69

Турчин

преди 1 година

Това не става насила. Така и не го разбрахте, нито с някакви доводи отпреди сто години, защото винаги има контрадоводи. Да, може да са верни, а може и изфабрикувани. Бъдете пример за македонците. Бъдете горди, силни и не молете за нищо. Тогава те сами ще искат да са българи. А не да сте антипример и само да псувате как не искали да са българи. Никой няма да иска. Те българите не искат, та чужди.

68

До 67

преди 1 година

Да и аз съм черна жена и съм ескимос, нищо че съм бял мъж роден в София :) Така си го чувствам :)

67

Анонимен

преди 1 година

Македонците не са българи! Те са такива каквито се наричат сами себе си! --- хахахаахха Ей така си сменям и пола, и етническата група към която принадлежа.... Вече съм извънземен ... хахаххаха Факън И..ди...от

66

От Вселената

преди 1 година

Преди много векове имало един Цар Дор. Та той имал близнаци за наследници на короната - Магнет и Македон. Разделил държавата на двамата по равно, Магнет наследил западната част, известна под името Тесалия, а Македон источната част /сегашна южна Тракия/ и започнали да я именуват Македония по името на монарха. Това от изворите на историята за произхода на името Македония, сега кои се припознават като македонци и къде живеят е рано историята да посочи?????

65

Анонимен

преди 1 година

Македонците не са българи! Те са такива каквито се наричат сами себе си!

64

Анонимен

преди 1 година

Смятам, че Александър е бил цар на огромната Ура ( България), а фалшификаторите са измислили , че бил завладял света. --- Пий си хапчетата ... Ако там от псивхото са ви изпуснали, обади се на 911... :) Кажи им че имаш нужда от ризата с дългите ръкави....

63

Анонимен

преди 1 година

Българите са урите ( арите), най-древните траки. Наща древна история е силно фалшифицирана. Смятам, че Александър е бил цар на огромната Ура ( България), а фалшификаторите са измислили , че бил завладял света. То и днес българите се самоназовават шоп, родопчанин, македонец, ама са българи.

62

Анонимен

преди 1 година

61 е също груб Македонец

61

До 60

преди 1 година

Кои сте вие, ти и сестра ти или ти и баба ти? хахахах Вие не сте проблем за никой.... хахахаха

60

ха ха ха

преди 1 година

Влезеш във форума,попрочетеш туй онуй и ти стане леко- леко!Имало и по-зле от теб!

59

До 59

преди 1 година

Отворко питай тия дето списват ДНЕС и когато получиш отговор пиши пак... аахххахахх

58

Анонимен

преди 1 година

До 58 много си невъзпитан и все за дрога говориш. Оправи се македонеца. Ние не сме ти проблем!

57

Анонимен

преди 1 година

Ами ще ги питам, и не само тях.Прекаляват с т нар Слави.Какво значи Слави?Това е несериозно.

56

До55

преди 1 година

Пъпеш не знам за каква злоба пишеш. Просто си неадкватен. Бегай да не ти гепят дрогата... хахах

55

Анонимен

преди 1 година

Македония е била българска последно преди 650 години. Отделно в цялата си история е била част от България не повече от 350 години. Турците са я владяли над 500 години. Е какви са македонците тогава?

54

Анонимен

преди 1 година

Както камъв ми го навират?Политик вече не е...Като какъв досажда? --- Отворко питай тия дето списват ДНЕС. Как така некой ди досажда когато дори не те познава ??? Кажи бе отворко, Слави ли пише статитиите в Днес?

53

Анонимен

преди 1 година

53 много си злобен. Лекувай си злобата. Вярвам в теб! Можеш да се оправиш! Хора затова не дразнете македонците. Вижте каква агресия и омраза. Закакво са ни?

52

Анонимен

преди 1 година

И тази тема е достатъчно досадна.Македония не ни е проблема на нас като общество.Вкарват ни някакъв техен си филм мафиотите, пак да прикрият очевидните проблеми

51

До 51

преди 1 година

Кажи бе цивилизования кви са ти проблемите... Дрогата лоша или що?

50

Анонимен

преди 1 година

А като е само мнение какво го толерират навсякъде.Казал бил Слави нещо...Какво ме касае мен това.Както камъв ми го навират?Политик вече не е...Като какъв досажда?