38

Анонимен

преди 1 година

хващам се на бас, че нито една медия в страна на ЕС не е препечатала тази противоречива новина подхвърлена от кремълските човечета

37

Между другото

преди 1 година

По груби изчисления унищожените от руско-съветските "космически вайски" ХАЙМАРС-ни установки са трикратно повече от доставените. Так дэржать тавагишчи! Плюйте си на петите и бягайте, щото лошо ви се пише.

36

развед рота !

преди 1 година

Руската развед рота дебне колкото може маскирана във тинята ,а над тях от космоса ги наблюдава развед рота МЪСКА и кофти щото има и топлинни и всякакви сензори ! Така стоят нещата на фронта ! Оня мобилизирания от далечната република където не е виждал тоалетна чиния и я краде какво да му обясняваш за космоса ,той ще си помисли че боговете се бият срещу него и няма да могат да го хванат !

35

Анонимен

преди 1 година

Руснаците са махнали руското знаме от общината в Херсон...

34

Кмета на Бургас

преди 1 година

Тоест великото краварско постижение Химарс, руснаците си ги гърмят като пуканки.

33

До две седмици

преди 1 година

и по-малко, Херсон ще е превзет от "укронацистите" за ужасТ на русофашистите. След Херсон, пътят към Крим е открит. Русначетата форумний да се снарядят с водка и сальодка, за да отпразнуват пабедата, а вождовете от *** и БКП-БСП да хвърлят по една частушка в съпровод с най-големите и най-великите държавно-путински балалайки. Освен това, Украйна ще възстанови взривения мост, за да имат шанс руските кримчани да бегат бързо към Матушката радная.

32

Анонимен

преди 1 година

Тези украинци накрая ще предизвикат Путин да ни пусне радиацията

31

по доло чета

преди 1 година

Че руснаците са унищожили 19 химарса а от щатите твърдяли че са пратили 12 ??? Не се чудете Украйна бъка от дървени макети на какво ли не ,що високоточни ракети са си заминали бадева .......

30

Сър Пичук

преди 1 година

Стигнах до предаде Тасс и спрях. Тези казаха, че още на 24 февруари Украйна няма пво и самолети, а след това *** унищожаваха всеки ден такива.

29

Анонимен

преди 1 година

една жена на пазари ми каза, че володя бил умрял в края на лятото и сега използват негови двойници

28

Анонимен

преди 1 година

1-во казват че всички ракети са свалени и атаките отразени, пък после били унищожено училища, инфраструктура и т.н........ не че нещо, ама вече раашките съвсем се оплетоха :)

27

Анонимен

преди 1 година

може ли да се вярва н ТАСС?!

26

Зеле с ориз и гъби

преди 1 година

Всичко вече става ясно, но едно се чудя колко члена ще влезнат в следвоенния народен съд на Украйна и дали няма да оставят резидентите на Зеленски за накрая. Друго вече по темата не ми е интересно.

25

ДС информатор

преди 1 година

Ха, такъв. Значи всички ХАЙМАРСи са свалени, но са разрушени сгради и прочее. Ако приемем това твърдение за вярно, стигаме до крайно неприятният извод, че расийци сами си взривяват сградите, което си е чиста еуфория. Кога най-после джуджетата ще се научат да лъжат както трябва.

24

Анонимен

преди 1 година

Всички ракети били свалени :) брех :) дори тези които не са изтреляни нали :))) много ми е забавно да гледам как Русия се прави на глобална военна сила :)))

23

Анонимен

преди 1 година

тасс е цензурирана медия, която публикува новини фабрикувани от военни с гладък мозък

22

Анонимен

преди 1 година

свалили са химарси ама друг път

21

Анонимен

преди 1 година

Писах, че требва да се вдигнат като един юмрук а не да си играят постоянно на партизани, но те си продължават с групичките, избягват директен контакт...зле са :)) До едно време върши работа горила тактиката, после требва да се бият фронтално със всичко което имат :)))

20

Анонимен

преди 1 година

Ако някой може да обясни , какво целят с тези удари . Ей тъй да се каже , че правят нещо и господарите да им дават пари и оръжие .

19

Анонимен

преди 1 година

"Украинските войски обстрелват няколко селища в Херсонска област. Разрушени са училища, социална инфраструктура, повредени са жилищни сгради," ... демек окрите може да стрелят по цивилни обекти, а Русия не може...