27

Minuva42

преди 1 година

че това си е терористичен акт.

26

Някой

преди 1 година

Надявам се Албания, Косово, Македония и Сърбия никога да не влязат в ЕС. Ако ги приемат с наш е свършено. Мразят и на ще са в повече след украйнци и тези от Сирия, Афганистан, Алжир, Тунис, Африка и др. това ще е катастрофа.....и са мързеливи. За съжаление и доста от сънародниците ни вече не струват и не ги искам да ги знам, но поне работят. Всичко останало е мижи да те лъжа до край.

25

Анонимен

преди 1 година

Във Fakebook тренират...

24

Анонимен

преди 1 година

Сатанистите искат повод да дойдат,дя изнасилват и да потопят всичко в кръв!

23

Анонимен

преди 1 година

Това е постановка!Там на протестите имаха чужденци с качулки,а при нас от Канада отварят центрове!Там дома го подпали певец с гражданство от ФАЩ!Искат война тук.Не се връзвайте!!!Плащат и за коментари да подпалват омраза!На медиите в Македония и България също.

22

Анонимен

преди 1 година

Дали разбраха в ЕС за какво става въпрос най-накрая? Остави какво казват в Македония, Северна Македония, да се изкажат Урсула и Макрон по случая? И by the way могат да вземат отношение и по Шенген.

21

Сата НАТО

преди 1 година

Не знам защо клубът се нарича "български", след като е частно заведение с неясно финансиране? Нали някакъв бизнесмен Врабевски го е направил?

20

Анонимен

преди 1 година

Пак ще ни докарат балканска война и национална катастрофа! България свършва по билото на на Стара Планина. Македония не е българска. Това е като да направите клуб "Хитлер" в Израел!

19

543

преди 1 година

Диваци! Нямат място в Европа! А и като гледам, самите те не искат! Добре, че прехвърлихме част от бремето върху ЕС, за да може истината да цъфне!

18

Какво стана

преди 1 година

Абе, нали Франция и Европейската Комисия щяха да са гарант, че макетата спазват договора за добросъседство за да свалим ветото. Нещо някаква информация от нашите гаранти по всички тия вече ежедневни провокации?

17

Анонимен

преди 1 година

Примитивни хора. Жалко е, че им помогнахме да влязат в Европа

16

Анонимен

преди 1 година

Във Fakebook тренирали как да реагират ако имало оплаквания за "непристойно поведение",т.е. тренират непристойно поведение и си търсят повод да дойдат тук.

15

Какво се чудите още

преди 1 година

Двумилионна Македония и с размерите на Пловдив, оставете ги да правят каквото искат, вземет им българските паспорти които им продаде шкембевойводата и де си седат в територията.

14

Анонимен

преди 1 година

Пак ли са били чужденци с качулки или просто дроганти?Много им е мерак да запалят война на Балканите...Господ да ги накаже!Вместо тук да подпалват войни да си палят там при тях си като им е толкова мерак!

13

Анонимен

преди 1 година

Един приятел, потомък на древен северно македонски род,говорим си на български и ми вика,ако процедурата за придобиване на български паспорт от велики северно македонци е по-лесна, със северно македонски документ ще остане само премиера и то от срам. В момента от два милиона души, четири стотин хиляди са с български паспорт.

12

Някой

преди 1 година

И аз не разбирам защо трябва клуб там и българска общност. Ако не им харесва са се прибират. Оставете ги да се развиват.Не се карайте не се дразнете. Просто не са готови да видят и да признаят.Още от малки са облъчени, а така просто ги донавивате излишно. Още от малки знаем, че македонци са люти, албанци зли и косовци лоши. Сърбите що годе.От опит го разбрах и тук в Германия. Албанци и косовци са загубена кауза умразата им е към християните. На Македонци самочувствието им много. Бедни и объркани

11

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 11 Защо ли? Сърбите много отдавна са ни преценили - имат пословичен израз, според който ние сме "е... у главу".

10

С най-доброНамерение

преди 1 година

Рашата даде пример - счита, че някои земи са си нейни и че солидна част от населението им също е с корен от нейния народ. Затова не водят там война, а провеждат военна операция. След операцията, щом като им е изкривено самосъзнанието на онези наши сънародници, ще им го изправим.

9

Анонимен

преди 1 година

Защо пуснахме РСМ в ЕС?

8

баба мара

преди 1 година

това е провокация под диктовката на сащ по същия начин се деиствало 8 годинив украина и накрая русия терорист а всички останали са в бяло хора бдете