26

Анонимен

преди 1 година

В украйна имаше дълги години геноцид над хора които ме могат да изрекат правилно думата паляница ...руско говорящите не могат да я произнасят "правилно" украйна е фашистка държава

25

Анонимен

преди 1 година

В Телеграм каналите има нецензурирани видеа но за да можеш да ги гледаш трябва да бъдеш одобрен. Защото много укронацисти манипулират видеата макар, че не могат да скрият грозния си език. Та има видеа от 2014-2015 и сегашни всички ватериали са от мобилни телефони на пленени укрофашисти. Просто си нявате представа какво може да причини човек на друг човек само болни мозъци могат да направят това. Путин за това ги бие.

24

Анонимен

преди 1 година

Те затова 200 000 от населението на Херсон не остана да чака освободителите украинци..останали в града бяха 80 000, може да съжаляват! Мъжете поне ги чака бой, затвор или мобилизация в ВСУ!

23

Казано честно,

преди 1 година

...ако нашествениците са убили някой от семейството ми, заграбили имота ми, земята ми , бизнеса ми, не съм сигурен ,че и аз ще ги посрещна със цветя и рози! 70 километрова колона с танкове чакаха да нахлуят в Киев, а тука някакви копейкаджии ми мячат, защо не ги обичат? Типично прокремълски лицемерие!

22

мдааа

преди 1 година

Пак се опитвате да оправдаете укрофашистите, но истината е, че тези хора учители и други биват убивани без съд и присъда. Видяхме го и в Буча, убити хора с бели ленти на ръкавите, за които по сценарий на наглосаксите беше обвинена Русия.

21

Анонимен

преди 1 година

След освобождаването на Изюм имаше видио как тълпа удря и рита жена, защото и взимала храна от руски хемаанитарки през окупацията!

20

Анонимен

преди 1 година

Учители, чистачки, администратори - това са "колаборационистите". Дори ако си взел пакет с хуманитарна помощ от руснаците (без да ги подкрепяш, а просто за да не умреш от глад), пак се броиш за "колаборационист". И ние тук да внимаваме, скоро тия, които си купуват руска салата, ще са в списъците с врагове на държавата и демокрацията.

19

Анонимен

преди 1 година

Видеото как украински войници застрелват рески даже не е първото! Април месец имаше още видео! Решението на Зеленски? Просто да отнеме акредитацията на Амнести и други международни наблюдатели..

18

История

преди 1 година

Когато Киевская Русь се е разраствала, Московская е била само едни блата! Добре че, такива като свети Киприян/ученик на Григорий Цамблак,, са им дали малко азбука, православие и дух! Учете малко история! Но явно за някои изгладени мозъци, история е това ,което им каже ...Путин!

17

Анонимен

преди 1 година

Да като ги застрелва в главата! Има видео как украинската войска застрелва 10 руски войници както лежат с лице върху земята..

16

Анонимен

преди 1 година

Че те предателите я напуснаха. Разни мутри и псевдо богаташи, които избягаха в началото. Същите *** ще бъдат разни българите с пари ако някой ни нападне. Ако съм на украинец, оцелея след войната и съседът ми се върне от чужбина, лично ще го убия.

15

Анонимен

преди 1 година

До Крим не е рускиНе Крим, а цяла Украйна е руска територия и то законна и многовековна!

14

Ха-ха

преди 1 година

Емилчо, лесно ще ти отговоря но все пак трябва да има някаква хигиена във форума! И защо всички,тъй наречени "Путинофили", все набирате да се правите на "мъже", сред...мъжете?

13

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен Хахаха! Ами те и украинците са руснаци, какво искаш да учат?

12

Крим не е руски

преди 1 година

предателите трябва да се бесят.. и в България.

11

Анонимен

преди 1 година

Ненормалници, ще си избият народа до крак, от шестдесет милона, колко останаха? Още преди навлизането на руски войски, се бяха стополи наполовина, а сега и още, избягали, емигрирали, убити, ранени, с разрушени домове!

10

Някой

преди 1 година

Да му мислят и "колаборационистите" в България! Тия, които ни пропагандират военно-престъпника Путин! Нищо няма да биде забравено, и никой няма да мине метър! Респект към Украинците,да изритат окупаторите от исконните си територии! Пък който не желае ,знае се ...Груз-200!

9

Анонимен

преди 1 година

По важно и това ще се случи как Русия ще накаже нацистка Украйна.

8

ertyuiop

преди 1 година

po skoro kak ukraina nakaza sveta

7

Каракочев

преди 1 година

Какви глупости.