159

Тито13

преди 1 година

Никой не може да убива руските убийци. Само те могат да убиват

158

мазепа

преди 1 година

До Shark----на война има правила, Рамбовеца е отговорен за смъртта на другарите си.

157

Анонимен

преди 1 година

До Лаврентий Берия Гледах много интервюта с украински пленници, да , руснаците се грижат за тях, освен това, руснаци и украинци са един и същ народ и е нормално! Но ги разделиха и насъскаха един срещу друг, чрез лъжи и пропаганда, ги превърнаха в зомбирани нацисти, които убиваха години наред собственото си население, защото чужденците, които ги командваха и киевската фашистка власт, това искаха, да се убиват помежду си, брат да убива брата!

156

Зозо

преди 1 година

Като няма обявена война, няма военнопленници. Специалнооперацио...... :))))))))))))))))

155

за Украйна съм

преди 1 година

Но убиците трябва да бъдат намерени и пратени във Хага ,две три физиономи се виждат и могат да бъдат намерени ! Сигурен съм че и едните и другите го правят ,но за съжаление във една война няма нищо хубаво и честно , а само убииства главния убиец започнал войната седи във Москва !

154

Анонимен

преди 1 година

До АнонименУкранци, означава - хората от покрайнините на Русия и те са руснаци по произход, те са руснаци, територията на Украйна, също е руска, а град Киев е наричан - "майката на руските градове", защото дълго време е бил столица на Русия!

153

Shark

преди 1 година

До Анонимен. Изгледах го, да излиза и какво? Защо не застрелят само него, а всичките. Другите, които са по очи каква вина имат че един е решил да се прави на Рамбо. Ако наистина са ги убили както са легнали по очи, без оръжие, без нищо, значи това си е чиста проба убийство!

152

Лаврентий Берия

преди 1 година

До Анонимен 192 - ...и ти беше там, и ти три дена яде, пи и се весели с украинските военопленници в руски плен... нали, руски трюфел?

151

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен Само според *** Украйна е руска територия и украинците са руснаци. Самите украинци не се считат за руснаци - готови са да умрат в бой за да се отърве Украйна от калния, руски ботуш. Дори да е имало носталгици в Украйна по ссср, вече няма.

150

Анонимен

преди 1 година

Гледайте пълния запис - в последните секунди някакъв рашистанец излиза зад ъгъла на къщата с насочено оръжие. Тия евтини новини само в донеса и блиц минават.

149

Анонимен

преди 1 година

Руските войници особено мобилизираните от диктатора Путин са обхванати от заразата да се предават доброволно в плен. Руските фашистки управници търсят всякакви начини в това число постановки и измишльотини за да спрат тази зараза. В Русия упорито се говори че след новогодишните празници Путин ще обяви всеобща мобилизация в отчаян опит да събере ново пушечно месо, защото старото е на привършване.

148

Анонимен

преди 1 година

Русофилите са влюбени в Русия и Лили Иванова само защото им спомнят за тяхната отдавна изгубена младост, а главите им са пълни с руски революционни песни научени наизуст! Само чувства, лишени от умисъл и логика, но те не се усещат! Ако отидат в Русия, тази носталгия рязко ще им се пресече и излекува! ( Е, между другото Лилито наистина беше голяма! )

147

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен Украйна е законна руска територия, населението също е руско, а какво правят там западни инструктори и западно оръжие, питам! Де факто Русия воюва на своя собствена територия в Украйна, помагайки на местното население, но защо се месят и други чужденци там да разпалват огъня и умират много хора

146

юбералес

преди 1 година

До Боби---първо- не се знае колко още има в къщата. Второ - не се знае ''предалите се'' дали имат скрито оръжие ( те не са военнопленници, докато не са обискирани) трето- ''предалите се'' в случая участват в ''инсценировка'', което е ''военна операция по измъкване''. Тоест докато някой стреля, няма военнопленници а съучастници.

145

Анонимен

преди 1 година

Руснаците помагат на пленниците, които са пленили, хранят ги, поят ги , стоят на топло, обслужват ги медицински, грижат се за тях, а варварите укро-нацисти убиват и пленници и собственото си население!

144

Анонимен

преди 1 година

На записа се вижда руснак, излизащ с автомат зад ъгъла. Няма как да не ги избият, щом имитират предаване. Всеки може да изгледа записа - вижда се идеално - за ъгъла на къщата точно

143

Анонимен

преди 1 година

Война няма, има специална военна операция. Щом няма война, значи няма и военнопленници. Какво са търсили въоръжени руски разбойници в Украйна? - Намерили са това което са търсили!

142

Анонимен

преди 1 година

Агресията на Русия срещу Украйна е много по автентична от някакви кадри предназначени да охладят желанието на руските солдати да се предават в Украйна за да спасят честта на Русия.

141

юбералес

преди 1 година

До Лаврентий Берия-----руските оррки са прекалили с Мосфилм. Мислят че тези номера от киното минават и в живота. А ти прочети пак коментара ми и си включи мозъка.

140

анонимен келеш

преди 1 година

Тези нещастни талибани от Иран в каква група се натресоха само с Англия,САЩ и Уелс:):):)Англия ги пожали днес само с 6-2,обаче САЩ и най вече Уелс ше ги изтърбушат:):):)После по-добре да не се връщат обратно в Иран,че там съда смъртните присъди ги раздава като бонбонки:):):)