68

Alex

преди 1 година

Думата маза само селтици я ползват

67

Smurf

преди 1 година

В Казахстан на границата питат руснаците "Крим чей" и при неправилен отговор ти показват обратният път за родината

66

Христов

преди 1 година

Русия не започна война в Украина а приключва войната която украинската вьрхушка започна срещу местното население в Луганска и Донецка област. На изток от Киев хората си говорят основно на руски навсякьде и по улиците и в кьщите , просто украинците получиха вьзмодност по- свободно да ходят на работа в чужбина от руснаците и сега не искат да им бьде отнета тази вьзможност.

65

Бебо

преди 1 година

Колко хора, начело с авторката, не са спали тази нощ, за да пишат ***...тии и ***...и.

64

Анонимен

преди 1 година

Сирия как я запалиха а?!Пак така,пуснаха наемниците на готвача на Путин да правят диверсии и стана уж ''пролет''.В Украина уж нацисти имало,ама друг път!Е тия същите наемници,преоблечени с украински униформи избиваха руснаци.Той Путин разбра,че го лъжат неговите,ама беше късно.Още когато извика шефа на разузнаването и го дадоха как заеква се разбра каква е работата.

63

007

преди 1 година

Руски олигарси ако сте срещу войнатаа що не изритате кремалската мафия кво чакате

62

Анонимен

преди 1 година

Ко?Не!

61

Талибан ерджолан

преди 1 година

Руската работа бетер турска работа.!.

60

Нацисти в Кремъл

преди 1 година

Първо ,от Русия в Донбас нахлуха едни "гастарбайтери", с дебели вратове и Калашници! И почнаха да се борят за някаква "независимост"! Знаем го сценария, виждали сме го във Крим! Как беше за Вагнеровци..."Их там нету"! После започна войната! Всички знаем номерата на Кремъл! Варварското нахлуване в Украйна е подготвяно с десетилетия! Шамил Басаев в интервю още от далечната 1996 година предвещава, какви ще ги сътвори Русия в ...Чечня, Грузия и Украйна!

59

Star

преди 1 година

От една лъжа лъжа, можеш да направиш истина,от една истина,никога не можеш да направиш лъжа./Един *** Българин/.

58

ХАХАХАХАХАХА

преди 1 година

Най-трагикомични са онези руски богаташи и олигарси които са срещу войната, а точно на същите западът им конфискува парите и имуществото. Това автоматично ги превръща в глууупаци, нещщщааастници и великомъченици едновременно. Хахахаха.

57

Тъп

преди 1 година

Изключително,пронацистка сайт сте,нищо обективно няма,яко дрънчат грантовете.Украинците не са невинни агънца, пълно е нацисти и всякакви *** и наркомани,да ги защитавате е не само неморално но и подло.

56

Анонимен

преди 1 година

Руският МИД представи доказателства за участието на Наглобритания в атаката срещу Севастополь.

55

Да идва армагедона

преди 1 година

Заредил съм мазата! Имам буркани и зарзавати за 3 години 5 кубика чиста вода със сребърни монети вътре! 7 бурета 200 литрови с вина и ракии. Бидони бидони с трушия! А сега по Коледа 5 шопара 150 килограмови ще бъдат превърнати на харни колбаси! Нека почва АРМАГЕДОНА!

54

Нацистите в Украйна

преди 1 година

Намерете кадри от 2014г. с новоизбраният президент Порошенко,който говори за своите сънародници в Донбас-"За нас ще има работа, за тях не. За нас пенсии ще има, за тях не. За нашите деца и пенсионери ще се грижим, за техните не. Нашите деца ще ходят на детски градини и училища, а техните ще живеят в бомбоубежища. Ето така ще спечелим войната." Киев спря всички социални и пенсионни плащания към Донбас и започна да ги бомбандира и избива всеки ден от тогава до сега. Сега сме страна в това и ние!

53

Мачкай ВОВА

преди 1 година

Заравяй фашагите в Укрия!

52

sd

преди 1 година

песков е аналог на Гьобелс - също с 6 деца. И ще свърши по същия начин - ще умре заедно с децата си.

51

блатната клоака

преди 1 година

най бързо топящата се.

50

И новите доброволци

преди 1 година

на руските фашаги ще погребем.

49

Анонимен

преди 1 година

И Западът е олеле. Тия ги приема, ония ги санкционира.