66

Анонимен

преди 1 година

Ще речеш, че българите са живялиохолно и не са пестили от нищо.

65

Анонимен

преди 1 година

Ако някой мисли, че мястото на България е в извратения Европейски съюз, да заминава да мие rъзовете на богатите оядени и арогантни извратеняци на запад. (скоро вече няма да са богати, така че побързайте)

64

бай 100йчо

преди 1 година

Инфалцията в бегето е малко по-голяма от средната за ЕС поради 2 причини - българина е мързелив и некадърен и затова произвежда по-малко неща и второ е много алчен - много цени са увеличени с цел фирмите да пробват как се лови риба в мътна вода, понеже видите ли всичко много поскъпнало. например има кисело мляко от 1.20 и 1.70 при едно и също качество. Ами аз си вземам от 1.20, а тези дето са сложили цена 1.70 да дуат супата и да фалират, аз си вземам от 1.20

63

Анонимен

преди 1 година

Фон дер Лайен каза на пресконференция преди два дни, след срещата на върха на ЕС, че европейските лидери са обсъдили финансиране от ЕС за Украйна от 1,5 милиарда евро на месец, тоест финансовата помощ на Брюксел ще възлиза на около 18 милиарда евро следващата година

62

Анонимен

преди 1 година

Споко, Олаф Шолц канцлер на Германия обяви: "Путин ce се надяваше, че ще може да ни изнудва, като завърти газовото кранче. Ho и този път сбърка. Путин няма да постигне военните си цели", заяви Шолц пред Бундестага в четвъртък.

61

Жебок

преди 1 година

Ще даряваме ел.ток на Великата Британия ли?

60

Анонимен

преди 1 година

Пестя винаги. Не инвестирам ли някъде поне едно 60% от доходите си не се чувствам спокоен. Покрай инфлацията нещата отидоха към 55%, а живеем доста разточително. Стегнем ли се, можем да инвестираме и 80% от това, което получаваме. Ама си трябват забавления. В банковата си сметка държа дребни пари (дребни за мен, а цял живот спестяване за дргуи) за спешни нужди от днес за днес.

59

@

преди 1 година

Да благодарим на Пи Пи-то и да не ги допускаме никога повече до властта

58

Българин

преди 1 година

Ние българите искаме да живееме като западняци в западната цивилизация да ухаеме на Диор, да караме мерцедеси и да ходиме на романтични почивки в чужбина и на екзотични острови ол инклузив в петзвездно хотели. А не като руснаци в дива евразийска джунгла без канализация и с външни тоалетни да караме москвичи и да миришеме на тройной.

57

71 милиарда евро

преди 1 година

Сделката между фармацевтичните компании и ЕС която Урсула е сключила по SMS е струвала на хазната (тоест на европейските данъкоплатци) 71 (седемдесет и един) милиарда евро, стана ясно, че под някои брюкселски кресла може би започва да гори. Броят на дозите от същите тези ваксини - тук евродепутатът цитира доклада на одиторите на пленарната сесия - "е десет инжекции за всеки жител на Европейския съюз".

56

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 69 - ЕС институциите са налели вече почти 17 млрд евро. Това е ОТДЕЛНО от помощта, която индивидуалните страни дават.

55

Анонимен

преди 1 година

Защо да пестим? Слагаме таван на цената и сме готови.

54

Анонимен

преди 1 година

Скоро за оядените западняци единствено "забавление" може да им е търсенето на парче хляб, дърва за огрев и намирането на надеждно укритие.

53

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 66 - Ами виж ... то си е негово мнение. Кво кат има нобелова награда ...

52

Анонимен

преди 1 година

Джоузеф Стиглиц, носител на Нобелова награда за икономика: "Източна Европа е поне двойно по-бедна, отколкото би могла да бъде, ако не беше влязла в ЕС".

51

Анонимен

преди 1 година

Новите западни уреди са разграфени с до дв аградуса по малко от аналогичните уреди преди 2-3 години.За бога братя купувайте китайски уреди

50

Анонимен

преди 1 година

До Мнение - Ами така си го избраха. Крива атоматизацция, всички да кибичат вкъщи. Половианта под 25 получават страхова невроза, ако отидат в магазина за дрехи и някй ги попита, ако може да им помогнат. Сестрата на бившата ходеше на психолог, за да се справят със "соиалната си фобия". Как може да имаш общество, оперирано от хора, ако повечето имат социална фобия? И как само допреди 10 години, дали имаше едно на 100 деца, да страда от това и то основно, заради тормоз!?

49

.!.

преди 1 година

п.ткинофилията тука пак се проявява! абря национални предатели това са всите п.ткинофили тука! идея си нямат, че целия бензин на БГ идва от руска рафинерия! и това благодарение на дпс и ахмед доган така! инак тука п.ткинофилията е поставена до нива граничещи с тези е беларус! само, че п.ткинофили ние НЕ искам да сме към рашистан! НЕ искаме повече да ни мачка рашистански ботуш! Ако вие искате бягайте да се трепете за русия! обявиха ви военна мобилизация! Така и вие и България ще спечели!!!

48

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 49 Ние няма да вземем толкова пари от ЕС до 2050 година, колкото ще вземе Укропитекя само за тази и следващата година и ще ги вземем при положение, че въведем гей браковете, джендърската конвенция и много други еврокомунистически неща.

47

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 47 - ТО де да знае. Има отвоени 50 прозореца и спами наред в 15 сайта.