42

Анонимен

преди 1 година

Танасе, та вие сте една колиба гномчета, на какво отгоре ще поставяте условия?

41

Реалист

преди 1 година

Май май скоро някой от ПП или ДБ ще се хвърли от прозореца с писък- Бойкооооо идваааа

40

Анонимен

преди 1 година

Гнусният *** Атанасов публично трябва да се линчува заедно с другите потомствени к0мунета от дб.

39

Анонимен

преди 1 година

Борисов има абсолютно ясно мнозинство, но не му харесва, защото ще го закачат за ДПС и БСП. Ето защо му трябва ДБ за легитимация. Толкова ли не ви стана ясно.

38

Анонимен

преди 1 година

АбсЕлютно вЕрно.......

37

Анонимен

преди 1 година

Той бат ви Бойко за всичко ви е виновен.***..ци!Тоз и той като Рашков не спира да пие.

36

Анонимен

преди 1 година

Знаем и голямата Опорка спусната от вашите дружки Бкп_бсп и пп а именно че Бойко Борисов е свалил вашето работещо Правителство. И това е баш лъжа Първо Учиндолския чалгаджия си отегли свойте министри и подкрепата си за вас и стана опозиция и чак тогава дойде вота на Недоверие които беше Задълителен за всяка умажаваща себе си и свойте избиратели Опозиция. Тъй че и тогава и сега ЕДИСТВЕНИТЕ Виновни сте вие шарлатаните от ДБ представящи се за дясна Партия която на Практика е лява .чакаме покаяние

35

г

преди 1 година

Изчезвайте всички - импийчмънт, нови избори за президент, президентска република с технокрация - никакви депутати, само експерти - и повече да не виждаме никога некадърници!!! Всичко до един баклуцци

34

хе хе

преди 1 година

Ако мислиш със zadnika си, не се учудвай, че не харесват продукта на мисълта ти.

33

Ти да видиш

преди 1 година

Този комунистически прокурор от Разград още ли е в политиката ?! И дава съвети !

32

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 40 - Прав бил Атанасов, друг път. Ще умрат от завист всичките, вкупом му скачат на Борисов и той пак изплува, че и с най-много гласове. Легитимни или не - това е друг въпрос, важи и за останалите, не гласуват хората - факт. А кой ги отврати, дали Борисов?

31

Боко

преди 1 година

Вината ги поемам само с мезета .

30

Анонимен

преди 1 година

Когато искаш да свършиш работа, запретваш ръкави и се захващаш. Като не искаш - вода от девет кладенци свеждаш и си търсиш виновни. Та и тоя и другите като него, все някой им крив. Предлагам, който не работи, заплата да не получава. Иначе с години ще си ги гледкаме и слушкаме, че поне интересни да бяха, а то пълна скука.

29

Анонимен

преди 1 година

Това безочливо същество с базедов поглед барабар с другаря си Ристо по-добре да обяснят странната си симбиоза с ПП, на която се превърнаха в присъдружна партия. Залепени са за тях като гербова марка и нямат собствена физиономия. А Гнома по-добре да не лае срещу Борисов, защото ГЕРБ имат тройно повече гласове на последните избори от ДБ.

28

Дядо Соци

преди 1 година

Този освем да мъти водата и да вреди, друго не може. Ти ли ще даваш оценка на Борисов ?Народа даде своята оценка на изборите.Махай се.

27

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 31 - А стига с това събаряве. Сами се събориха, четвъртата опора на глинения колос се измъкна и той се струполяса. Опозицията само го официализира. Че коя опозиция няма да го направи? Работещо правителство били, друг път, само се дърляха за постове и пари.

26

Гиб Мелсън

преди 1 година

Демократична Украйна се бои от Винету и има защо. Винету се храни от труповете на своите съюзници. Вижте съдбата на Яни Янефф и неговата партия РЗС. Съдбата на Атака и съдбата на Патриотичния фронт, както и съдбата на Реформаторския блок. Всичките до един подкрепяли Винету.А сега са с пръстче в гозче. Това очкава и Демократична Украйна ако пристанат на Винету. Изпарение.

25

Анонимен

преди 1 година

"...за Украйна да бъда изпратено всичко, което бъде извадено от употреба". Аааа, не! После да ни обвинят, че заради бракувано оръжие са загинали украински войници? Международен натовски скандал ли да правим?

24

Анонимен

преди 1 година

Бивши комунисти, настоящи демократи. Те затова се гушкат с БСП-то и не им пука. Само се чудя на избирателите им. Тоя дребният специално, а и куп подобни, по какво всъщност се различава от Борисов? По това, че той си направи партия, а те се намърдаха в тия, дето са на власт. Няма как да ме убедят, че си легнаха комунисти и се събудиха първи демократи. И Киро ще ми приказва за хора от прехода, а тия откъде са, от Марс?

23

Анонимен

преди 1 година

Когато събориха правителството им казаха в очите: Събаряте работещо правителство, без да знаете какво да правите. Сега същите искат подкрепа. Шизофрения до шия.