213

Бай Пешо

преди 1 година

Поредната пропаганда.... Аре да видиме как ще е зимата. Като има повече предлагане отколкото търсене, намаете цената в пъти. Ама тогава руската газ превозвана с американски танкери, ще трябва да се продава на загуба. А янките няма как да загубят.

212

Антонии

преди 1 година

Когато САЩ ни дадоха 7 танкера с газ и то по евтин. Комунистическото правителство на президента Радев Решетников го отказа по най различни предлози. Докато има комунисти социалисти във властта България ще страда и ще е бедна.

211

Муахаха

преди 1 година

Упорките на русоробите рязко се сринаха!!!! Къде са Медведев и Лукашенко да пускат клипчета как цепят дърва за Европа?!? Терорусия винагие е била световен лидер в производството на кухи лозунги и евтин кОрвОляк! Второто ще става все по-евтино! Със скоростта с която изчезват крепостните селяни и се срива икономиката им, дашна руска девашка ще струва два тублерона и патронче Абсолют!!!

210

Анонимен

преди 1 година

Кремълското, пpocто джyдже направи и невъзможното за да погуби себе и Русия...

209

Анонимен

преди 1 година

То отдавна беше ясно че Газ има за още няколко поколения.Цялата работа беше да се изтръгне газовия бизнес от Русия.Провокирайки я чрез Украйна Русия влезе в капана на чичо Сам.Още преди 10 години ортодоксални комунисти русофили бяха притеснени и говореха за Война.Ние мигахме невярващи в подобни измишлиотини.Недоумявахме понеже целия край където се води в момента Войната е беден.А след нея ще бъде още по-беден.Но чрез Русия се удря Китай.Просто войната е на фази.Сега е първата.

208

Анонимен

преди 1 година

Генерал Зима го няма, Путин ще яде голямата пръчка.

207

Анонимен

преди 1 година

Европа се пренаситила, почва да продава, цената пада още, путин се моли за купувачи и фалирва! Нема паре и мамбу за аскера! Красота!

206

Анонимен

преди 1 година

Руснаците мислеха че като врътнат кранчето, няма да се къпем! Сега да се къпят с непотребната газ!

205

Анонимен

преди 1 година

До 294 и като идва зимата какво ? Трябва да се надупим на русия и да козируваме ли ? Смешкоо На вън е война и ние имаме съюз с нормалния свят. Осъзнайте го, ако падне Украйна след 15 20г орккките ще поискат още ... Румъния, България, Литва , Естония... тогава ,кой щи помогне ако има друга криза ? Това е империализъм, нищо повече. Никакъв фашисти няма или руснаци там. Чист империализъм и опит за връщане на оркитеее старите си окупирани граници.

204

Анонимен

преди 1 година

Това вече е проблемът за джуджа. От много акъл си атакува газопроводите, вместо да взима парите на Европа.

203

Анонимен

преди 1 година

В България няма комунизъм.Ако някой си въобразява,че има е редно да ходи на специалист по душевно здраве!Доказателството,че няма е,че има много бедни и много богати.Ако имаше комунизъм щяха всички да са равни.Така че наистина имате нужда от помощ!

202

Анонимен

преди 1 година

До 289 АнонименЗимата тепърва идва. Ще те видиме тебе в софия

201

Анонимен

преди 1 година

Интересно защо при толкова газ правят мерки за икономии с малко потребление на ток, вода, отопление ? Цените на стоки и услуги би трябвало да падат а те растат ли растат! само измами и лъжи от ЕС и зомбираните в софия евроатлантическигендари се кефят

200

Анонимен

преди 1 година

За щастие пукат комунделите. По 40 50к на година отиват при ленин и сталин. Това.се вижда и по резултатите на бесепе :)) Електората вече го няма с промитите мозъци. Но това не означава, че пропагандата е спряла . Работи с пълна сила срещу ЕС, Нато и България по електронен път. Бъдете внимателни!

199

Анонимен

преди 1 година

РУСОФИЛИТЕ ЩЕ СЕ КЪПЯТ!!!

198

Анонимен

преди 1 година

Ха-ха-ха! Само неадекватните русофили все още си мислят, че в Европа ще мръзнат... Ха-ха-ха!

197

Анонимен

преди 1 година

Бая комунисти има още по форумите, не са изпукали. Когато им се затрие семката, тогава ще се оправи България.

196

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 282 чибурашке, цената на тока за битови потребители в БГ няма нищо общо с цената на газ. Цената на газ в момента е на нива от преди началото на инваZZията. Цената почна силно да се покачва през пролетта на 2021, много преди тей наречените "санкции" ама нейсе. Важното е да подкрепяте вашия сюрийм лийдър.

195

Ха ха ха

преди 1 година

Заглавието е едно, а в статията пише друго:"Способността на Европа да се справи с паралелна енергийна и газова криза през следващите две години зависи силно от способността ѝ да намали търсенето, казаха анализатори от Timera в блог. Смятаме, че кризата далеч не е приключила."

194

Анонимен

преди 1 година

Щом има тооооолкова много газ и толкова много е евтин,що не смъкнат цените на тока и парно.