26

Ралица

преди 1 година

Да се разбира Бойка калдъръм кадъна търси начин да сформира правителство и да продължава да прокарва интересите на родината си Турция и султан Ердоган който всяка вечер я пълни като тиква със семето си. Бойка калдъръм кадъна колко пъти ходи да проси гласове от султана и да бие тиква пред краката на господаря си, време е да връща инвестицията на господаря си в кадънската и партия. За това е целият рев, за да може да служи на господаря и любовника си.

25

До 28

преди 1 година

Тиквата е Бай Тошо 2 ако не си схванал

24

Анонимен

преди 1 година

Чудя се защо Радев чака и не връчва мандата, мина повече от месец от изборите. Ясно е, че с тулупа се връзва само дпс другите не го искат. И пет месеца да дремят все ще е същото. Някакво неефективно НС, което имаме в момента е само в ущърб. Плащаме им много пари за да си гласят техните далавери, хартиени бюлетини, оръжие за Украйна, а за българина нищо. Инфлациията и спекулата в страната не ги вълнува.

23

Алекс

преди 1 година

Изборите се проведоха преди повече от месец.ГЕРБ вече трябваше да са готови с кабинет,а не тепърва да търсят начин да го сформират.Лесно се руши,трудно се гради.

22

Анонимен

преди 1 година

И как Радев ще даде третия мандат на Янев . Че той има една дузина хора само

21

Анонимен

преди 1 година

До Бай Тошо 2 - Абе, то добре, ама изчегъртвачите и това не умеят. Уж ще чегъртат Борисов, пък току се изксипе някой от тях, самоизчегъртал се.

20

bbb

преди 1 година

А Пловдив в момента е в ужасен вид - разкопани улици и булеварди, хаос в движението, трудности за населението! А Борисов, вместо да се мотае насам-натам, да иде в БТВ или НОВА и да каже защо след месец и нещо от изборите, все още и помен няма да се направи кабинет! А уж "биха" в изборите!

19

Анонимен

преди 1 година

До До 9 - Да питаме за на Кокорчо далаверите в Дания?

18

Анонимен

преди 1 година

Тая игра я видяхме вече. Вторият не подкрепя първия, но иска от него, да го подкрепи, когато му дойде мандата ... Ем не става така!

17

Мдааа

преди 1 година

Ако внимателно слушате какво казва в момента Борисов, ще разберете че аверчетата му от ГЕРБ-ДПС и ДС буквално заплашват цялата държава ИЛИ работите с нас и нашите обръчи от фирми да направим правителство ИЛИ ще станем президентска република.Причината поради която това го правят е че не искат да влизат в затвора, искат гаранция че никой няма да ги пипне тях и семействата им и откраднатите парички !а тази групичка държи в момента Президентство, Прокуратура, Съд и т.н.

16

Бай Тошо 2

преди 1 година

Борисов и борисовчетата трябва да бъдат изчегъртани до корен

15

Анонимен

преди 1 година

Народен съд за бацце, Кирчо и кокорчо, Карадаья, Христо и после до стената за разстрелллл.... След тях ще разплитаме всичките им авери и обвързани фирми и така до последна партийна секретарка в селското кметство. ГерП,СДС,ПП,ДПС и ДБ оня ден официално ни вкараха във война и това при положение че нямаме правителство..Помнете това решение, когато утре пратят сина ви на източния фронт!!!!

14

Българин

преди 1 година

До Тато........Ходи в Русия да се мазни на Путин и накрая му построи 490 километра газопровод за пренос на руска газ за Сърбия и Унгария, с 3.5 милиарда български пари, които ще се изплатят след 20 години от транзитните такси. Радев, Нинова и Копейкин са русофоби в сравнение Баце!

13

МНЕНИЕ

преди 1 година

Радев трябва да стане Пожизнен Президент . Народа вече се насочи към тази Форма на Управление .Ако има Референдум .

12

До 9

преди 1 година

Защото Най- после и Радев прогледна по отношение на Киро и Асен - двама псевдоинтелигенти, символ на дипломирано Невежество!!! Инфантилни Тарикати, влюбени в себе си!

11

Отвратен

преди 1 година

Бочко изт.ривалката на Козяк. На наш гръб направи пачки, нагл.ец. Боче отивай на фронта да покажеш как защитаваш брата си по оръжие. Нас не ни набутвай в тая война, тик.воне.

10

Анонимен

преди 1 година

Каквото и да прави Киро, колкото и да наричат привържениците му Борисов с производни от тиква, няма как да не виждат, че Борисов тича в първи коридор с голяма преднина, а Киро някъде назад се пъне. Някой беше написал, че Борисов управлява все пак 12 години, а Киро 6-7 месеца, та няма как Киро да му казва какво да прави. По-добре е да слуша какво на него казват.

9

Анонимен

преди 1 година

'' ще плащаме милиарди за 8 самолета '' ............................... ще плащате, защото Тръмп го задължи да ги купи, а нали Тръмп е много хубав, според путинската пропаганда, която постоянно слушате ... или пaк изпадате в объркване, от което не сте излизали, вие тъпите селяни.

8

Истукан

преди 1 година

Аз предлагам всички да се обединят срещу ГЕРБ и ПП и да соформират правителсво и да им разкажат играта. Само въртят народа на пръста си и го подлагат 2 пъти в годината на предсробни избори.

7

Ха-ха-ха

преди 1 година

Баце отдавна играе с Радев и повече от година не е казал лоша дума да него. Радев също те е критикувал Баце. Но за сметка на това и двамата дружно плюят по Кирчовците. Защо ли?