40

руска зима

преди 1 година

Ако те свари руската зима по време на нападение губиш. Руснаците се възползваха от това, ама май са забравили това на което учеха други. Сега те нападат и украинците ще имат mop за слънчогледовите полета.

39

Анонимен

преди 1 година

До 40.. За разлика от окраинската.. Така е, понеже няма окраинска армия...

38

Анонимен

преди 1 година

До 39, мустафа, няма окрайнска земя... Руска е..

37

примуси,нафта,корупц

преди 1 година

В руската армия се краде на поразия (за разлика от украинската). Оказа се че руснаците имат газови примуси само на хартия, нафтата за портативните печки е разпродадена на местните за водка и цигари. Суровикин пък се оказа ,че е забогатял с няколко милиона за два месежа. А примусите за важни заради дима. В момента кьопавите руснаци се топлят на дърва (с много пушек) , а украинците с дроновете само това чакат.

36

Муфаса

преди 1 година

До анонимен 30 - ще избиват любимите ти Vатенки които им го причиниха, докато не изгонят и последния от украинска земя. Но пък вашето русофилско злорадство от руския бандитизъм и военни престъпления направо е потресаващо - класира ви сред абсолютните отRепки!

35

до 26 Не е ли ясно

преди 1 година

Е те преоблечени в украински униформи наемници и други платени от частната войска на готвача нпадаха руското население в Украина,после обвиниха украинците.Не помниш ли в началото на войната как Путин,когато разбра,че е така го направи на куца калинка шефа на разузнаването?Естествено нямаше как да заяви пред света,че са го подлъгали да нападне Украина.Нали се сещаш какъв резил щеше да е и как щеше да си замине безславно?!Но ти си вярвай на лъжите на пропагандата на Путин.Спряха с денацификацята.

34

Анонимен

преди 1 година

До 24... ще пристигат нови "мандаларси"... В момента в който приключи войната и ако окрите спечелят, цялата окрайна ще стане без гласна колония на западняците..

33

анонимен келеш

преди 1 година

Путин спрял газовото кранче за България:):):)Браво Путине.У нас съм набичил климатиците на 23 и чакам с кеф да започне тази седмица СП по футбол в Катар да се утрепеме с компанията от мачове и пиене:):):)

32

До Бандеровците

преди 1 година

Ами попитайте Наполеон и Хитлер ? Ако преди това не го е сторил вашият идол нацисткия военнопрестъпник офицера от СС Степан Бандера, когато ви пратят руснаците при него !

31

Не е баш тъй

преди 1 година

До русия загуби: Г'лупости са това. Няма друга армия, която да е по-подготвена за война при зимни условия от руската. А украинците са башибозук - териториална отбрана, изпратена на фронта. Крепят ги наемниците, но през зимата и те ще закъсат.

30

Анонимен

преди 1 година

До руZия 25 Да не забравяме , че не Русия тероризираше и избиваше украинско население , а Киев тероризираше и избиваше руското население

29

Анонимен

преди 1 година

И защо пишат само за руските проблеми през зимата.. окрите няма ли да имат такива?! Без ток, без вода, без всякакви отопление и енергия..

28

обречена русия

преди 1 година

по училищата карат учениците да плетат чорапи за войската. руските генерали ги крадат и препродават на черния пазар. Какво бъдеще може да има таква държава? Рано или късно Украйна ще измете пода с русия.

27

Анонимен

преди 1 година

да, ще останат истинските мъже

26

Лаврентий Берия

преди 1 година

До Веско Григоров от Ле - значително по вероятно е ти самия да умреш от злоба, като се задавиш в собствената си жлъч!

25

Ще промени

преди 1 година

Ще замръзват по 10 000 руснаци на ден.

24

Не е ли ясно?

преди 1 година

До руZия: Защо не тръгнат обратно? Защото знаят, че воюват за свободата на руското население на Донбас. Донбас е вече част от Руската федерация.

23

руZия

преди 1 година

Да не забравяме,че не Украина нападна Русия а обратното!!!!

22

зимна артилерия

преди 1 година

руснаците ги пиши бегали. Заради големите температурни амплитуди цевите на артилерията се износват много по-бързо зимата. Руснаците и сега имат проблем с това , зимата ще им се стъжни живота. А за Украйна пристигат нови ХИМАРСи.

21

логистика

преди 1 година

Проблема на руските некадърници си остава логистиката. През зимата ще е по-зле. И то заради гумите. Бяха оборудвали камионите си с най-евтините китайски гуми ,а при тежка техника и студено време евтините пластмасови китайски гуми ще се пукат през минута. Вече и верижна техника нямат достатъчно руснаците.