29

Хахахахха

преди 1 година

Ко стана с джавелините укри? Оти не ги ползвате?

28

Хахахахха

преди 1 година

Байрактарите де са ,укри?

27

Аз предлагам

преди 1 година

Да направим фонд и да съберем пари за залавянето на зеленски лично ще вляза с четирицифрена сума не бих го убил защото твърде лесно ще се отърве просто бих го кастрирал бих го вързал за теглича на колата и бих го повел на разходка по софийските улици с не повече от 30 км/ч мисля че много голяма част от човечеството демек не цивилизования свят говорим за около 6 милиарда и половина жители на тази планета ще бъдат много доволни

26

Анонимен

преди 1 година

До Д. Стоянов 24 ---- Ама ти наистин ли не си запознат с хронологията на Руско -Украинския конфликт . Върни се към декемри 2013-та . има из нета статии , дори наши родни медии са пускали по новините , как бандеровците са тормозели , трепали басарабски българи / това към 2015-та/ . Има и документални филми на чужди ,западни автори .

25

Стоянов,

преди 1 година

има краища България, където се говори такъв български, че свят ще ти се завие. Това, че някой решил да измисли история за древните укри - прародители на целия свят - нищо не значи. Всички славянски езици са диалекти произхождащи от църковния старобългарски език. В една България, всеки край си има особености при произношение, различни носии и дори празници. Ако всеки край в България реши, може на тази основа да си направи своя държава и нация... Спрете се с тези аргументи.

24

Анонимен

преди 1 година

Тъкмо си помислиш ,че няма как да се съчини по-голяма глупост и западняците ни изненадват

23

Абе простак долен

преди 1 година

40 милиона, сега доволен ли си?

22

Анонимен

преди 1 година

до Д Стоянов ;- Коя е тази страна с 80 мил. население , дето била нападната от Русия , че не се сещам ?!

21

Д. Стоянов

преди 1 година

До 13 Че то си има украински език, даже се различава коренно от руския, писмено и говоримо... То ако всички почнат да си отделят територии и имат претенции какво ще стане? И Русия нападна страна с 80 мил. население което си имат народност, нация и език, втора по големина в Европа по площ... И ако всички почнат да нападат и връщат територии (които си мислят, че са техни), примерно както казах Германия иска Австрия, Швейцария, Лихтенщайн, част от Белгия и Люксембург. И почне да избива жени и деца?

20

Анонимен

преди 1 година

До Д. Стоянов: Ами като ти е интересно, започни да четеш, а не да пишеш, за такива неща си има история, а не се решават с мислене. Аналогията с Македония е много удачна. А относно тероризирането на гражданите просто намери независими източници, само с пропаганда не става. Впрочем тероризиране е слаба дума за това, на което беше подложено част от населението на Изт. Украйна. Самите хора там казват, че немските фашисти са били по-добри.

19

каскет смачкан

преди 1 година

"Аз не съм чул да е имало съдебно производство.....ако излезеш от дупката и не се навърташ единствено около рушкияПародиен център, можеш и полезни неща да чуеш.

18

Анонимен

преди 1 година

1глaднитe coлдaти ще го разменят за торби консерви.

17

Анонимен

преди 1 година

Тоя клоун ще го споходи я Химарс, я Байрактар. Собствените му копои ще го подхвърлят на украинските служби.

16

С правата лопата

преди 1 година

и да наторява украинската земя

15

хммм

преди 1 година

Покрай видните герои на запада за които се вият песни от дупеближещите медии-американски герои, украински и английски кога ще видим да се напише и нещо за витнамските такива които бяха избивани като животни,тези от афганистан, либия и югославия? Или те не са хора че си пазиха държавата от западната пропаганда? Колко бяха избити без причина, това кога ще го напишете? Колко майки загубиха малките си деца след бомбанировки от американците?Малко смелост няма ли някой да отрази това, или не е удобно?

14

Анонимен

преди 1 година

хахах, Гиркин скоро отива да прави компания на Гиви и Моторола в ада, до съд няма да стигне

13

До Д. Стоянов

преди 1 година

Колкото има Македонска нация и език, колкото съществува Тайванска нация и език, колкото съществуват и Пакистанска нация и език... повечето хора не си дават сметка, че подобни държави се наливат пари от вън, за да съществуват с измислена идеология и още по-измислена история.

12

Факт

преди 1 година

Според свободна европа трябва да съм умрял от глад, а аз лапах кебаци по 8стотинки и пиех червено винце за 90 стотинки шишето...и слушах Владо Костов!

11

Мисирки от ЕС

преди 1 година

Облизваме краварски задни части. Парите не миришат.

10

Д. Стоянов

преди 1 година

Само ми е интересно, защо да няма украинска нация? При положение, че 80 % на украинците фамилните им имена завършват на 'О', имат си собствен език. А на руснаците повече завършват на 'Ов' или на 'Ич'? Според мен хората са в пълното си право да се борят за майката родината - Украйна! То при това положение може утре немците да нападнат Австрия да кажат, че те са немци и да кажат, че австрийското правителство е нацистко и тероризира немците в Австрия... Или да си отделят немската швейцарска част...