30

Анонимен

преди 1 година

Всичко е постановка,даже името му не е случайно.Искат да минем на зелена енергия.Междуверемнно населението чрез войната ще се съкрати,за да спирали климатичните промени.Те са луди.Демилитиразират всички.Жалко за невинните.Жалко за тази страна,която е била продадена да стане полигон за изпитания на оръжия.Дано никога не ни се случи.Междувременно нас също демилитиризираха и ни унищожиха енергетиката чрез Плана за възтановяване.Без война и бомби.

29

Сусо

преди 1 година

Стига вече убивахте децата на народите си ве! Хайде сядайте за преговори!

28

Анонимен

преди 1 година

До 30 Да, полудяваме от кикот като четем бълнуванията на израелчето.

27

Анонимен

преди 1 година

Чудя се докога в Европа ще има наивници които се залъгват че ще спечелят срещу Русия и то на границата им. Няма как да стане такова нещо, дори да нямаха ядрени оръжия пак нямаше да е възможно, на два пъти вече този филм е гледан. Освен замисъла да е да прекарат самата Европа заради някаква друга цел. Каквото и да мислят няма да стане.

26

Анонимен

преди 1 година

Щатите започнаха да му обръщат гръб, тъй като им дойдоха до гуша нескончаемите му претенции и неспособността му да оцени ситуацията и да отиде на преговори, та сега Европа на пангара. Но и там колективните настроения взеха да се променят не в полза на Украйна.

25

Анонимен

преди 1 година

Ако предвидливо наркомана не се самоубие руснаците вероятно ще го осъдят на доживотна каторга в Сибир

24

Анонимен

преди 1 година

Амчи Европа си е единна срещу ТАЗИ война! Само ти и началниците ти от САЩ и Британия я подкрепяте

23

ето я единна

преди 1 година

Европа. Единни сме вече в бедността. - ---Заради растящата инфлация все повече французи не могат да си позволят обикновена храна или предмети за бита, съобщава телевизионният канал France 24. Според него от април тази година броят на нуждаещите се от помощ във Франция се е увеличил с 12%. Благотворителните организации, които ги подкрепят, твърдят, че кризата е довела мнозина до такава бедност, че трябва да избират между отопление и храна.

22

Дума му думат...

преди 1 година

Ръководството на Украйна има всички възможности да "сложи край на страданията" на населението в страната, като изпълни исканията на Русия за разрешаване на конфликта, заяви говорителят на Кремъл Дмитрий Песков .......... ....... ....... Ам чи то и на децата е ясно, че това е единственото решение, но зеленчука според притчата ще изяде солта, ще изяде боя с тоягата и накрая ще си плати кат поп!!!!

21

Супер...

преди 1 година

...а кой ще плаща сметките? Милиардите? Аз не, със сигурност!

20

Асан

преди 1 година

Слава на Урсула :)))

19

Анонимен

преди 1 година

100% е ясно, че Урсоляга и компания са зависими от Бай Дъню и компания. Вероятно имат компромати, без съмнение и такив на сек суална теметика и без съмнение извратеняги

18

мдаа

преди 1 година

Даже зеленият наркоман вижда, че Европа не е единна. Единни са върхушката от управляващи в ЕС, защото са зависими от САЩ (по един или друг начин). Хората, народите в страните от ЕС им омръзна от лъжите на тези, които вместо мир, просят оръжия и пари. Затова сега е този вой. А зимата, зимата идва!

17

Ред на мисли

преди 1 година

Това "Всичко или нищо" е опасна игра. Българския цар Фердинант я е играл през балканската война тази игра. Кобургските му братовчеди са я играли същата игра през първата световна, Втората световна пак е била "Всичко или нищо". Резултата и трите пъти е бил "нищо". Може би да не е лош вариант да се преговаря за траен мир сега украинската ария е в подем? "Тоталното унищожение на руската армия и изтеглянето и от Украйна включително Крим и Донцеско-Ликанската република" би била доста трудна задача.

16

Анонимен

преди 1 година

Зеленски определя световните цени;) мега цирк!!

15

Анонимен

преди 1 година

Нагляра иска още и още и още и още... ЕвропаТА обаче вече нема и нема и нема

14

От народа

преди 1 година

Зеленски продажник на народа си, убиец на народа си. Всеки ще си получи заслуженото......тдб!

13

Анонимен

преди 1 година

Като загубят войната в Украйна сащ ще станат руска колония и вероятно официалната им валута ще е рублата

12

Зеленски ,

преди 1 година

Що 30 долара , не може ли 2 цента . Докъде се докара Европа - един комик да разиграва и да прави на луди калинки няколкостотин милиона души

11

Ха

преди 1 година

Вече е икономически ескперт го раздава нашия дава разпореждания на ЕС какъв да е тавана цените. 30 много бе направо 20 уркаински гривни за барел го слагай, че примрял Путин да ви продава точно на вас петрол.