161

До 184

преди 1 година

Сигурен ли си, че нямаш чип?

160

Анонимен

преди 1 година

Световният мир вероятно тепърва ще разбере, че ако тази операция не бе стартирала, ковид-епидемията щеше да му се види като детска градина в сравнение с това, което го очакваше.Според анализатора Андрей Фурсов, Ковид представлява бледа сянка на онази кибер-епидемия, която се стопира, единствено поради неотложните действия на Русия в Украйна.

159

Анонимен

преди 1 година

ВОЕННАТА ОПЕРАЦИЯ НА РУСИЯ В УКРАЙНА СТОПИРА В НАЙ-ПРЕЦИЗНИЯ МИГ ПЪКЛЕНИЯ ПЛАН ЗА КИБЕР ЕПИДЕМИЯ, НА ФОНА НА КОЙТО КОВИД Е БЛЕДА СЯНКА. СИТУАЦИЯТА СЕГА Е ОТБРОЯВАНЕ НА НОКДАУН. ОТБРОЯВАНЕТО Е БАВНО И БЛАГОРОДНО ОТ СТРАНА НА РУСИЯ

158

До 181до 173

преди 1 година

Никой не е тръгнал към Русия! Дават оръжие на Украйна, само да се защитава!

157

Анонимен

преди 1 година

Лошото е че измежду осталите 20%, а които може би имат и спа, са точно тези, които са предизвикали тази война.

156

До 173

преди 1 година

Със същия иди0Tckи възторг,с който някогашните депутати акламираха победите на хилядолетния Райх,днес наследниците им бленуват за поход срещу Русия.Да дадем тежко оръжие и военна подкрепа на Украйна.Същата порода копои нарязаха ракетите,закриха Козлодуй,унищожиха образованието,сринаха селското стопанство и разбиха индустрията.Сега им е поръчано да ликвидират сетните съпротивителни сили на страната.Те не искат Украйна да стане силна,те искат България да стане беззащитна.

155

Анонимен

преди 1 година

нимож да бъди, укрите казаха сутринта че от 50 ракети към Укрия 44 са прихванали

154

До 173

преди 1 година

До До 170 Пет пари не давам нито за Русия нито за Путин! Но като ударят ракетите тук, няма като *** да търся виновника в Кремъл, а тука ще е виновника задето вкарва страната и народа ни във сценарий, който се е играл в миналото и се нарича I-ва св.война и II-ра св.война!

153

Анонимен

преди 1 година

"До До 170 - "За теб Русия е Путин! И светът е Путин! Казва се-идолопоклонничество! Характерно е за преди средните векове!" - Ами не, даже не подкрепям Путин хахаха" - Не съм 170... Реших, че си писал на мен... :)

152

Анонимен

преди 1 година

Защо трябва да умират милиони хора в тази глупава война . Всичко се дирижира от Путин,Земенски,Байдън и подобни личности . Миналия месец имаше г 20 .е аз питам що не се разтреляхте взаимно .Лавров беше в Америка преди седмици . ЦРУ къде бяха. Путин през ден е в Китай ,Дубай на посещение. Прихванете го тоя самолет ...Байдън и той в момента е в Европа .Но ракетите явно са за народа !?

151

Анонимен

преди 1 година

До До 170 - "За теб Русия е Путин! И светът е Путин! Казва се-идолопоклонничество! Характерно е за преди средните векове!" - Ами не, даже не подкрепям Путин хахаха Просто обяснявам как да не се излагаш, но... явно не разбираш. Между другото не подкрепям и Украйна. Подкрепям ЕС и най-вече България. И затова смятам, че ЕС и България трябва да стоим малко по-настрана от ситуацията. Нека САЩ и Русия си ги мерят, но явно решиха да го правят за сметка на ЕС. Такива като теб не го разбират. Жалко.

150

До 173

преди 1 година

До До 170 Пет пари не давам нито за Русия нито за Путин!

149

До 173

преди 1 година

До До 170 Пет парне давам нито за Русия нито за Путин!

148

До 170

преди 1 година

За теб Русия е Путин! И светът е Путин! Казва се-идолопоклонничество! Характерно е за преди средните векове!

147

Анонимен

преди 1 година

До До 168 до морски - Не знам в твоя речник какви термини има. В официалния такива не фигурират... :) ... Не е трудно човек да научи какво е националсоциализъм, какво е фашизъм, какво е комунизъм и т.н. Иска се малко желание и малко време. По-добре първо да знаеш кое какво означава, преди да пишеш неща като Морския, за да знаеш как да ги употребяваш. Ако го правиш като Морския, излагаш "агитката", която подкрепяш, показвайки необразованост. Това реално е "автогол"... :)

146

Анонимен

преди 1 година

Свален е вероятно дрон. Те летят относително бавно, и са горе- долу лесна мишена. Украйна няма ПВО което да може да свали крилата ракета летяща по "сложна" траектория, а пък за балистични ракети изобщо да не говорим. Освен някой ако не им е пратил тайно нещо без да обяви.

145

Анонимен

преди 1 година

До 169 Щом има това значи е бъдещето на света! Нов световен ред начело с Русия или Путин, както ти е удобно. Свиквай с това и знай, че си прекалено незначителен за да го промениш, даже и да ти се иска, даже и да не можеш в кожата си да се побереш от злоба и омраза към Русия!

144

До 168 до морски

преди 1 година

Вече има термин-националпутинизъм!

143

Анонимен

преди 1 година

До Morski - Морски, пиши в гугъл националсоциализъм и разбери най-после какво е това. Ако Путин имаше общо с Хитлер, първо щеше да започне с НЕруснаците в Русия. В историята на човечеството има вероятно хиляди или десетки хиляди войни. Това, че някой е започнал война срещу съседна държава не го приравнява на Хитлер. Аргументите са съвсем различни, но дали имаш капацитета да го разбереш вече е съвсем друг въпрос. Все тая кой подкрепяш, ситуацията няма нищо общо с нацизъм.

142

Анонимен

преди 1 година

До Morski Спри белото, почнал си много тежко да халюцинираш, това вече е признак на изпържен мозък. Подреди причините и следствията, разсъждавай логически, като наслагваш фактите във времето и ги поставяш във последователност от най-старите факти към най-новите, използвай си мозъка за анализ, а не за получаване на заповеди какво да пишеш и какви опорки да приемеш за единият цент от чичо Сам. И запомни държава Украйна няма, не е имало, няма и да има! Запомниш ли това ще живееш много по-леко!