35

Реалист

преди 1 година

Не защитавам Путин, но да го наричаш антихрист е смешно. 8 години се издевателства в Донбас и големите западни християни дума не обелваха по въпроса! Не само това, запада бълва оръжие и съзнателно предизвика Русия за това което се случи. Истинският антихрист е военната машина, която имаше нужда да се поналеят пари в бизнеса й! Даже смело мога да нарека тази военна машина Сатанисти, защото получават пари от човешко жертвоприношение! Огледай се! Следвай парите и виж истината!

34

Пазете пералните ей

преди 1 година

Ами така става Укрите като не си пазят пералните,ей на, руснаците ги крадват,обезкостяват ги и чипове бол и ракетите им нямат свършване! Изводът какъв е? Укри, пазете си пералните за да не бъхтят!

33

Анонимен

преди 1 година

За Полша незнам, но полските "ястреби" наистина са уплашени. 2 ракети на полска територия, и НИТО ЕДНАТА не е засечена от съвременното натовско ПВО. Сега искат и нашите С300 да ги подарят на фашагите, и да ни натресат същото такова ПВО, дето нищо нестава от него.

32

Нацистите в Укрия

преди 1 година

трепят цивилни които са нарочили за колаборатори. После ги подреждат до пътя и викат до небето че имало престъпления. Крадецът вика дръжте крадецаз

31

Боже помагай

преди 1 година

Господи помогни ни да се преборим със сатанистката действителност, в която са ни навряли насила. Оргии, войни, безчовечност и безпътен материализъм, една безкрайна вакханалия и панаир на суетата и сатанизма. Моля се за успеха на Русия и П-у-т-ин. Източните империи са единственоте които що годе са се запазили с всичкия си.

30

Още малко нацисти!!

преди 1 година

Ще порипат още малко Укронацистите, преди да клекнат и да паднат. Ще се сгромолясат така че ще се чуе чак във Вашингтон!

29

До 33

преди 1 година

Неадекватните вече сте за изтребване

28

Нови инсинуации

преди 1 година

ще има ли от наркомана Зереленски? Западните медии отново излизат с публикации за Буча. Този анализатор им направи пропагандата на пух и прах. https://youtu.be/Y8kt9RUpYqk

27

Анонимен

преди 1 година

Пичове, то било лесно бе - идвам, напуквам кофата на някой и после казвам, че е виновен ББ щото иска да се върне на власт и да ни дере пак. Ясно как се откопчват от затвора престъпните ни политици - затова се оправдават с тези преди тях! Това е западна политика- изопачаване на факти инактивна дезинформация. Поздрави на чистат съвест на Зл. Йочев, Хекимян и компания!

26

До 33

преди 1 година

Скрий се бе фашист неден.

25

Анонимен

преди 1 година

Повече се споменава , че ракетата е руска отколкото това, че Украйна носи отговорност

24

Анонимен

преди 1 година

Всички ЕС фашисти и новите украински фашисти е нужно да умиргат )

23

Мда

преди 1 година

Защо при скорошният случай със закланият човек не пишеше в новините ножа какъв е, немски ли китайски ли, а сега ми споменават ракетата къде е произведена. Лакеите журналисти не се интересуват кой я е изстрелял при какви обстоятелства и с каква цел.

22

Анонимен

преди 1 година

А тя ние кога,сме наред )

21

Анонимен

преди 1 година

Е бре2 *** руска ракета изстреляна от украинска територия...... Какво внушавате БЕ изр-роди безродни. Може ли да пишете такива гнусотии. Ей копаете дъното всеки ден. Толкова ниско сте паднали. Само първото изречение е достатъчно да се спре четенето на тоя бълвоч. Надавам се да го изтриете за да ме личи колко сте бездарни. Мос това няма да поумнеете. ***-и.

20

Гешев покажи ги

преди 1 година

Главният прокурор Гешев били си показал приятелите от мутри, главорези и полицаи!?

19

Анонимен

преди 1 година

Това е добра новина. Че някой "цивилизован" е започнал да бъде чувстителен.

18

Този убива

преди 1 година

Главният прокурор Гешев управлява с репресии, прокурори и техни банди(мутри и полицаи) удрят Българи в главата с електрошок до смърт, бъркат в мозъка на жертвата - изключително жестока смърт!

17

7:13 сутрин,

преди 1 година

време е за утринната пропаганда!Поредната драматично-сълзлива сапунена опера, избълвана от "правилните" медии... За огромно съжаление на списвачите на съчинението , единици умнокресливи промити мозъци и фенове на ДебNлнa Бутафория и Мравояда биха повярвали и ронили тежки крокодилски сълзи, докато четат пропагандното слово! Нормалните хора биха го преместили "У лево"!

16

Анонимен

преди 1 година

Мисирките от БТВ спряха да казват чия е ракетата , а цял ден лаеха - две руски ракети ....