431

А кокшниченко

преди 1 година

какво казва?

430

Джуджак

преди 1 година

Джуджето нещо е започнало да се сбръчка и да му избиват боНби по бузите. Що тъй, бре тавагишчи? Според мен, защото вече е стигнал до Ламанша (Инглиш Ченъл) и няма "превозни" средства да стигне до Острова. Голем смех, другаре, с тези джуджаци...

429

Анонимен

преди 1 година

Рашките вече лaпат бахура. Имономиката умира. Карат лади. По аптеките нема лекарства. Войната свърши. Идва нива гражданска война, която ще реформира Русия. Крайно време е тоя кenеф да се реформира. Комунизмът свърши. Факт.

428

Анонимен

преди 1 година

Моля не ни занимавайте с наркомани всеки ден.

427

Анонимен

преди 1 година

Не четох статията, защото още заглавието ви е подвеждащо, близо девет години беше тероризирано и убивано руско-украинското население от укро-фашистите на Зеленски,дори коцлагери по подобие на нацистките бяха създали, отдавна хората там, гледаха отчаяно за помощ от Русия или жадуваха за мир, Путин дори закъсня!

426

юлиян

преди 1 година

До Анонимен600;То затова ми трият всеки''неполиткоректен''коментар,различен от официалния''Мейнстрийм''.В ''Бойковия'' сайт и не само там,та ми скъсаха нервите.Не дай Боже,да кривнеш от официалната линия.Трият без да се замислят.От три-четири коментара,ако пуснат един,добре.И то без нецензурни изрази,расизъм или ксенофобия.Голяма свобода,ама само за ''политкоректни''евроатлантици.На тях пускат всякакви гадости.

425

Анонимен

преди 1 година

Наркомана на снимката ни го показват по 10 пъти на ден в различни статии. Днес.ру е за затваряне!

424

юлиян

преди 1 година

До КаскетЯ;Не каскет,грешиш.Нормалните хора умеят да мислят и да търсят истината.А такива като теб вървят като стадо блейки и предъвкват официалните ''политкоректни''фейкове за украинските победи и настъпления.А ИСТИНАТА е съвсем друга и понастоящему умните хора успяват да намерят начин да се доберат до нея.Украйна губи страшно много жива сила и техника.Затова постоянно реват за нови оръжия,защото наличните ту-ту,хвръкнаха във въздуха.Украйна губи войната,а не Русия.Ако ти стиска смени Канала.

423

Анонимен

преди 1 година

До 598. Статии всякакви хиляди. И за разлика от империята на злото, на запад имаш свободата да пишеш каквото си искаш.

422

Анонимен

преди 1 година

До 596. Какво ти става? Нещо си превъртял.

421

Гледна точка

преди 1 година

До 590. Глу.пак, американците не водят войни за заграбване на чужди територии. И почти никога не го правят сами а в голяма коалиция с други страни.

420

Анонимен

преди 1 година

До 591. Анушка е индийско име бе, глу.пак.

419

Западняк

преди 1 година

Не й вярвайте на тази, дето е била в три ченгесарски руски служби. Тя е къртица на КГБ.

418

Толкова

преди 1 година

пишеДойче веле........Когато пишете подобни заглавия първото, което чета е източника.

417

Анонимен

преди 1 година

Това което прави Русия е 1:1 копи пейст на американската тактика за водене на война. Какво е толкова не разбираемо за САЩ. Те това правят от половин век по света. Някой да ги е съдил и пресъждал. Може ли някой да сподели. Руснаците малко късно вдяват , но все пак налучкват. Това е пътя към победата, друг няма! Няма да загубят войната, ако действат по американската система. Малко става мазало и после трябва да се почиства.

416

КаскетЯ

преди 1 година

Всички нормални хора виждат че монголотатарската орда губи,само нашите безродниципутинофили си мислят че късокракияфюрер побеждава!Бля..

415

юлиян

преди 1 година

До Анонимен578;С такива пожелания само към Дядо Коледа.Ама и той няма да ти помогне.Все едно да искаш да ти дойде акъла.Е как ще дойде нещо което го няма и по магазините.

414

Мишо

преди 1 година

Кои служби? ВиК, топлофикация или кои са тези служби? Да не сте в грешка нещо както винаги?!!!!!!!!!!!!Вижте си вашите служби, хората гладуват, остават без домове в България, но не държавата хрантути бежанци и то от къде от Украйна. Какво е направила Украйна за България, какво едно голямо нищо!

413

юлиян

преди 1 година

До Анонимен571;Сега направи още две.Присъедини Донецка и Луганска област.Ще направи и трета и четвърта;Николаев,Днепропетровск,Одеса и накрая почти цяла Украйна.Я им остави две три села да се тешат,я не.А дано все така да греши.

412

Към Укро феновете

преди 1 година

Ще дойде ли тока скоро в Оокрайната ? А вода за ще има ли ? А зимата ще има ли парно ? А Интернета наред ли е ? Какво стана със "мащабното" контранастъпление на нацистите към Херсон ? Нещо да кажете за руското настъпление при Угледар ? Само питам. Отговорите няма да ги намерите на сайта на Днес бг. Иначе вие си вервайте на пропагандата че Русия ще се предаде или пък ще умре от глад и студ или от липсата на ток.