62

Анонимен

преди 1 година

Ако западът не беше подкрепил укронацистите от бившата УССР сега нямаше да има криза, нямаше да има инфлация, нямаше да има студ, нямаше да има обедняване, ЕС нямаше да се разпадне, войната отдавна щеше да е свършила и в бившата УССР хората щяха да живеят спокойно.

61

Цървул

преди 1 година

Ама какво ядрено оръжие, бе братушки? Нали щяхте да извършите велик "Прорьив".Той се осъществи във вашия Волгоград! Изляха се тонове фекалии от канализацията,200 хил.жители са без вода.Че вие трябва за втори път да го обявите за Град- герой!!! Обърнахте 1/3 от Украйна на руско торище, че и за ядрен удар се размечтали?! Я си погледнете мобилизираните! В сравнение с вашите прош.ляци, украинците са истински славяни! Радвайте се бомбите си във вашия роден Мордор, никой не желае вече нищо от вас!

60

Беше ясно

преди 1 година

До Факт------Путин на Русия нахлу в Украйна за да може след като са прибрали целият положителен джакпот или нещо подобно самия Путин да си заповяда да загуби войната.........тая версия се знае ....нищо ново г-н факт

59

Атлантук

преди 1 година

Мога сам да ви сложа 11 минуса ако не ме кефи коментара ви и не отговаря на моите атлантически опорки

58

факт

преди 1 година

Русия няма как да загуби войната. Целият Нато плюс САЩ и Европа наляха милиарди в Украйна, и до сега най-потърпевши са украинците.

57

ТочкаЕвроатлантик

преди 1 година

Ще си слагаме сами десетки плюсове или минуси. Тролуовеее на нашия пасквил ще пишат коментари ще търсим всякакво внимание ще лъжем ще мажем, защото ние сме евроатлантици.

56

Една но качествена

преди 1 година

Ким Чен Ун ЯДРЕНИЯ МАСТЪР дори Меланин Тръмп я такова щото оръжията на КНДР много по-добри от на САЩ,НАТО,ЕС а викате оръжията на Путин по-слаби и от техните..........Швейцарския вишист Ким Чен Ун явно е Мастърса оф Ал ама го крият

55

Анонимен

преди 1 година

Само факта,че рашките го обсъждат показва колко са го закъсали и как не виждат никакъв изход за крайна победа.

54

до 64

преди 1 година

За кой век пишеш...? Или това няма никакво значение...?

53

Striker

преди 1 година

К о р за Мужикистан, слава на братска Украйна!

52

Анонимен

преди 1 година

САЩ бомбардираха цивилно население в София без никаква причина и избиха няколко хиляди цивилни българи. Не военни обекти или складове, ами преднамерено пускаха бомбите над невъоръжени цивилни българи, избиваха без никаква причина. САЩ са държава военнопрестъпник.

51

ИванчоСДС

преди 1 година

Каква ирония а...? Русия подарява на България установки ц300 а България сега ще ги подари на Украина да ги ползва срещу Русия. Срам и позор за България срам ме е от атлантическите им ценностти.

50

Ченгето

преди 1 година

Ох мило русофилче, що плачеш? Що имаш отзаде? В дyпето? Когато свърши войната и с вас че се оправим. Един по един че ви издириме по коментарите.

49

Калкан

преди 1 година

Яко губят защото са прости, некомпетентни и бедни (финансово и морално) и единственият начин да постигнат някаква, пирова победа е като използват ядрени глави... Жалки, по-жалки, най-жалки, руснаци...

48

Пропъгандъ

преди 1 година

Говори атлантическата Точка- тук атлантиците са платени труолове за долар и дваисет всякакви :) услуги правят.

47

Анонимен

преди 1 година

До няма такава държава А "голодомор" нещо да ти говори!?По-лошо е било от ядрено оръжие!

46

Анонимен

преди 1 година

Еми Нато си увеличи ядтените бомби от 5000 на 10000 за 6 месеца. Имаше коментар по този въпрос. Рашите да го мислят.

45

Подарък от БОГ

преди 1 година

България е "разграден двор", защо ?!

44

Всичко ще изгори

преди 1 година

Всичко ще изгори в пeчките, няма и едно дърво да остане в ЕС, и една съчка. А Русия е разполага с най-големите запаси в света от дървесина.

43

Очевидно е

преди 1 година

Света София е гръцка византийска Християнска Светица а цялата червен цска фенер е туркофилски от фенове на Джамия София.................избора си е ваш но Българската столица очевидно трябва да се преименува с туркофилски и ислямското име........Това име София вече не е за българите.......отказвайте се от него да не Ви обвинят за лъжци