9

Анонимен

преди 1 година

Да се връща Бойко на власт да оправи всички каши които забъркаха от Промяната. Европа пак да ни казва Конграчулейшън Борисов!!

8

Анонимен

преди 1 година

А заЩо Петков трябва да оправя за 1 ден 12 годишните мръсни далавери на Борисов, само защото е приятел с някой европолитик?! Нали Борисов беше голям приятел с Меркел?!:) Нека той уреди приемането ни в Шенген сега!

7

Гиб Мелсън

преди 1 година

Винету за 12 години не успя да ни вкара в Шенген, въпреки, че прецака много турски граждани, които избягаха от Ердоган а Винету ги върна обратно там да ги бият и изнасилват в турските затвори. В замяна Ердоган пазеше границата ни от емигранти. Нулева миграция при Винету и Нулев Шенген. Сега някой друг им е виновен, че за 12 години се провалиха с Шенген, но пък Винету успя да изтегли 30 милиарда лева заеми. А когато Орешарски изтегли един милиард Винету ревеше дни наред кой ще връща този милиард

6

Анонимен

преди 1 година

Той нали Борисов беше приятел с всички, и къде ни приеха по негово време?

5

Како,

преди 1 година

Интереса клати феса.Дискриминатори,които се смятат за по -висша раса.Ако имаха желание,щяха и по времето на Боби да ни приемат.Сега ни гледат сеира как се плюем кой е по-виновен,че не се случи.

4

Анонимен

преди 1 година

Кикешкото лееке каляше родината за да напада противниците си и даде на холандския расист силни аргументи! Бесен съм!!! Не купувайте нищо холандско! Ще гледам къде зареждам и дизел!

3

А,понеже Катето

преди 1 година

Вдигна подпорната цена с връзки,реши че всичко става така.

2

Българин

преди 1 година

Какъв шенген искаме с Герб, Дпс, Магнитски, Пеевски, ремонт на ремонта, граници, корупция, бавно правораздаване, полицейски чадъри, свобода на словото и тн

1

Петков щеше да го

преди 1 година

Убеди,но се върнахте вие и проблемите започнаха .