73

Агапо Салих

преди 1 година

Браво на ГЕРБ.България е Швейцария на Балканите. Имаме страхотно производство, БВП на глава е по-голям от този на Германия. Можем да затворим всички съдилища, защото в държавата няма престъпност и корупция. За това свидетелства и факта, че нашите полицаи нямат никаква работа и се наклага да се разнообразяват с дрога и алкохол. Другата година сме световна столица на културата, защото имаме милиони известни творци, певци, художници и т.н. Нащата култура вече е по-бохата от древногръцката.

72

Ричо АлченГЕРБов ще

преди 1 година

коментира ли "Ускорено нарастване на хранителните продукти"? Или ще вика безспир за помощ от държавата? За вас обикновени българи, каква помощ ще има?

71

Овцете

преди 1 година

са за да бъдат доени и стригани, преди да станат курбан

70

Ружди Сунак

преди 1 година

Не е вярно!!! На последно място сме по бедност в ЕС, не на първо. Най-високи доходи имаме в ЕС, не най-ниски. Всички доклади сочат, че имаме нулева корупция. Всичко е честно и прозрачно. 68 млн. от Хемус се разбра, че са изтеглени за да се построй детската болница в София , не за друго. Семерджиев е учител и диригент на софийската филхармония, не е никакъв наркоман и бандит. Само в България се лекива всички болести безплатно , нашите учителища са номер 1 в света. ГЕРБ е символ на доверие и вяра.

69

Бобо Бъг

преди 1 година

Ами така е,който се натиска на едно работно място цял живот,без стремеж да си увеличи доходите ще се оплаква,но ако се стреми да се развива например в ИТ сектора ще е доволен,за мен например заплата под 5к на месец е неприемлива,всеки сам си определя,съвета ми е не стойте при такива работодатели които само ви използват

68

Анонимен

преди 1 година

31, Ти явно се къпеш 2 пъти в месеца бе пич и не си переш дрехите. Нормалните хора не могат рака аскетично да карат.При мен (сам човек)Сметките ми: 20 лв вода, 50-60 лв ток (лятото), 20 лв интернет, 15 лв телефон , 30 лв подръжка на блока. Общо около 140-150 лв. Зимата около 200 лв с отоплението.

67

Вихър до д-р Исня

преди 1 година

Докторе, гледай си в твойта област и лекувай хората качествено, а не да умират пред болницата!!! Цифрите и изчисленията ги остави на икономистите!!! За твое инфо само ще кажа, че дали едно домакинство се състои от един, двама, трима или повече човека има едни разходи които са почти константа(битови, бензин и др.) и затова твойте изчисления не са верни!!!

66

Коко

преди 1 година

Всеки който вади над 1500 лв. е олигарх. За съжаление едвам свързваме двата края повечето.

65

Българин

преди 1 година

Незабавно напускане на ЕС! С този съюз потъваме всички заедно.

64

селянин

преди 1 година

в тоя ред на мисли неприлично ли е да кажа наздраве с ланшно вино и малко печено ягнешко

63

Ларавел

преди 1 година

Junior dev започва на минимум 2К. Какъв е проблема?

62

Deep Zone

преди 1 година

Майка ми взима 700 лева пенсия и като й ходя на гости един-два пъти в месеца хладилника й е пълен догоре и даже ми дава яйца от Железница да си имам. Как стават така нещата? Ама тя не хвърля като всеки "работещ" половин хладилник храна, пълна с отрови... Така че обедняването е полезно понякога- дават се по-малко пари за гаддна храна..

61

иво

преди 1 година

Не вдигнат ли драстично минималната заплата зимата ще има камъни по парламента.

60

Анонимен

преди 1 година

Искахте промяна - получихте я. Защо се оплаквате?

59

Анонимен

преди 1 година

А през омразното турско робство не докосвахме агнешкото, ако не е лойно и виното, ако не е руйно.

58

Анонимен

преди 1 година

ОБЕДНЯВАМЕ БАВНО,ОБЕДНЯВАМЕ БАВНО НЕУСЕТНО ПОЧТИ...МНОГО ВИДИМО,МНОГО ВИДИМО АЗ,О НЕВИДИМО ТИ!

57

д-р Исня

преди 1 година

Издръжката на един - 1320, математически логично е на двама да е 2640, но за двама с едно дете е 2376. Явното ядат от детето.

56

Христо Христов

преди 1 година

Европеидните про'с'таци ТРЯБВА не само да храните урките в 5 * хотели, а да изнесем тока на Козлодуй за тях, преди да го затворим за 30те милиона от ЕС.

55

Krass

преди 1 година

Христо,Демек като комунизма и СССР, а? :)

54

Христо Христов

преди 1 година

На кадърните хора ЕС не им трябва. ЕС е за неграмотните, некадърните и мързеливите. И вие, ревящите за "европейска МРЗ" го доказвате. Факт.