57

жените си искат

преди 1 година

едно време в иран можеше да се видят атрахотни мацки с къси полички по улиците и по ресторантите беше супер яко докато не дойдоха прадите и им наложиха религиозна диктатура, сега те могат да се освободят ако се организират и вземат оръжие за свобода ислямиста се стрхува да не бъде обит от жена понеже директно отива в джендема демек в ада затова брадите неистово се страхуват от женска революци и подтискат жените си като същества по-долни от козата

56

Началото

преди 1 година

3. Рече Бог: да бъде светлина. И биде светлина.

55

mystery box

преди 1 година

Скритото винаги е по-желано така е, ама ако си купувал mystery box, ще знаеш и какво дърво е. На 10 отворени, един е що-годе. На тях сигурно за това им е позволено да имат по 4 жени. Барем 1 от 4 да върже, останалите ще се занимават с домакинството :)))

54

Анонимен

преди 1 година

Ислямистите са като Светата инквизиция. Още не са узрели за Ренесанса.

53

До Дядката

преди 1 година

Стартирай с Библията (Тората) и ще разбереш за Сътворението. Прочети след това гениалният Хегел и повече не ти трябва.

52

Ма много сте прости!

преди 1 година

Става въпрос за най-обикновена женска хитрост. Вижте какъв слънчев пек и жега е в онези райони, в които е възникнал ислямът. Някоя хитруша е съобразила, че ще бъде по-привлекателна, ако излиза извън дома си забулена. Кожата й ще остане светла и нежна, а булото ще я прави загадъчна. Скритото е винаги по-желано. С две думи, когато е забулена, ще е хем по-нежна, хем по-желана. Пък и няма да я карат да върши тежка работа на открито, под слънчев пек, защото с фередже това не е възможно.

51

Космонавт

преди 1 година

Така и не разбрахте какво поиска Иисус Христос от вас и защо евреите и сатанистите го мразят. Не разбрахте какво получихте и каква сила имате. Изpoдитe мразят нашия Бог, защото им забрани ЖЕРТВОПРИНОШЕНИЯТА. Думичката "забрани" да се разбира като отнемане на силата на ритуала с жертвоприношение. Точно затова, ТЕ ви излъгаха, че сте слаби и ви поробиха с ваше съгласие. Не се притеснявайте, нищо не се случва без Божието допущение, всичко което следва е това което трябва да стане.

50

до Дядо ви

преди 1 година

Знанието е светлина. Незнанието - мрак.

49

Дядката

преди 1 година

Ей хората 13 милярда години назад прогледнаха, тук във форума разбирачите повече знаят кой какво трябвало. Айде кажете пише ли в курана/Библията нещо за големия взрив. Този дето е дядо на компютъра той безбожник бе, защо пишете с неговото творение. Ами грабвайте магаретат и отивайте да орете, това е дошло от вас.

48

Необрязан

преди 1 година

Необрязаните, ядящите свинско и заешко, прелюбодейците, сквернословците, крадците, многоцветните са анатема за християнската религия, факт, който поставя под въпрос нашата принадлежност към тази религия.

47

Анонимен

преди 1 година

Когато ви писне от нас вярващите в Господ Исус Христос отивайте при дявола и не ни търсете да ви казваме къде какво пише Бог чрез своята единствена Книга на книгите Библията търсете си каквото ви трябва и не ни безпокойте или пък да ни блокирате айпи адреса нямаме желание насила да ви обучаваме или да ви правим вярващи Избора си е изцяло Ваш Ние нямаме болничава охота да спорим с вас Атеистите

46

Анонимен

преди 1 година

Бог създава всичко, ама само за комунизма пропуска канабиса и гъбите. Жалкарска работа

45

Инг и Янг

преди 1 година

Светлината и Мрака, Доброто и Злото са създадени, за да може едното да бъде различавано от другото и затова двата полюса взаимно се обуславят и допълват. Творецът е Висш Разум, до който все още не сме се докоснали, поради интерпретациите на Библията от оцапани свещеници, разделили църквата на партизанско движение. И да не забравяме Дървото на Живота.

44

До 40

преди 1 година

Това не е отменя на закона, как е възлюбил хората Исус Христос, изкупил е с кръвта си първородният грях. Обмислям обрязване, откакто отворих сърцето си за Господ.

43

noFreeman

преди 1 година

абе вие пишете за протестите във Франция... как се води война по улиците с полицията... или дайте видео да видят хората зрелище... за някакви забрадки ми пишете.

42

Дядо Ви

преди 1 година

Писна им на всички от религиозните. Навсякъде се пъхат и от всичко разбират. Навъдиха се от всякакви религии.

41

Анонимен

преди 1 година

Не е нужно да пише, то се подразбира от другото.

40

Анонимен

преди 1 година

Ето на тези които казват къде го пише в Библията че жените трябва да се покриват когато са в Църквата или на молитва, :1-во послание на Коринтяните 11глава

39

до 36

преди 1 година

Според същия този Мойсеев закон трябва да си обрязан... ти направи ли го ?и да не съм голословн... Йоан 13:34.. Нова заповед ви давам... продължението си го дочети.

38

До 33

преди 1 година

Христос казва: "Дойдох не да низвергна законите на предците (Стария Завет), а за да ги скрепя." Пак ли да давам отправки, но този път от Новия Завет????!!! :)