72

9

преди 1 година

67, приятел, значи аз ако не съм на твоето мнение съм русофил, така ли!? Много елементарно мислене... Какво било зверството на янките? Хаха, това подвеждащ въпрос ли е? Във Виетнам сигурно бяха на разходка. Когато ги удариха на тяхна земя какво направиха? Метнаха някой друг атом....Пък за погрома в Близкия изток? И да те питам-колко военни бази имат руснаците извън Русия и колко Америка извън Щатите? Аз ще ти кажа - 20 към 750...

71

Off

преди 1 година

Че нали щяхме да умираме зимата..... Хохо

70

999

преди 1 година

Догодина по това време Захарова и компания ще се молят на ЕС за хуманитарна помощ, както това се случи в началото на 90те години на миналия век. Тогава запада ги спаси от тотален глад и мизерия. Жалкото в цялата ситуация е , че ще го отнесат гражданите на Русия , а не управляващата клика.

69

Западняк

преди 1 година

До 69. А ти какво руско имаш около теб ве, съветски олигоффрен? Що не питаш децата си къде искат да учат, работят и живеят? Дали е в руската клоака или на запад?

68

Хахаха

преди 1 година

Тези как обърнаха палачинката. Спокойно, САЩ и Русия се договориха, лелче. Русия се изтегля от Украйна и няма никакви териториални претенции, а САЩ ще вдигнат санкциите. Ти, Медведев и Песков сте пътници. Путин ви спазари и на вас ще хвърлят вината за войната. Нищо лично, просто бизнес.

67

Европеец

преди 1 година

Хе-хе, жалки съветски аборигени. Нали ЕС беше омразен враг? Нали Европа загиваше в студ и глад? Нали щяхте да унищожавате за 30 минути с 2-3 сармата?

66

Анонимен

преди 1 година

Еми Захарова, карайте го на боряшник, какво сте се загрижили за ЕС, те са недостойни за вас.....хахахаха :)))

65

Анонимен

преди 1 година

Той ЕС е васал, с васали не се преговаря

64

В Русия

преди 1 година

няма уиски, омръзна и водка менте....

63

Анонимен

преди 1 година

Разочароват ме руснаците. За Запада само бой бой бой бой!

62

Анонимен

преди 1 година

Представяте ли си ужаса на западните държави при вида на разрушенията и убийствата на деца и цивилни от руския бaшибозук... ? И то на съседна държава, която е пълна с етнически руснаци. Руските варвари трябва да бъдат изолирани от Европа със стена подобна на Великата китайска.

61

Анонимен

преди 1 година

До 62Кого са убивали янките ве мен, теб ли ? :)) За изкуствената Югославия ни продънихте ушите русофилчета, това ли им е зверството на янките ? Да питам също русофилчетата, Русия не се ли бори за влияние, или само янките го правят :))

60

българин

преди 1 година

вече никой не ще да има нищо общо с руските лъжци и крадци.

59

Адмирации

преди 1 година

Руската империя, не трябва въобще да обръща внимание на нацистките мишлета от ЕС! Въоръжиха нацистите от Укрия, за да избиват руснаци,предизвикаха конфликт и го удължават, а сега Русия, да смекчава тона? Не е редно! Оставете нацистка Европа, да измръзне, после анексиране и бой, до Лисабон!

58

Анонимен

преди 1 година

Русия не заслужава милост, ама май ще я получи. Трябва да ги остават, след като загубят войната, да се разпаднат в кървава гражданска война.

57

123

преди 1 година

До До 123. Мисля че коментираме Русия и ЕС. Разбирам, че трябва да си изпишете опорките, но ствате смешен.

56

До 123

преди 1 година

Така е. Друго си е като те нападат, бомбандират, окупират и убиват американци и натовски съюзници. Някак си е по-холивудски и готино. Кеф ти натовска бомба с обогатен уран, кеф ти американски куршум. Ама да те гърмят мизерни руснаци вече е толкова куул!

55

Анонимен

преди 1 година

Начело с кървавото, клeпоухо джyдже фашистка Русия няма никакви шансове за развитие на каквито и да е отношения със Запада.

54

Анонимен

преди 1 година

Да си търгуват с Чайна, какво ги интересува Европа :))) Сами си го направихте Захарова, никой не ви е виновен, въпреки че търсите вината у всеки, освен във вас :))

53

123

преди 1 година

В близките поне 20 години Русия ще е в пълна изолация от Европа. Няма как цивилизования свят да забрави това варварство, да нападнеш мирна държава с танкове. Няма как света да забрави Буча и Ирпин. Няма как да се правиш, че нищо не е станало когато падат бомби и ракети в градовете на Украйна. ЕС търгуваше с Русия, инвестираше милярди в руската икономика, русия се и.*** на тия отношиния в името на имперските си интереси. Това не се забравя лесно.