34

Анонимен

преди 1 година

Аз имам едни 75к евро излишни, може да ги назначат при мене куриери или пък що не направо в общината строителен надзор???

33

Коментатор

преди 1 година

Това не е затвор, а отвор.

32

наглост

преди 1 година

близките още ли не са разбрали че тия двете са престъпнички ?! по тази логика близките на всички в затворите могат да искат същото бе алооо !

31

Анонимен

преди 1 година

Егати осъждат ги на три инстанции и накрая им дават да работят извън затвора и не стига че излизат навън ами и си намалят присъдата с отсъствието от затвора. Значи затвора им осигурява безплатен транспорт, охрана и нощувки, сигурно и храна. Ми те са като на хотел. Това не е затвор защото не са затворени.

30

Корумпирани

преди 1 година

Ние ще ги вземем да събират подкупите. В това са опитни

29

От софийския затвор

преди 1 година

Може при нас да ги пратите. Вместо бром в чая. Ще убият либидото на всеки.

28

Анонимен

преди 1 година

Може и като камериерки, а може и като управителки на фирми... Няма значение за тях, само да не стоят в затвора.

27

Анонимен

преди 1 година

Работата краси човека.

26

Анонимен

преди 1 година

Има ли и други затворници които си търсят работа като тези подкупни жени които ще са в затвора само за преспиване и дори щяла да им се намали присъдата. Леле в каква джунгла живеем.

25

Аз казах

преди 1 година

Най сетне , един ОСЪДЕН за корупция

24

Корумпирана Мастийа

преди 1 година

Ама га яде кифтетата и взема рушвета не рева, а?

23

Анонимен

преди 1 година

Хората плюят тук, а не си дават сметка, че за УБИЙСТВО се лежи по-малко от това. Това което се случва с тези две жени е гавра с правосъдието. Така че моля ви сливналии, намерете работа на двете жени, така че да могат да излязат по-рано от затвора.

22

Плювналналиефъ

преди 1 година

До Анонимен. Ти написа: Имаше ли министър, който уби сина си. . . То През единент, Оня дето е кръстен на плевнята където са му уредили првия полов контакт та после баба му го турила да седне връз един голям камИк който заливала със студена вода да му окроти бившатааналнадевственост дорде мъжете от хоремага попийвали мускалите и, казвали машала и се мажели уищатасовча лой. Ципак било онова и затова помогна с действия едно дете да се помине

21

Анонимен

преди 1 година

ако се срвани арестуването на Борету и тежестта на сниманите кюлчета с присъдата на тия тримата и подкупа от под 100 000 лева, демек по 30-40 000 на копумпиец, ще излезе че ако Борето е коромпясвал онези пачки, кщлжета и пистолети, че треа да лещи дорде трае несвърващата война м/у злото и доброто. за 30 000 лева 4, 5 и 6 години? Бабо Маро тва нема никаков смисъл

20

Анонимен

преди 1 година

Имаше ли министър, който уби сина си, пиян, с моторна шейна, подарена му от голяма фирма, усвоител на фондове? Имаше или съм сънувал? Този човек в затвора ли е? Хайде, ако ще важат законите, да е за всички!

19

Анонимен

преди 1 година

ТЕЗИ СА БОРЦИТЕ НА ДБ И КАДИЕВ!СТРАШНА БОРБА К КОРУПЦИЯТА! ПО НАШЕНСКИ!КАКВО СЕ ПОЛУЧАВА- ПЛЮЕШ ПО ГЕРБ, ПЕЧЕЛИШ ИЗБОРИ И ЗАПОЧВАШ ДА КРАДЕШ!ИВАНЧЕВА!!КОКОРЧО КИРЧО!КОЛКО ОЩЕ БОРЦИ ЩЕ НИ ПРЕДЛОЖАТ?СЕГА РАДЕВ ДА ВДИГНЕ ЮМРУК ДА ЗАЩИТИ БОРКИНИТЕ!

18

Анонимен

преди 1 година

Ама какво всички сме се емнали да съчувстваме на тези диви селски корумпета. Веднъж да осъдят някой за корупция в тая държава и вместо да се радваме и да призоваваме да се продължава в същия дух, сме седнали да искаме помилване. Корупцията е тумор, който разяжда държавата и е крайно необходимо гражданите да развият тотална нетърпимост към крадците и работещите в ущърб на държавния интерес.

17

Анонимен

преди 1 година

Най простият и *** адвокат Хаджигенов ли посъветва Иванчева да забременее инвитро??? Хаджигенов който защитава престъпниците досега няма нито едно спечелено дело. Така ще бъде и с Иванчева. Но това да излизат от затвора и да ходят да работят като помощници в домакинството, в магазини в заведения, в кухни и т.н. това не е като да си в затвор. Само за преспиване в затвора всички затворници ще искат така, а тези какво са за да се ползват с привилегии?

16

Анонимен

преди 1 година

Това са борците против корупция лично другаря Кадиев предложи тази честна жена! Тогава бяха скачане писъци против ГЕРБ! Стана кмет и по-комунистически демократизъм започна да прави машинации

15

аZ-ът

преди 1 година

Защо затворничките не са 24/7 в затвора, така както всички други престъпници ?