134

Анонимен

преди 1 година

Само да кажа , че дори и , да не се подчинят изпращането ще е успешно..

133

Бай Дрън

преди 1 година

ЗелЮ трябва да ударят, не Киев. Заради един самозабравил се клоун не е нуждо да страдат десетки милиони, че о стотици, ако включим двете страни!

132

Анонимен

преди 1 година

Дано ударят украина с ракета с ядрена глава право в киев

131

Ще ги пепелят

преди 1 година

пред Херсон ще бъдат изпепелени десетки хиляди нацисти и наемници главорези! Няма да има кой да ги зарови! Бай Дрън отсега е пуснал поръчка в Пентагона за лопати да им пратят на фашките в Киев!

130

Свещите свършиха

преди 1 година

В Лвов са свършили всички свещи! Укрофашистите не спират да палят и да се молят! А и ток няма! На светлината на сеещите четат Моята Борба на чичкото с мустачките!

129

ГледамНаКафе

преди 1 година

До сряда руские солдатен заедно с белоруските братя по оръжие нахлуват от север и от Киев тухла няма да остане. Предвидливо евакуираха гражданите на Херсон и там се оформя огнен чувал за Укровермахта. Ще бъдат изпепелени с хиперзвукови ракети носещи тактически ядрени бойни глави.

128

Нарко гномът

преди 1 година

в Киев ще се подчини ли на Вашингтон ако му заповядат да си пръсне мозъка? Ако иска да си го пръска, но защо иска и нас да дръпне с него!

127

Чичо Кирчо

преди 1 година

Абе мЕтайте го тоА АТОМ бе да еа негУътъ мама. За кого го пазите, за извънземните ли! МЕтай и не го мисли! Дърво и камък да се пука. Всичко да става дармадан!

126

Прощаваме ви фашки

преди 1 година

Опитайте се да разберете тези, които възхваляват фашисткият режим в Украйна. Те са жалки нещастни човечета които са преминали през няколко стадия на развитие през своя живот и в злобата, страха и омразата си към Русия са станали и фашисти. Засега прикриват своята фашистка идентичност, само зад русофобията си и затова с такава надежда и лелеяна мечта очакват фашистка Украйна да победи за да започне победоносният ход на новия фюрер, наркомана със зелените парцалки.

125

Анонимен

преди 1 година

Ще се подчинят, без да се замислят. В руската армия всички нива в армията са за ядрен удар, без да мислят за последствията. Генералитета е генералитет защото са послушни на диктатора, а не защото са много способни.

124

Ako

преди 1 година

Най-краткия анализ на статията:Ако цапа и мирише и трябва да се чисти.

123

Анонимен

преди 1 година

Руските генерали ги сърбят пръстчетата да натиснат ядреното копче много повече от Путин.

122

Анонимен

преди 1 година

Ще се подчинят, по простата логика, че никой по никакъв начин няма да им отвърне реципрочно, светкавично или каквото е там по натовската формулировка. Безмислен въпрос. Фашистка Украйна никой не я зачита за нищо, освен да се бие с Русия до последният укрофашист. Всички натовски приказки ще си останат само празни думи и закани.

121

Сега

преди 1 година

Русия съобщи че в целият Бахмут вече се чува "Вагнер"

120

Колев

преди 1 година

Иха татянке ,целият свят му подчинявал на този комсомолски секретар и бивш чекист,май най не му се подчиняват бившите съветски републики,е за сега Беларус пасува но ще видим докога ,а за това че Българите избраха да пътуват по Европа и да работя ,а не руската федерация той ни смята за вражеска страна,чудесно ,Путин заби последният пирон н българо руската дружба

119

Анонимен

преди 1 година

До Татяна, целия свят го псува и го кълне да умира, кой му се подчинявал? Само пълни де-би-ли като тебе

118

Анонимен

преди 1 година

До 142, oт руските терористи по-големи няма, и никога не е имало!

117

Анонимен

преди 1 година

Така е, проблема на ЕС ( Германия най вече) е че от 1945 до сега не е станала независима и суверенна държава! Няма ядрено оръжие и даже функционираща армия, затова пък 100 0000 американски войски и милион военни бази на САЩ! 70 години развива икономика, а няма кой да я пази тази икономика! Да ти гръмне САЩ газопровода и да си мълчиш?? Е гати унижението!

116

Анонимен

преди 1 година

САЩ са най-големите терористи.

115

Татяна

преди 1 година

Ще се подчинят и още как. При положение, че целия свят му се подчинява...