.Въпросът е в съвсем друго.Дали светът иска такава Русия.Русия,която заплашва с ядрена война,която напада суверенни държави и иска да налага на другите своя модел на Бандитска държава.Такава Русия на никого не е нужна.Иначе Русия на обикновения сърдечен руснак е добре дошла във всеки дом!

218

Анонимен

преди 1 година

Това беше казано в прав текст в обръщението на Путин в началото на СВО още на 24.02.22г. , но ми прави впечатление че никой не слуша и не чува. Нито политици нито медии камоли хората. Аз го чух.

217

Лайте

преди 1 година

си, късогледи! Лайте си! Само, че не виждате по-далеч от носа си! ФАЩ и Великобритания са Рокфелер, Ротшилд и още някои дяволски фамилии. Вие на тях ли държите? На поддръжниците на новия световен ред ли? Глобалисти ли сте? Русия пази и съхранява православното християнство! Ние с тях имаме хилядолетна история, но повечето писачи тук са много малки, за да знаят какво е Русия за нас българите! Скъсаме ли с Русия - мъртви сме!

216

ПОЛКОВНИК

преди 1 година

Тези дори не знаят значението на думата Пропаганда. Това е изкривяване на общественото мнение ,чрез скриване на гледни точки, фалшиви новини ,медийно затъмнение и борба срещу инакомислищите журналисти. Все неща които запада практикува ежедневно до степен ,че всеки обективен журналист бе обявен за Руски агент. Това което пишат в Русия не е пропаганда.Те не виждат смисъл в съществуването на света без Русия което е нещо напълно нормално. Вие виждате ли смисъл в съществуването на света без България?

215

Анонимен

преди 1 година

Това са някакви глупости и нямат нищо общо с истината . Хиляди контрактници си хвърлиха договорите и си отидоха в къщи без никой да ги спре . В Русия има строги закони но те не се спазват ;) както е и в България де .

214

Анонимен

преди 1 година

Русия постоянно губи , там няма безработни и неграмотни , за разлика от Европата , там има пияници , но пък в Европата има НАРКОТИЦИ ...

213

Анонимен

преди 1 година

Рано или късно ще се стигне и до използването на атома , много други освен Путин има по света !

212

Анонимен

преди 1 година

Слагайте лайкове вече работят до извесна степен.