31

До 34

преди 1 година

До 24.02 нямаше проблеми...

30

Анонимен

преди 1 година

Тия са големи националисти ама ползват инфраструктурата, атомните централи, заводи построени във времето на СССР...

29

До 37

преди 1 година

Още нищо не е започнало....

28

Другарят Путин

преди 1 година

Предайте се или ще бъдете унищожени! Съпротивата е безсмислена, атаката е самоубийство!

27

Анонимен

преди 1 година

Трябва да се спре това безумие . Не се ли напечелиха достатъчно американските бизнесмени от войната . САЩ и Русия трябва да се разберат и да се приключва

26

Анонимен

преди 1 година

След терористичния акт над кримския мост доста неща се промениха.

25

до 32

преди 1 година

Май само бедните русофили от прованса не сте разбрали, че "геноцидът" в Донбас е цирк на Кремъл, а?

24

Анонимен

преди 1 година

До TmanЯ пак? Като оставиш обикновените руснаци без достъп до парите им по всички точки на света какво е? Катоо оставиш цял един полуостров без вода, ток, газ и сухопътен достъп какво е? Хохлите бяха предупредени! Не барайте моста! Е, те го барнаха. Американците като помляха Белград, това какво беше? Дори избиха и раниха чужди дипломати! Американците като спряха на суверенни държави достъпа до евтин газ и нефт, това какво е? Путин от началото трябваше да ги подкара така.

23

Анонимен

преди 1 година

Ей Кулеба нямаш нито армия нито оръжия защо се правиш на МЪЖ?? Не те ли е срам? Защо целунеш задните места на запад след като си уж националист? Хахахаха Какво очакваш още?

22

Анонимен

преди 1 година

Дааа, а тая сутрин тръгнаха в атака към Херсон, ама хапнаха дръвцето. И поредния им десант в Енергодар потънал... Абе, успех след успеха реализират, до месец са в Москва.

21

Кондьо

преди 1 година

В Украйна вече е хит моята песен " Камъните падат" но с нов аранжимент.

20

zЕлка Василефа

преди 1 година

не ме интересуват коментарите ви!важно е да си напиша фалшивите - пропагадни новини и да си взема 100-те долара.

19

Данчо

преди 1 година

Много ги пази Путин. Скоро чакаме референдуми за Одеса и Николаев.

18

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 16 и кучето иска всеки ден да му падне пастърма или пържола от небето господ не дава не е заслужил че е животно тека и твоето че си животно неонацист укроп всички българи сте за магистралата фашисти

17

хехе

преди 1 година

До Tmanа като взривяваш мостове и гражданска структура и газопроводи на чужда територия в Русия, дания и швеция .. ...това какво е ???Я виж израел какво прави ...една палестинска ракета...и Израел ги смачкват от бомбандировки ...защо Русия да не може да го прави ???

16

Анонимен

преди 1 година

Израел се отказал да доставя оръжия за укрофашистите.. Хахахаха Сега Кулеба накъде ще се обърне да видим вие го много добре знаете на Фащ.. и ще иска от тях да положи натиск върху Израел за да доставят оръжия.. пачаври. хахахаха

15

Анонимен

преди 1 година

Абе каквото и да си говорим едно е сигурно, Русия няма как да спечели тази война! Както американците се удавиха във Виетнам, така и риснаците ще се удавят в Украйна!

14

Tman

преди 1 година

До Христо ХристовНе, брато, когато унищожаваш всяка една сграда във населените места, унищожаваш болници, училища във всяко едни населено място и се стараеш хората да останат без ток преди зимата, целта ти не е да промениш режим, а да унищожиш народа. Не правителство, режим а обикновените ХОРА, това се нарича геноциг. Втория руски геноцид над украинския народ!

13

хаха

преди 1 година

ми като гръмнаха моста и тръбопровода ...сега ша сеят на тъмно....всеки народ си заслужава политицита ...та и Украинците така ...на ви Европа ..на ви Америка ....дето Американец е стъпил само пепел иразрушения и смърт..... погледнете последните 30 години историята ... на тези на нищо не трябва да и им се вярва! и никакви сделки с тях !

12

Анонимен

преди 1 година

с какво свалиха ракетите и дроновете като всички цели са изпълнени абе гейчета забравете за крим и донецк луганск херсон област зопорожие те са руски граждани. сащ умират от мъка за крим че неси постави базите в крим россия е велика и мощна