59

&~~

преди 1 година

То така излиза, че целият ЕС е противник на Русия. Ама не е пострадал сериозно. Украйна със по-старите оръжия направо разби прехвалената руска армия. А какво ли би станало, ако рашките нападнат НАТО? Докато мигнат и ще са изчезнали.

58

Активист БСП(к)

преди 1 година

Процесите на промяна в Русия се развиват много бързо. Елитите там вече се позиционират за преразпределянето на властта и богатствата след ерата Путин. На всички им е ясно (нямам предвид обикновенните промити мозъци които с радост отиват като пушечно месо в Украйна), че хоризонта пред сегашния режим е едва няколко месеца. Руската армия е на прага на тотален колапс в Украйна, който ще бъде ускорен след падането на Херсон. Путин може да бъде заставен от Политбюро да подпише срамния мирен договор.

57

Анонимен

преди 1 година

Прав е челяка, не требва по такъв грозен начин да взимаме страна, имаме си достатъчно проблеми за да мислим за урките :)))

56

До Handel

преди 1 година

Провери си информацията. Говориш глупости. Украйна се опита да стане член на НАТО 2008 година и основно заради Германия не успя. Колкото до ЕС майдана стана когато Янукович под руски натиск не подписа за започване на преговори. Така че Украйна винаги е искала да бъде част от цивилизования свят.

55

Българин

преди 1 година

До 1: Сериозно ли . Ми НАТО да влиза в Русията и да мачка и да се свършва. Майтапчия.

54

Handel

преди 1 година

Ами ниое сме част от НАТО, така че вече сме противник на един от участниците. И второ - много по-важно. Украйна повече от 20 години седя на два стола и от лапаше и от ЕС, и от Русия. Ако беше избрала една от страните, а не се смяташе за най-хитра от всички, то сега кяото и страна да беше избрала. нямаше нито да има война, нито да е окупирана част от нея.

53

Сктивист БСП(к)

преди 1 година

Ген. Танев е голям манипулатор. Ние не сме спирали да даваме оръжия на Украйна от самото начало на войната, дори преди това. Самолетите с товара кацат на определено летище в западна Полша. Не е необходимо да си Джеймс Бонд за да установиш кой е крайния получател.

52

Кико

преди 1 година

Сколка тебя рубли дали???

51

БСП В ШАШ

преди 1 година

Цяла Европа дава оръжие....само другарите и Копейкин са крият като мишлета в дупка...

50

До 48

преди 1 година

Прегледай новините 3 месеца след свалянето на самолета и ще разбереш;)А есента Доганя беше на килимчето в Кремъл,плати си обезщетение за човека и техниката и нещата се нормализираха-затова си купи после и С-400...Не е трудно да се намери и прочете,ама не пасва на опорката,нали:))Или очаквам прекалено много от *** гъзолизец,все пак се плаща за писане,не за четене?;)

49

БСП И КОПЕЙКИН

преди 1 година

Са в тих ужас.....само те са цепят от НАТО...ама НАТО ша им го....

48

....

преди 1 година

поредното доказателство, че политическия елит в България са продажници и дупедавци, мъжеложци..

47

ПУТИН НИ Е ВРАГ

преди 1 година

Сам го обяви...няма кво да го жалим....

46

НИЕ СМЕ НАТО

преди 1 година

Всички от НАТО дават оръжие, само ние се крием като мишленца в дупка

45

Анонимен

преди 1 година

Ало 10те процента не сте ли малко по-пискливи от колкото ви позволява положението?

44

БСП В ШОК

преди 1 година

Българско РПГ ше трепе руснаци...официално

43

нЕкой

преди 1 година

Калчо Танев е пиянка. Още като служех в 1 ЗРБР през 98г си беше алкохолик. Тогава беше командващ ПВО. Пълен русороб

42

Ъ.

преди 1 година

Мда ... както се досещам, това са ти инициалите, а пълното ти име е МуДАк.

41

Анонимен

преди 1 година

Уф, военен, при това не от глупаците, генерал Калчо Танев съвсем ясно излага мнение за даването на оръжие, като специалист, и форумните спецове, като по-(не)"знаещи", веднага скачат да му обясняват, че сме страна в НАТО, задължения, УрУжия трябвало да се дават и нЕма нИква опасност за нас. НАТО ни пази. Чукайте на дървените си глави да не стигате до ситуация "НАТО ни пази".

40

Сата НАТО

преди 1 година

Ние СМЕ противник на Фашиска Просия. Тоя комунистически кал так не го ли знае това? Противници сме по всички линии - по геополитика, по ценности. Ние нямаме нищо общо, освен далечно езиково родство. Във всичко останало Просията се е самоотделила от света и е обявила война на всички нас. Това комунистическият кал так не го ли е разбрал още?