4

Анонимен

преди 1 година

"няма човек до него на който му е работа това за да провери дали е обезопасено правилно, защо е пуснала детето си да се катери? И служителите са виновни, но и майкaтa." - според мен няма виновни. Пада едно на 1000, при врабчетата е същото и се нарича естесвен подбор. Хахаха.

3

Анонимен

преди 1 година

Какви са тия кр&тени , как пускаш малко дете дасе катери по висока стена без да провериш дали всичко е безопасно , това е за затваряне

2

Анонимен

преди 1 година

Не знам същото място ли е, но добре че наглеждах децата във фънтопия, дъщеря ми в един момент тръгна да се качва без да е щракнала предпазното въже - не помня точно какво беше объркала, но реално нямаше да я предпази да не падне. Колкото и да ги инструктираш, първо изисква някаква сила за да се заключи както трябва, и също и някакво внимание - ноето в този момент децата нямат на 100%.

1

Анонимен

преди 1 година

"Тя подчерта пред NOVA, че инструктажът, който са имали децата, е обяснявал как сами да обезопасят въжетата, с които се спускат по стената за катерене. Тя се е обезопасила, но явно не достатъчно добре и не е имало никого около нея, т.е. никой не е контролирал това дали тя е закачена правилно за стената, дали е обезопасена, каза още Атанасова." - хахахаха, майката оставила 6 годишно момиче да се обезопасява само на 6 метрова стена, но от мола й виновни. "Кой ми яде от паничката?"