136

До 169

преди 1 година

Да не си бил във Виетнам и Корея? И като са наритани американците, Виетнам и Ю. Корея, под руско влияние ли са сега?

135

Анонимен

преди 1 година

До 168...Значи и руския Патриарх.И той се нечивтосва....Де да беше само така....Значи всички чивтосващи се ще отидем в Рая.Дори и убийци на деца.Военнопрестъпници и лъжци и измамници ....но щом са чивтосват са безгрешни?

134

Анонимен

преди 1 година

САЩ са подстрекател на войната. Те подготвят украинците от много години . Именно те им казаха че няма защо да спазват Минските споразумения а Германия и Франция си замълчяха. Украинската армия беше много добре подготвена. Не знам ръководство на Русия с какъв акъл ги нападна без да имат нито армия нито логистика.

133

Анонимен

преди 1 година

Не случайно Чисатило и Онопенко са украинци. В тази страна, ако можем да я наречем така, човешкия живот нищо не струва. Не случайно Зе няколко пътти се обърна към запада-те да му дават оръжия, а той ще даде хора, територии, всичко което му поискат. Няма да седнат на прегонори-там хората мръзнат, стоят без ток, воюват за изкупени от американците земи. Какво им пука на олигарсите им-за тях не се отнася. А в Украйна вече падна сняг.

132

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен160 Америка никога не е била побеждавана. Я пак? Америка беше пребита като куче от Виетнам. Преди това беше наритана от Корея, въпреки че и там не воюваше сама а заедно с още 25 държави.

131

Анонимен

преди 1 година

До анонимен.Той дявола пържи нечевтивците по принцип.

130

Анонимен

преди 1 година

До 162....Виждам , че си информиран добре....Сигурно знаеш, че Байдън не забранява на граждани от Запада да воюват в Русия.Не, както Путин забранява обратното.За това какво чакаш....Бегай в Русия да спасяваш Путин.Виждам , че си негов почитател.Не тук да ми се палиш ...

129

Да е жив и здрав

преди 1 година

Путин ще довърши делото на Сталин!

128

Анонимен

преди 1 година

До 158....И от какво да ,,разберем" , че Запада няма топки.Сигурно слушаш новините по руския канал за джен* държи и още нещо....Лъжеш се брат.Америка никога не е била побеждавана.Напротив.Тя помогна на Русия от нацизма на Хитлер.Макар да нямаше пряка угроза за нея.Това е признак на мъжество и хора с топки А не като Русия.Която бързо забрави за помощта на Америка против окупатора на Русия , Хитлер ....

127

РУССКИЙ ОККУПАНТ

преди 1 година

До Анонимен 156 Абе не разбрахте ли, че Запада няма не само тоопки, но и ресурс да воюва с Руссия? Зеленски им поднесе перфектният предтекст за включване на Запада в директна и неприкрита конфронтация, като представи изтреляните ракети към Полша (НАТОвска страна) за дело на Русия, но Запада избяга като дявол от тамян от ситуацията. Що ? Ми щото ще гризат не само дървото но и дедовия! Това не еВиетнам с Тонкийската провокация или Афганистан след 9/11- То и на двете места бляха бити като съедини -

126

Руский мастръбант

преди 1 година

Не Киев е нападнал Русия, а Кремъл е нахлул в Украйна! И ако Кремъл употреби ядрено оръжие, върху своите 320 хиляди мобили зирани, ще бъде върхът на сладоледа! Мисля ,че много неща ще сполетят Психясалото Джудже,докато стигне до копчето!

125

Анонимен

преди 1 година

До 152....Недей забравя , че зад украинците стои една голяма ядрена сила.САЩ....Руснаците няма да посмеят да натиснат ядреното копче .Защото знаят , че с тях е свършено

124

Анонимен

преди 1 година

Преди 90 години руснаците умориха 3 милиона украинци чрез глад. Сега с ракетитте нещо не им се получава.

123

Анонимен

преди 1 година

До 148....Защото жертвите на Украйна са под развалените Как Украйна да ти даде точен отговор.Путин погреба стотици хиляди невинни жители под развалените И перверзия е да правиш такива сравнения с жертви от двете страни Путин губи единствено пияни агресори и кръвожадни убийци.Украйна , жертвите и са не само военни....

122

Ха-ха

преди 1 година

Западняците "завидяли" на живота на алкохолизирания руснак, който живял "безгрижно"? Затова ли гледам, как милиони заадняци"мечтаят" да избягат в ...Русия? Голем майтап!

121

РУССКИЙ ОККУПАНТ

преди 1 година

Победа за Киев срещу ядрена сила !!!!!! Готин виц !

120

Странни

преди 1 година

...са Хибридчиците из форума? Кремъл нахлул в Украйна, но виждаш ли, то бил план на "американците"! Излиза, че Путин е американски агент!

119

Гнилия запад

преди 1 година

завидя на просперираща Русия! Мирните, трудолюбиви руснаци живееха най-хубавия, безгрижен живот в целия свят! Безплатно образование и здравеопазване! Неограничени ресурси! Обикновените руски момчета, Алокперов, Фридман, Абрамович, Лебедев, Усманов, Алиев, Берозовски с трудолюбие и талант станаха милиардери! Гнилия запад иска да спре развитието на Русия и да заграби ресурсите и! Започна тази война с героичния руски наро, но е обречен да загуби!

118

Анонимен

преди 1 година

До 143....Първо....Войната не е между две държави.Можеш да говориш така на футболен мач .Но за конфликта между Русия и Украйна , нещата не стоят така.На футболен мач двата отбора се съгласяват на битка Не така е ситуацията в Украйна Русия напада без уговорки украинска територия Украйна отвръща на удара Но за украинците не стои въпроса за превземане на Русия.Нещо от което ги различава от намеренията на Русия ....Има съществена разлика и внимавай какво говориш...

117

Ха-ха

преди 1 година

И Путин като Хитлер, ей сега щял да измисли нови "уникални" оръжия,които щели да решат войната? Абсолютно прекъсната нишка с реалността, на Тумора във Кремъл! Всички в Украйна видяха истинското лице на Психясалото Джудже! Никой не иска да има нещо общо с Кремъл, освен... Ким Чен Ун, Мадуро и Лукашенко...! А , и Иран, които искат да си продадат оръжията!