43

Калеко Алеко

преди 1 година

До 300 години история .... и генералите на Наполеон и тези на Хитлер завзеха без особени трудности маскава, след което се изправиха пред необятния Сибир, с блата и комарите, пред руската зима, руската кал и съпътстващите ги болести, все условия в които могат оцелват само местните *** ... Да не забравяме че Хитлер освен със Сталин воюваше и с половината свят, а и Щатите тогава бяха с рассия, а Наполеон с техническите възможности на времето си нямаше и как да напредне по-далеч от маскава .....

42

анонимен келеш

преди 1 година

Абе то според другарката Захарова и аз сега трябваше да студувам и да ходя некъпан,обаче всяка сутрин си взимам топъл душ и климатиците си бичат на 23:):):)

41

сина

преди 1 година

и русите не ви обичат, за това ви бият, понеже сте продажни на фащ същества!

40

Анонимен

преди 1 година

Колко украински бежанци са приети в САЩ?

39

Анонимен

преди 1 година

На война като на война!!!

38

Анонимен

преди 1 година

Тия тъ.паци украинците още ли не са се предали???

37

Анонимен

преди 1 година

Страхотна история, война е, сами са си виновни, ЕС да праща свещи сега.

36

Адмирации

преди 1 година

Фашистка Европа, ще се топли с руски ракети!

35

300 години история

преди 1 година

Много старо и изтъркано оправдание. Още генералите на Наполеон през 1814 г и генералите на Хитлер през 1942 г се оплакват, че не били победени от руските войски, а били победени от руската зима. Все едно руските войски воюват при някакви различни температури и от другата страна на фронта е с 20 градуса по-топло. Щом нашествениците започват да се оплакват от руската зима, значи поражението им вече е близко. Доказано от 300 години исторически опит!

34

Анонимен

преди 1 година

Украинците ще са на топло в 5 звезни хотели по Българскито черноморие!!

33

Анонимен

преди 1 година

Ми то и в бг мрьзнеме - не пускам печка или ток защото не мога да платя после , уж тук война няма

32

Пак

преди 1 година

Глупости

31

Бьлгарин

преди 1 година

Ето иде - чичо сам с голямата торбаСам ли си или бил с чисто нов автомобилЕй чичо чичо сам наш човек си ас те знам

30

Анонимен

преди 1 година

Повтарям - всичко зависи от това , колко ти е акъла ! Аз съм на топло и се смея на тия които нямат ток и вода а значи ще са не сомо мръсен но и миртзлив аспух!!! аспух

29

до 32

преди 1 година

русия не е държава а сбирщина 0pки, които се радват да убиват цивилни и да крадат имуществото им.

28

Калеко Алеко

преди 1 година

Тази зима в душите на украинците ще е топло и слънчево, независимо какво изпитват телата им, украинските граждани сега живеят на пълни обороти заедно с пулса на отечеството си, застрашено и провокирано от Империята на злото и всемирния тероризъм..По резонно е да се запитате какво изпитват сънародниците на кремълският военнопрестъпник, пред алтернативата да са пушечно месо на фронта, или да чакат да бъдат мобилизирани, или пък онова яркото слънце да ги залее слъчите си,и изпрати на по-добро място

27

Анонимен

преди 1 година

Ра6истки терор. След Украйна щяха да са молдова а после и други държави. Това е целта на русия - да убива безогледно хора, цивилни. Защото е лесно - няма съпротива. А от украинската армия бягат и плачат на жените си по телефона.

26

КРАЛИ МАРКО

преди 1 година

Най много се лъже на избори и на война. Не вярвам на никой за нищо. Нито думичка.

25

Анонимен

преди 1 година

В Македония макитата поне успяха да си наложат техния измислен език и всички си говорят на него.Факта че почти всички украинци още продължават да говорят на руски говори какви са всъщност.То не бяха закони то не беше чудо и пак не можаха да си наложат измисленият украински език сред населението.Ясно е какви са украинците генетично.

24

Анонимен

преди 1 година

Ваоентина и всички други им обеща лично Зел-ки нови апартаменти и парична помощ когато беше с Фондерляин в музея на Ирпен ! Що се отнася до тъмното печели който е по умен! украинците убиваи и днес мирното населениена Донбас но ще дойде време и всчки от ком-то назеления ще умрът също ! ПЕЧЕЧЕЛИ ПО - УМНИЯ или значи НАТО са неграмотни и затова ще мръзнат украинците ! Всичко е до акъла !