90

DO 99

преди 1 година

В САЩ има Прожекции на Рамбо 22 кръв - пълни са салоните .

89

какво се чудим

преди 1 година

тоя пък кога е изпълзял от мвзолия1я марш обратно в бункера мавзолей.

88

Анонимен

преди 1 година

Това е Русия: анексира територии и незабавно налага диктатура! Това означава "освобождаване" по кремълски! -режим като на затворници. Щото знаят че тяхното анексиране е много CRIMINAL , та се налага да го пазят със специални мерки. Няма да го опазят дълго!

87

Топ Гън

преди 1 година

Руската напаст и глупост са всеобхватни. Тоя руски принц-*** изтрепа хиляди руснаци и украинци, под предтекста че ги освобождалвал.Абе кратуно... В същото време си живее като п ич, строи си палати за чудо и приказ и богатството му няма край.. Нямам думи... колко още млади и невинни хорица ще умрат докато някой му сложи точката на този лунатик.

86

Анонимен

преди 1 година

Руските фашисти окупатори за осем месеца са загубили повече войници, отколкото САЩ за последните 61 години!

85

Анонимен

преди 1 година

Тоя надрусан зелен клоун вече нему минават маимунджулъците много от парите несъ стигнали до дадените точки милиони хиляди са откраднати

84

селянина

преди 1 година

До Анонимен: Муахаххаа. Вече е военно положение....//Досега беше специална операция. Както им каза Вова на западняците: Още не сме започнали! А никой му не вярва. Луд, не луд, защо не го спряха досега, а? Чакам смислени отговори от вас, превъзбудени евроатлантици!

83

Анонимен

преди 1 година

Русия разполага с система кумпютарна една ракета ядрена ако попадне в Русия тази система открива. От каде изстреляна тази ракета и моментално изстрелва десетки ядрени ракети само Русия разполага с тази система няма копче няма нищо САЩ да му мисли

82

Jas

преди 1 година

До 75 А: като пишеш за прожекции, в Русия затварят поголовно киносалони, щото няма какво да прожектират а нови руски филми са кът, пък и на никого не му се ще да гледа руски буламачи.. Бе що не им пуснат "Как се каляваше стоманата" ? В Б-я, през 80' в киното като влязат руснаци, ако не филм за войната и хоп излизат. Да гледат "Особености на руския лов и риболов", два страхотни филма, които показват "манталитета" на ***, да се видят отстрани и да разберат как ги вижда целия свят.

81

Германец

преди 1 година

"Всичко върви по план" -- виден кремълски шахматист на токчета, 2022.

80

Моща на Русия

преди 1 година

Торпедото Посейдон се движи под водата и при взривяване създава ядрено цунами с височина 500 метра.На 2 октомври атомната подводница с Посейдон е напуснала базата за евентуални ядрени опити.На 6 октомври президентът на САЩ Джо Байдън заяви, че ако Русия използва ядрено оръжие, тогава ядреният Армагедон ще бъде неизбежен.Според руско научно списание, на равнинен терен, 500 м.цунами може да премине 500 километра навътре, тоест да достигне Вашингтон.САЩ нямат оръжия, сравними с Посейдон,

79

Анонимен

преди 1 година

До все едно ами не е все едно , защото в България има демокрация с права и свободи за хората а в Украйна имаше гражданска война и нямаше свобода за хората. Забелязвам че малките малцинства имат някакви права за сметка на руснаците и дори нарочно са настройвани срещу тях. Така че демокрацията там е сериозно нарушена от доста години и има война. Нас защо някой да ни напада. България е една демократична страна.

78

Анонимен

преди 1 година

Наи дубрия изход е ЕС и САЩ да спът всякакви помощи към Украина Русия каквото е взела взела един мирен договор и стоп най лошият вариант е Русия няма да се спре А тоя зеленски щт завлече целият свят в война

77

Анонимен

преди 1 година

Интересно е как някакви русофоби подкрепят неистово един фашистки режим? Изглежда освен русофоби и краваророби са и фашисти, от тия прикритите дето ги е страх да изявяват фашистката идеология открито и чрез русофобията в момента успяват да си утолят жаждата за мъст и реваншизъм срещу руснаците!

76

Анонимен

преди 1 година

Вече започвам да разбирам тези, които възхваляват фашисткият режим в Украйна. Те са жалки нещастни човечета които са преминали през няколко стадия на развитие през своя живот и в злобата, страха и омразата си към Русия са станали и фашисти. Засега прикриват своята фашистка идентичност, само зад русофобията си и затова с такава надежда и лелеяна мечта очакват фашистка Украйна да победи за да започне победоносният ход на новия фюрер, наркомана със зелените парцалки.

75

Анонимен

преди 1 година

Държава Украйна няма, не е имало и няма да има! Зеленски и фашистката му клика защитават на първо място фашистката си идеология и на второ място му трябва територия на която да осъществи тази идеология, но крайните южноевропейски територии на Русия са населени с етнически руснаци и планът му не успя! Още в Зародиш Русия унищожи нацистите и опитите им да създадат фашистка държава подобна на Германия през 30-те и 40-те години на миналия век.

74

Анонимен

преди 1 година

Пускай цар бомбата на киев и приключвайте че ни писна от вас славянски скотове раша и украша

73

Анонимен

преди 1 година

След като фашизмът в Украйна беше ударен и унищожен в зародиш,на Зеленски и хунтата не им остава нищо друго освен да играят ролята на невинни жертви пред световната общност,които нямат нищо общо с Айдар,Азов,Десен сектор,които не са провъзгласили един фащист убиец на хиляди руснаци и поляци,като Бандера за национален герой и да извършват престъпления след престъпления против човечеството, като прехвърлят вината на руснаците-Буча,Юзум,Запорожката АЕЦ,теракта с/у Дугина и кримският мост.

72

Анонимен

преди 1 година

На режима в Киев нищо друго не му остава освен да играе вабанк. Тази контраофанзива вече е отнела живота на над 25 хиляди украински войника, а общо досега те са над 120 хиляди и Зеленски заедно с военно престъпниците от Киевската хунта или ще трябва да дава отговор пред народа за загубените човешки животи и територии, или пред военен трибунал за престъпления срещу човечеството, или да бягат в САЩ,Израел,Англия, Австралия, Нова Зеландия или Канада. Това са им вариантите, т.е. Украйна губи войната

71

Анонимен

преди 1 година

С това най-вече се отличава русофоба, че колкото е по силна Русия толкова повече се озверява и озлобява срещу нея. Колкото по-голяма сила прилага и използва толкова повече почват да реват и да се правят на невинни жертви. Единственото лекарство за русофобията е русия да е слаба, разпокъсана и да я разграбват. Това е най-върховното щастие за русофоба--->краваророб и нищо на този свят не може да замести това най-голямо доволство и радост в жалкият му и нещастен животец!