65

Анонимен

преди 1 година

Призовавам всички евроатлантици да вземат в къщите си по минимум две семейства,щом толкова милеят за майка Украйна и да пратят синовете си на фронта,щом искат да ни защитят.

64

А бе,

преди 1 година

От къде се събирате толкова смрат по темата раша и безмозъчните брътвежи на комунисти чорап.

63

бойкоумре

преди 1 година

Ти ми дай калашника Аз ще ти кажа,кой е врага!?

62

Анонимен

преди 1 година

Румен Христов знае ли хала на България и хората трудещи, на пенсионерите??? Този собствената си страна не е оправил, тръгнал чужди проблеми да "оправя"!!! Я се спри и осмисли малко бе маз'ник !

61

Анонимен

преди 1 година

Този знае ли какво е родоотстъпник и ***? Срещу облаги предава България, защитава чужди интереси и политики!!! Срам и позор за подобни мазни мекотели!

60

Анонимен

преди 1 година

Румене вземай Христо и се махайте и двамата на никого няма да липсвате. Едни и същи глупости говорите. Отивайте да се биете в украйна тя е ваша майка кърмилница.

59

Анонимен

преди 1 година

На нас които не сме сорроси и НПО не ни плаща ние да не сме глупави да повтаряме без заплащане нещо което говорят тези на които НПО плаща. Демек ние сме две Българии .Едните на които НПО плаща и другите на които не плаща щото са глупави и да подкрепят без пари да ама няма да стане.

58

Анонимен

преди 1 година

Ако НПО плаща на някакви хора да прокарват американските интереси и нас ние тези на които не ни плащат защо трябва да се съгласяваме. Да не сме глупави. Аз съм категорично против даването на военна и каквато и да е помощ за украйна понеже на мен НПО не ми плаща да подкрепям украйна но на други плаща. А тука двоен стандарт ми се вижда !?!

57

пуйката

преди 1 година

И как ни защитават?Те щели да спрат Русия след като НАТО не смее пряко да се намеси,а оръжие дават,защото знаят,че Русия също няма да нападне НАТО,но обърка ли се нещо,примерно натовска ракета да удари Кремъл,няма гаранции,че и която и да е европейска членка на НАТО няма да отнесе някоя друга хиперзвукова ракета с обикновен заряд,за да не започне ядрена война.А бе от век по ХАГСКИТЕ КОНВЕНЦИИ и кораб зареден с гориво напусне ли пристанище на някоя страна преди края на войната вече не е неутрална

56

Анонимен

преди 1 година

Прозрачни сте. Целта не е да защитите украйна а себе си и да стъпчете Русия която ни освободи но вие въпреки това я мразите защото сте долни мерзавци и предатели .

55

Скрий се бе

преди 1 година

Предател! Защитавайки Украйна защитаваме интересите на една империя отвъд океана и работим ПРОТИВ НАШИТЕ СОБСТВЕНИ ИНТЕРЕСИ!

54

Анонимен

преди 1 година

Заглавието е вече клише , както и твърдението че Русия е агресор е клише но и двете клишета не са верни. Точно обратното е. СДС повтарят клишета. Те се изтъркаха много яко .

53

Тенгри кан

преди 1 година

Христов, пазиш само себе си, не включвай нас!;)))

52

Анонимен

преди 1 година

Съд и затвор за продажниците и предателите на България ,който обслужват чужди интереси,и правят всичко възможно да ни вкарат във война !!!

51

Анонимен

преди 1 година

България не трябва да воюва срещу Русия нито да изпраща оръжие на украйна, това е американски проект, от който ние нямаме интерес, а само вреда ако се месим. Но, с голяма буква, тези които ни тласкат да даваме оръжие са американски прислужници и тях ги интересуват само трохите, които от сащ им подхвърлят за да вършат предателства срещу България. Те разчитат на неосведомеността на българите. Кой е този *** и предател да определя бълг. външна политика -- никой.

50

Анонимен

преди 1 година

Ето това Русия ще изплаща дълго...Пактът с исляма.Влиза се в ролята на Византия.Прави се реконкиста,но....със ислямски съюзници срещу свои по вяра.Показват се пътищата по които Русия може да бъде ислямизирана един ден.Това руснаците ще платят в следващите десетилетия.Всички знаят от историята как Йоан Кантакузин отвори вратите на исляма и ги пусна в Европа.Явно Русия ще се ислямизира в следващият един век.

49

Анонимен

преди 1 година

румене ти си една кукличка от женски род вие всичко правите да сте недружествена страна отказахте да плащате в рубли за газ изгонихте дипломатите спрахте един милион долара заплатите на работниците в посолството и искате да сте приятели на путин докато всички политици на бг не се кланят на путин за вас нема нищо.ще помагате с оръжие и путин ще ви каже браво братушки аиде сиктир бе кукло

48

Българин

преди 1 година

Лидер бил,горко на България

47

Анонимен

преди 1 година

Христо Христов,форума е за обмяна на мнения,а не за обиди и то към колеги.Задълбаваш ненужно и по това си личи колко си наред.Като обидиш някого той ще те обиди със същото.Какъв е смисъла?

46

xoxo

преди 1 година

Мисля издръжката по хотелите на украинските бежанци е достатъчна подкрепа.Нито едни други бежанци не сме подкрепили по този начин.Така че -баста с подкрепата.Време е да помислите за подкрепата на бг пенсионерите,децата,бездомниците,психопациентите и тнт уязвими групи,не мислите ли?