44

Подарък от БОГ

преди 1 година

Това че от мен нишо не зависи , това не означава че цл живот трябва да бъде така ! Аз съм роден не за да се "разхождм на майната си", а за да върша полезни интересни и велики неща ! Обшо взето знам себе си, но някак си не си личи заради някои неща !Пророци са казали че ще има рай, хайде да се заемаме за работа, трябва да се изгради рай !

43

Анонимен

преди 1 година

Ще ви помоля да се запознаете с биографията и произведенията на Вежди. И после да споделите. Сърдечно кажете какво мислите. Всеки си има собствени очи. Кажете си честно какво от цялото му авторство ви харесва и защо. Коя творба и т.н. Няма да насаждам някакви мисли - просто отговорете ми. МОЛЯ ВИ! Какво ви харесва в творчеството на Вежди Рашидов? Пак казвам - какво на вас ви харесва от това, което този човек цял живот е правил? Бихте ли си купили негова творба и сложили в къщата си?

42

Божество

преди 1 година

Защо някои хора искат за мен да няма хубав и уреден живот ?Те са лъгали други хора че аз съм болен, за да не ме искат никъде хората ?!Зашо ?

41

Ралица

преди 1 година

КИРО А БОЙКО РАШКОВ КАКЪВ Е АТАНАСОВ ИЦО ЛОДКАРЯ НИНОВА И ЦЯЛАТА БКП А ТИ А АСЕН НАЗНАЧЕНИТЕ С МАДУРОВСКИТЕ МАШИНИ РАЗРУШИТЕЛИ НА ДЪРЖАВАТА КОЙ ВИ Е КАЗАЛ ЧЕ СТЕ ЕДИНСТВЕНИ НЕПОВТОРИМИ БЕЛИ СТАНИ ДА СЕДНА

40

ПРЕДИ 25 ГОДИНИ.

преди 1 година

ДОКАТО РАШИДВ СИ Е ПИЕЛ ВОДКАТА С ИЛИЯ ПАВЛОВ, КИРЕТО СИ Е ДЪРПАЛ ЧУЧУРКАТА ДА ПОРАСНЕ ИЛИ Е ЛЪСКАЛ БАСТУНЯ. И СЕГА ИСКА ДА СИ ГИ МЕРЯТ? ЕДИНИЯ НА 70 ДРУГИЯ НА 40?

39

ГЕРБ ПАК ПЪРВИ!

преди 1 година

ЧЕГЪРТАА, ЧЕГЪРТАА И НАКРАЯ СЕ НА.РАА.

38

Пепито

преди 1 година

Киро имаше 8 месеца да разкараш гербаджиите ,а ти какво направи ,изписа вежди на боко вместо да ги натириш в *** г..с . Ся какво ревеш ,твоята кобилка корнела се впрегна в друг впряг .Лицемери и лъжци !

37

Анонимен

преди 1 година

Киро просто, освен да се бута с лакти напред, да отправя закани и да арестува, като му падне и дачука с нашите пари, друго знае ли?

36

анонимен

преди 1 година

Вие май не сте разбрали, че В. Рашидов никога не е работил в мултигруп , но е познавал И. Павлов, както десетки наши политици и даже главни прокурори са си пили уискито с актуалните шефове на групировки.

35

Анонимен

преди 1 година

Има една популация у нас, от която се женят на 20 години, имат повече от две деца и минават по-рряко за Видин, през Шумен. Та и Киро просто.

34

Всичко

преди 1 година

което Петков презентира в публичното пространство е в същност онова, което му казват неговите ментори отвъд Океана. Няма нищо случайно в политиката и той е продукт на подобен проект, който крепи ББ на власт дванадесет години. Само че сега вече друг властови център, който не е европейски,ще поръчва музиката, за българските слушатели!

33

Анонимен

преди 1 година

36 Киро е глупакът, който им трябва на Козяк, за да го манипулират по-лесно. Мустафа се провали тотално у нас.

32

Granik

преди 1 година

Аз да питам хазарта ,към комисията по спорта ли е ,че ДПС са толкова настоятелни?

31

Анонимен

преди 1 година

Киро просто, освен да се бута с лакти напред, да отправя закани и да арестува, като му падне и да *** с нашите пари, друго знае ли?

30

Анонимен

преди 1 година

Кирето е хитър колко стадо лисунгери и Козяк е зад него!

29

Майора

преди 1 година

Кирчо татков , мен ще ме е срам да давам акъл , след като за 7 месеца ти докара страната до фалит и попълни ошфорните си сметки! А коккото до Руди Гела , той ЦСКА не оправи камо ли страната! Кирчо ти и на малкия пръст на Рашидов не може дя се мериш! Но и друго не може да се очаква от наследниците на комунистите!

28

Т. Шак

преди 1 година

Мрън-мрън-мрън! А откъде-накъде тия лъзъри ще имат претенции за постове? Уж са срещу задкулисието, а задкулисно се договарят кой на коя комисия да е председател, че и с цялата си наглост публично се оплакват, че задкулисно не са успели да се договорят с останалите.

27

Анонимен

преди 1 година

Мултака с коремче може да се оял, ама още му се лапка!

26

Анонимен

преди 1 година

Киро просто е един нахален случайник, инсталиран там, за да изпълнява корпоративни интереси и такива, на чуждо посолство. Противен тип, полуобразован, всичко у него е "полу", впрочем.

25

Анонимен

преди 1 година

От Карамански и Илия Павлов до Боко тиквата Рашидов се има със всички мутри.