25

Анонимен

преди 1 година

Съветофилите да кажат , че в Англия няма демокрация...

24

Бог да пази България

преди 1 година

Превземат ги от вътре ЕС и Западните държави!Жалко,че в България и нас *** ще ни претопят въдят се като въшки!

23

112

преди 1 година

Тоя харпун ми е като избегал от филмите на Дисни. Ако го вземат за манекен на обеци ще е безценен стелаж-що модели може да носи...

22

Агапо Салих

преди 1 година

Много е лесно да се подиграваме, но за жалост реалността е друга. Англичаните имат изключително висок стандарт на живот , достъп до висококвалифицирана медицина и невероятно образование. Баце *** дето е бил само на Слънчака си мисли, че това , което вижда там е представителна извадка. Който е имал възможност да пътува е виждал добре облечените, възпитани и модерни възрастни хора, които живеят един страхотен и спокоен живот.

21

Анонимен

преди 1 година

ИНДИЙЦИТЕ И ПАКИСТАНЦИТЕ СА НАЙ-БОГАТИТЕ НА ОСТРОВА...КЛЮЧОВИТЕ ОТРАСЛИ ТАМ СА В РЪЦЕТЕ ИМЕННО НА ПРИШЪЛЦИ ОТ СУБКОНТИНЕНТА...ЛЕКАРИ,ФАРМАЦЕВТИ,ЗЪБОЛЕКАРИ,IT СПЕЦИАЛИСТИ,БАНКЕРИ,ПРИТЕЖАТЕЛИ НА НЕДВИЖИМИ ИМОТИ...МАСОВО БЕЛИЯТ БРИТАНЕЦ ЖИВЕЕ ПОД НАЕМ В КЪЩА СОБСТВЕНОСТ НА ИНДИЕЦ ИЛИ ПАКИСТАНЕЦ...ВЪПРОС НА ВРЕМЕ БЕШЕ КОГА НЕ САМО ИНДИЙЦИТЕ,НО И АФРОАНГЛИЧАНИТЕ ОТ ЯМАЙКА,НИГЕРИЯ И ГАНА ДА ВЗЕМАТ КОРМИЛОТО НА ВЛАСТТА...

20

Анонимен

преди 1 година

Джавале, ромале!

19

Анонимен

преди 1 година

Е какво лошо има.Например Вовата е от български произход.Но типично по български не харесва много българите.Няма лошо и британците да си сложат индиец за водач.А жената на Риши не е лоша има обаяние,но не може да се мери с Алина Кабаева.

18

Анонимен

преди 1 година

Ако ще и от луната да идват пак са кафяви. Толерантност = самоубийство.

17

Анонимен

преди 1 година

Е що да няма жената. Товарищ Путин колко има?

16

аамет

преди 1 година

Знам *** аз, Руши и брад му Рамбо. Браттовчеди са ми, даже исках дъщеря ми да се ожени за сина на Рамбо, станаха на 13 вече, време им е да са уженят!

15

Анонимен

преди 1 година

Факултето много забогатяло. И голямо филантроп станало. И на всекиго ще даде пачки. Ама друг път. За сега само славата. А данъците са намерили как да си спестят.

14

Анонимен

преди 1 година

направо живея в някакъв сюреализъм, всичко което се случва.... все едно е нереално

13

Анонимен

преди 1 година

Тоя тъй като го гледам ще ги оправи Англетата! Милиардер от индийски произход! Ще се бори за насъщния на обикновените британци повЕрвахме му! Хахах

12

Me

преди 1 година

Бо-Джо бивш журналист, Лиз Тръс също не е от богаташко потеко - майка медицинска сесрта баща преподавател в университет. Бо Джо, се отказа от надпреварата за да може страната да излезе от кризата - питай ме кога Баце Бойко ще направи нещо подобно. Никога няма да стигнем британците, колкото и да им се смеем.

11

Мнение

преди 1 година

И после тези ще ми говорят за демокрация и ценности. Тази си , уж живеела, извън Англия, за да не плаща данъци. Е, има вратичка и я използва. При рашите, и краварите, това нямаше да стане, да не забравяме, че Ал Капоне, беше затворен заради укрити данъци.

10

Анонимен

преди 1 година

По принцип един политик да е свръх богат е преимущество, стига парите му да са спечелени по честен начин защото така няма причина да краде и да се поддава на корупция! Точно такива хора трябва да са на власт и в България, но тук липсва втория фактор - парите да са спечелени по честен начин!

9

мангоджери

преди 1 година

Пропадането на британците продължава с бясна сила... Но пък те си го заслужават.

8

Анонимен

преди 1 година

Джелем, Джелем...

7

Анонимен

преди 1 година

Индийките са красавици.Във Варна е пълно с индийки студентки в Медицинския.Всяка от всяка по красива.Определено Риши си е взел красива жена.Има чар жената на Риши.

6

Анонимен

преди 1 година

Индиец премиер, пакистанец кмет на Лондон, мултикулти идилия. Лошото е, че движението вместо да е от прогресивната западна цивилизация към мизерните световни райони е точно обратното. Ама явно така се движи историята. Градиш империя, ставаш мързелив, отдаваш си мръсната работа на варварите, които бавно те завладяват и си правят своя империя. Празно няма в природата - мурзелът не се толерира.