20

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен "Правилата на войната гласят.При отстъпване от завзети територии следва разрушаване и грабежи" ---- глей са, някои от нас помнят повече от два дена назад... та помним, когато укропитеците взривяваха мостове с неистови крясъци слава осссраине.. помним!

19

Анонимен

преди 1 година

До 23 - Странно е ... Аз не рязбирам, защо йазват, *** нямало да удрят цивилни, после ги удрят, но ооределено не го удрят с масивен интензитет. Илинда се изтеглят или да минават на тотална война.

18

Анонимен

преди 1 година

Кримският мост е незаконна постройка по законите на Украйна. А такива пак според същите закони подлежат на унищожение. Крим е украински, цяла Украйна е украинска. Затова всичко, което Украйна прави според своите закони е законно. А всичко, което една държава терорист, прави на чужда територия е незаконно.

17

Анонимен

преди 1 година

Хахахахах, укропитеците големи друсееняци бе... сигурно още се надяват, че АЕЦ-а пак ще бъде техен. Отдавна трябваше да си го набият у назистките глави, че АЕЦ-ът отплава.. дори и да успеят да го презвемат, то този АЕЦ никога повече няма да може да произвежда ток.

16

Анонимен

преди 1 година

До 16...И по развалините и съборени постройки вадят телата на деца и старци.Показателно, че Путин не се интересува кого убива.

15

Анонимен

преди 1 година

Когато виждаш, че губиш войната, да започнеш да унищожаваш инфраструктура е сатанизъм. И пак Украйна ще се оправи бързо, за разлика от болшевишка Русия на Путин, която е обречена да живее в мизерия, без пътища, без нормална инфраструктура, без никаква грижа за обикновеното население. С мизерни заплати и пенсии. Минималната заплата е 12000 рубли, което е 375 лв. и минималната пенсия е 7000 рубли, което е 116 лв.

14

Minuva42

преди 1 година

Херсон оставал руски и след бягството на руснаците, ама са оставили жителите му без ток. Много са загрижени за местните :)

13

Анонимен

преди 1 година

Хаха! Под напора на украинските атаки поражение! Най ме изкефи видето с атакуващия украински танк, оръдието на който бе насочено и стреляше в посока обратна на движението му! Там укрите загубиха 1200 само за два дена. А след това след една атака си признаха за 80 човека. После руснаците пак ги пускаха да си приберат труповете. Руснаците си имат цели и си ги следват. При силно укрепените Краматорск-Славянск вървят бавно, но само напред. Другото е за реклама.

12

Анонимен

преди 1 година

тия само мизерии могат да направят вече - като загубиха войната - рашки паляци

11

ъъъ

преди 1 година

Русия е агресор затова никой не е с нея

10

Анонимен

преди 1 година

Русия показва че е отстъпващ агресор.Правилата на войната гласят.При отстъпване от завзети територии следва разрушаване и грабежи Правилото на опустошената земя Ако Украйна губеше не би рушала нещо свое което възнамерява да върне.Престъпния режим на Путин се оголва.Намеренията са му видни.Дамо за русоробите и загубили разсъдък негови поддръжници този факт е невидим

9

до 11

преди 1 година

Е, кой е казал, че всички украинци трябва да умрат, бе? Аз лично казах, че руснаците трябваше да започнат с тотално разрушаване на инфраструктурат, точно за да се съхранят животи. Войната щеше да приключи за отрицателно време.

8

Говедо

преди 1 година

Нещо не мога да разбера - като взривиш Кримския мост е готино,а като ти взривяват централите е лошо!Пълна шизофрeния!

7

Анонимен

преди 1 година

Не ги разбирам путинисттие в сайта. Ту пишат, че Путин пазел населението на Украйна, ту пишат, че всички украинци трябва да умрат.

6

Анонимен

преди 1 година

Никой не руши нещо свое.Това , че Русия разрушава градове и инфраструктура показва че той е агресор.

5

Анонимен

преди 1 година

Това няма да повлияе по никакъв начин на развоя на войната. На фронта руснаците губят.

4

Анонимен

преди 1 година

Даже руснаците са много нежни с вас. Досега трябваше да са направили на кайма цялата украинска инфраструктура-магистрали, железопътна структура, летища, пътища, мостове, електроцентрали и войната много бързо щеше да свърши. С това трябваше да започнат. Но щом не са го направили очевидно тази игра има по-други правила от тези за които ние си мислим.

3

Анонимен

преди 1 година

Глупости .. те са "освободители" вече са преди Киев . Носят цветя на всяка Украйнкаа:))) Нали бе русофили

2

Анонимен

преди 1 година

Змията хапе най-лошо когато вижда, че умира. Фашистите болшевики вече знаят, че краят им е близо.

1

Веселинъ 7112136860

преди 1 година

...е същото като "Москва:Киев разруши ключова електроцентрала..."Езикът на пепелянката винаги е двоен.