104

Анонимен

преди 1 година

Борисов и борисовчетата трябва да бъдат изчегъртани до корен

103

Анонимен

преди 1 година

Значи не давате никаква аванта на ПП, ама те трябва да са длъжни да ви подкрепят за доброто на България. Ами оправяйте се!

102

Гери Йорданова

преди 1 година

Вие , г - н Борисов , допринесохте много за тази катастрофа напролет ! И не само това. ! Задънихте ни отвсякъде - икономика , пътища , финанси , корупция и всичко ! Ние сме в дупка и няма защо да се преструватв , че искате да ни извадите от тази дупка , в която вие ни вкарахте ! Знаем кого слушате и кой ви учи как да ни закопаете по - добре и по - надълбоко ! Царят ! Стига толкова лъжи ! Не ви вярваме много отдавна !

101

Ха-ха

преди 1 година

Виждаме поредното доказателство, че Мутрата се бил отдръпнал назад!

100

Анонимен

преди 1 година

Единствения печеливш ход на ПП и ДБ в момента е коалиция с Герб ... но понеже са тъ/пи и алчни, залагат на поредни нови избори, както стар просяк залага на 'тука има - тука нема' ... ще бъдат наказани като Слави - болезнено и изненадващо.

99

Анонимен

преди 1 година

ГЕРБ не води правителство и не може да предлага бюджети. Когато имат правителство, тогава. Да си знаят мястото.

98

Анонимен

преди 1 година

Баце ще ги мине всички с 200 и пак ще си джитка с джипката. А от Брюксел ще му викат конгачулейшън Борисоф!

97

Анонимен

преди 1 година

Алоо колкото до изчезналите милиарди?!12години по 2 милиарда от излишъци(безотчетни)в края на годината и ги разнасяше с пликове с джипката на кметове и депутати!Строителни фирми,ДПС(къщи за гости и земите от еврофондовете,Пеевски),Митници,Божков,саниране,програми

96

заради него

преди 1 година

Са всички проблеми със Цветанов направиха отново една партия да ръководи държавата на принципа ,наш човек,, няма идеология няма истински конкурси има само вяра във вожда който дава само на неговите ! издъни се десетки пъти и голяма част от българите искат той и неговите кметове да отговарят ,за да не се стигне до разкрития свалиха ПП И ТЕ ЧРЕЗ ,КОНПИ, не успяха да ги разследват ! пазарлъците а как да отърват кожите и каквото било било-- за това е зора !

95

Обективно

преди 1 година

Асен и Киро = Инфантилни Тарикати. Нула професионализъм. Асен Никога през живота си не е правил Бюджет!!!Кухи *** с преГолямо самочувствие!

94

Аз

преди 1 година

Ей, долна мутро ! Спри да тормозиш обществото и вземи се скрий някъде заедно с цялата си корумпирана мутренска партия !!! Толкова си противен ..

93

Анонимен

преди 1 година

Нарочно създава паника за да може да се прави после на велик спасител.Отлично знае че при масрпящето съотношение бвп/кредит най вероятно ще получи кредит.Да сте виждали милиционер който да не каже че работата му е изключително тежка и едва ли не ако ме е той няма кой да е ?

92

Анонимен

преди 1 година

Аз съм с няколко години по-млад от крадливата сикаджийска мутра от Банкя. Преживял към като младеж дефицитите на комунизма, режима на тока 2:2, а след това Лукановата и Виденовата зими. Днешната ситуация изобщо не е трагична и е крайно време гербавите вълци, снес облечени в *** кожи да спрат да ни плашат.

91

Герб са гадове

преди 1 година

Тази катастрофа в която се намираме е благодарение на твоето управление бе тиква.

90

Анонимен

преди 1 година

Нека РАДЕВ ДА опере пешкира

89

Гост

преди 1 година

Мутро, стига си паникьосвал хората

88

Анонимен

преди 1 година

Борисов е жена, та дрънка.

87

гост

преди 1 година

Що не е затвора , ами грухти и се изявява в парцаливи сайтове.

86

Анонимен

преди 1 година

Във всяка една друга държава Борисов щеше да бъде арестуван и сложен поне под домашен арест. Тук чак пролетта ли ще го арестуват

85

Никой

преди 1 година

От ГРОБ разбираме,че ще се грижат за бизнеса в " името на народа ".Също като тях едни овчари ,говедари,партизани и разни болшевики се грижеха за България като произнасяха присъди, населяваха лагери в " името на народа ".