61

Анонимен

преди 1 година

В стремежа за оригиналност се вършат големи простотии.

60

Не разбирам

преди 1 година

Как може да паднеш толкова ниЗко?!

59

Цъ

преди 1 година

ДОБРОТО СЪЩО ТРЯБВА ДА ИМА ЮМРУЦИ. ИЛИ СПРАВЕДЛИВОСТ, ОБЛЕЧЕНА В ЗАКОНИ. ДА НЕ Е БЕЗСИЛНО ПЛЯМПАНЕ САМО. ПОДИГРАВКАТА С ИСТОРИЯТА НИ Е ЗА СЪД!

58

До 63

преди 1 година

Възмедие отгоре? Бог работи чрез хората! Бог няма ръце, за да дава възмездие. Всеки получава точно тази съдба, която сам си изработи и сам си заслужи. Рут няма да бъде изключение. Тя дори не съзнава колко надолу е потънала. Но тя самата трябва да се осъзнае, с малко наша помощ.:)

57

Честно казано

преди 1 година

Беше ми непоносимо да гледам какво прави Рут на това свещено място, невъобразима отврат ме обзе... Нима такова падение може да съществува?!???!

56

Предлагам

преди 1 година

...да направим същото, което прави Рут ПРЕД ВХОДА НА КЪЩАТА Й. СПРАВЕДЛИВОСТ Е НУЖНА!!! Който гнус прави - в гнус живее и умира!

55

До Представям си

преди 1 година

Или в Израел... Преди време една подобна на нея па.ча.вра си беше позволила да си покаже трътката на входа на църквата "Света София" в Константинопол... Кога ще има възмездие от горе за такива?

54

Представям си

преди 1 година

....какво щеше да се случи с Рут Колева, ако се беше подиграла по същия начин с мемориалите в Турция. Или в Русия.

53

Капут колива

преди 1 година

Ялова нещастница и мърр шааа световно неизвестна

52

ПЕРУЩИЦЕ

преди 1 година

...БЛЕДНА, ГНЕЗДО НА ГЕРОИ!!! СЛАВА, ВЕЧНА СЛАВА НА ЧЕДАТА ТВОИ!!! ПОКЛОН ПОКЛОН ПОКЛОН!!!

51

Обективно

преди 1 година

Рут трябва да се извини Не само на потомците на загиналите, но и на целия бг народ заради обидата с ИСТОРИЯТА НИ!!!! ГНУСНО Е!

50

Мръсницата не е

преди 1 година

изтрила снимките от профила си, нито се срамува или съжалява искрено за позорната си постъпка, така че не лъжете хората, журналисти от България он ер!

49

Анонимен

преди 1 година

Щях да пиша нещо но прочетох коментарите.Доволен съм!"Само корвите са по-вече от китайците"-стара амстердамска поговорка!

48

awe

преди 1 година

проста певачка /не пее лошо/ ама е куха лейка от всякъде

47

Рут Колева е

преди 1 година

набедена певачка, пропаднала и без капка морал, чест и свян женичка. Активна привърженичка на феминистките

46

Анонимен

преди 1 година

Батак е малък, но много красив родопски град. Чист планински град, чист въздух, прекрасна природа, въздухът ухае на Българщина. Аз и моето семейство преди няколко години посетихме Батак и се поклонихме в църквата - костница "Света великомъченица Неделя". След това се поклонихме в храма "Успение Богородично". Има и исторически музей. От Батак имаме само добри и скъпи спомени.

45

Анонимен

преди 1 година

Името на тази па-чавра НЕ е Българско, а Еврейско. За вярата не знаем каква е, но това, което е направила, е грях, кощунство и престъпление. Да й се отнеме Българското гражданство!

44

Анонимен

преди 1 година

Библейската светица и личност Рут е била прабаба или баба на еврейския свети пророк и цар Давид. Тая татуирана и набедена за певица па-чавра, която си позволи да се изгаври с Българското, е недостойна да носи това име.

43

Анонимен

преди 1 година

Батак и Перущица са исторически светини за България! Батак е много красив, малък планински родопски град. Поклон пред подвига и мъченичеството на батачаните за свободата на България! Прави са жителите на Перущица, не трябва хора с нисък морал като тази интернационална блудница и развратница Рут Колева да сквернят тези значими за българите и българската памет исторически места!

42

Тео Mинeтa

преди 1 година

Но как може? Какво е това закостеняло мислене?!