143

Анонимен

преди 1 година

От умрял писмо да чакаш е тая работа с харизаните пари за самолети. Ега ти продажниците са наште политици, хеле тия от ДБ и ПП. До 2029 я я има нашата държава, я я наяма. Ако я има, янките ще са ни вкарали в някой забранителен списък, щот например имаме море и планина и слънцето тука изгрява по-рано отколокто при тях, и няма да видим никакви самолети. Дано да не опираме те да ни защитават.

142

преди 1 година

Само питам, ако на следващите избори гласуват само 15% и това ли се своди демокрация??Явно гражданите на България не искат никой от партиите в парламента да ги управлява! Защото те ВСИЧКИ са продажници!

141

Ти да видиш?

преди 1 година

Ми те другите дойдоха ли или още и тях чакаме?

140

само питам

преди 1 година

След като разни нещастни Черепи,Мустаци,Баневи,Бобокови,Сашо Дончевци и вся асталная могат да си позволят лукса да си накрадът едно 10,15 милиарда и да ни се гигилкат от джипките си,да привикват Пинокиото и Кокорчовците без страх и свян пред вратите на Парламента и да си поръчват директно музиката чрез машинките на Мадуро,ще се намерят едни 10 милиарда да си преоборудваме армията,а не да се влачим на опашката на Европа!Ще гласуваме с бюлетина,както го прави целия нормален,цивилизован свят!

139

хаха

преди 1 година

един прекрасен ден за България, и мног тъжен за копейкаджиите. България избра да закупои още изстребители Ф16 също така да влезне и в Еврозоната. Феновете на Костадин Копейкинов могат спокойно да си направят харакири, зашото не остават каузи за какво да следват руския шаман-дур

138

Lina

преди 1 година

Ами много работа ( си ) свършиха . Раздадоха каквото успяха , тикани от фащ на Украйна, която реално няма нужда. ( Но е проба за налагане на шистовия газ). Ще продължат издръжката на мързеливите украинци по 5 звездните хотели. Върнаха хартиената бюлетина, за да могат граб и дпс да си нагласят общо управление , плюс едно от славитата( с . я или славица). Чудно ми даже.ндър Бг и пппп на какво се надяват с тези си действия . Ако сега бяха 20+ , след изборите май ще са към Канада.

137

Анонимен

преди 1 година

Даже предпочитам Китай да стане най развита икономика в света..те си имат техния модел но не го налагат чрез войни и извудвани на целия свят! Както правят САЩ с демокрацията!Пък и техният бизнес модел е с проекти, строежи и развитие, а не преврати и търговия с оръжие и война!!

136

Анонимен

преди 1 година

Това с Нато си е почти рекет! Влезте в Нато, плащайте си за охрана, купувайте скъпо оръжие от нашият военно промишлен комплекс инак..ще спонсорираме преврат и провокираме война! Мирът е добър за всички, освен ако не си търговец на оръжие и охрана като САЩ!!!

135

Анонимен

преди 1 година

2,6 млрд лв" - колко капачки от бутилки за кувьози за бебенца са това ? *** М О Т А!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

134

Анонимен

преди 1 година

Ми защо този театър на избори всеки 5 месеца? Няма значение кой ще избирем, те ВСИЧКИ са подчинени на САЩ и им дърпат конците оттам, цяла Европа! Да си спестим театъра и да се знае, че България не е свободна! Няма да гласувам само за да легитимизирам диктатурата на САЩ, това не е демокрация! Това е прикрито робство, маскирано като демокрация! Един фейк референдум не ни разрешиха даже, за Нато, за войната, за санкциите!

133

Анонимен

преди 1 година

Аз съм за това директно са ни управляват от САЩ! Защо да има български депутати посредници, само да ги хрантутим? И без това от САЩ им диктуват! Може да оставят президента, но да се нарича гебирнатор на американската задокеанска колония България!

132

Анонимен

преди 1 година

Не го разбирам това с изтребителите . Нали виждат 8 месеца как се води войната . Трябват ни модерно ПВО в огромни количества и да пази стратегически обекти ,трябват ни дронове и оръжие срещу дронове , трябват ни мобилни артирелийски системи и ракети като Нептун ако току виж изплува Масква . Самолетите изглеждат супер но ако не можеш да осигуриш въздушно превъзходство ( а с 8 или 16 самолета няма да стане) няма много смисъл.

131

Анонимен

преди 1 година

Евала на САЩ, дестабилизираха Еропа, долара си е 2лв и мина еврото, продават си газа и оръжието,а и с Русия си водят конфликт за наша сметка. Браво.

130

Анонимен

преди 1 година

НЕ ПЛАЩА БЪЛГАРИЯ ! ПЛАЩА ГО НАРОДА, А ТИЯ ГО РАЗДАВАТ КАТО ПОМОЩИ ....

129

Анонимен

преди 1 година

Тия са за бесилото. Ние парламент нямаме още. От избори на избори я карат, от къде такава власт самолети да купуват.хората ще измръзнат от безпаричие те щатите хранят.

128

1234567

преди 1 година

Значи има милиарди за самолети, за всичко що се сетят, но за увеличение на минималната заплата и другите заплати няма. Щяла да пропадне държавата. А заплатите на депутатите се увеличават на всеки 3 месеца с по 500 лв. Гласувайте !!!

127

Анонимен

преди 1 година

Айде още два милярда към другите скици и проекти. Ние сме били много богата държава, аз къде ли живея тогава????

126

Анонимен

преди 1 година

Плащаме рекета, за да не ни демократизират, по атлантически и с либерални бомби, в мироопазваща война.

125

MaйMyнaтa

преди 1 година

Като эакрия монетарната система, ще спрат покупките...!!

124

Анонимен

преди 1 година

Не, не! Направо за Украина купувайте! И им дайте още 25 млрд евро! Умници!!!