24

Анонимен

преди 1 година

Античкия македонец Буяр Османи (ха ха ха)Джамбазки не е имал въобще предвид него и шиптърските му приятели,в които със сигурност им се върти сливане с Албания и Косово след време.

23

КрумСтрашни

преди 1 година

Още 2014 когато Русия анексира Крим,отговора на ЕС и НАТО трябваше да е анексирането на Македония от България.

22

Анонимен

преди 1 година

Българин е смесица между Македонец и Туркиня или Турчин и Македонка.

21

Анонимен

преди 1 година

Какво е македонец?Изпран българин/чист българин/.Време е и на тях да им направим една специална операция!!!

20

Анонимен

преди 1 година

"Ако негативните тенденции продължат, ще има и друга комуникация"----------Ауу, колко си страшен. Май ще се самоизриташ от чакалнята на ЕС.

19

Анонимен

преди 1 година

ВМРО ви издаде достатъчно паспорти макета, за лична изгода разбира се, какво го слушате мекерето Джамбаза :))) На нас ние неприятно, че ни плюете нон-стоп, не спряхте да го правите :))

18

Анонимен

преди 1 година

"Ако негативните тенденции продължат, ще има и друга комуникация", каза Османи след съвместната пресконференция с ръководителя на словенската дипломация Таня Файон"_____А показа ли й препоръките на ЕК да си намалите езика на омразата срещу България или ги скри в чекмеджето? Клоун.

17

БЪЛГАРИН

преди 1 година

Колкото АлександУр от северногръцката област Македония е бил нещо различно от грък, толкова и макетата са нещо различно от българи. Гладен северно олигофреноМакедонец татари сънува. Хахаха!

16

Близ Втръс

преди 1 година

Абе макета, имате своите 3 минути слава, за да може НАТО да възпрепятства теоритичното ви обвързване с руснаците през Сърбия. А после? Около вас - озлобени съседи, а вие освен чукари друго нямате.

15

Анонимен

преди 1 година

Българите са доказателство за това ,че собствения народ се отрича от държавата.Само Българите може да накарат други Българи да го мразят.Няма друг сличай в който хора да се срамуват да кажат,че са Българи.В чужбина като някой Българин чуе друг да говори на Български,бяга на далеч.Е за това няма как Македонците да Ви харесват.Вие сте по-зле от тях и не знаете как да се държите и как да привличате собствения народ,а го отблъсквате.Продължавайте в същия дух и ще изчезнете в един момент.

14

Анонимен

преди 1 година

Османчо, бегай в Албания.

13

Голяма разлика има

преди 1 година

Провокациите от страна на РСМ са на държавно ниво,с държавни решения.Що се касае до изявленията на Джамбазки(на когото симпатизирам),те изразяват лично и на партията му,която не участва за момента в управлението,мнение.Другата разлика,която е много голяма е,че позицията на държавното управление на РСМ не е на молител,а се стреми да осъжда и влияе върху тези,които трябва да моли и чието съгласие и разрешение да чака.Пак търсят съюзници от ЕС срещу нас(и срещу фр.предложение).Докога?

12

не ни се сърдете

преди 1 година

макенца - на сърдитко петко празна му торбата. А в торбата басни за великия александър македонски и бугарите са татари

11

БЪЛГАРИН

преди 1 година

Предлагам, ако всички сдружения на българите в тази измислена от Коминтерна псевдо държава бъдат принудени да си сменят имената, да се прекръстят на Велика България. За да им е още по-гадно на сърбоманските *** в Северна ОлигофреноМакедония.

10

Анонимен

преди 1 година

Няма как Македония да е част от България при условие,че няма един Македонец,който в момента да харесва България и Българите.А влезнат в ЕС,няма да има и Македонец с Български паспорт.Ще върнат паспортите на момента или няма да ги подновяват.

9

Анонимен

преди 1 година

Джамбазки не требва да го слушате макета, то никой в България не го слуша, ама омразата първоначално си идва от вас :))) Не може всички на Балканите да знаят, че с изключение на албанците в твое лице са българи а вие да викате на бяло черно :))) Дори незнам защо постоянно ни занимавате, да не би се страхувате, че изобщо ще забравим за макетата...хахахаха :)))

8

Горд Българин

преди 1 година

Дреме ни за северните мароканци, че са се разсърдили. Да вървят на маiната си.

7

Анонимен

преди 1 година

Абе пръдльо, в последно време се сцепихте с провокациите, палихте всичко българско, кой си ти да ми се правиш на жертва бе смачкан фейс?

6

КРУМ

преди 1 година

Само като си спомня че заради идеологията за връщането на македонската област към България загубихме излаза си на бяло море ...................... не знам какво да кажа, да загубиш богати и плодородни земи и да контролираш пътя към азия заради едни чукари и продажно племе.

5

Българин

преди 1 година

Не съм фен на Джамбазки, но Македония си е част от България. Просто им трябва една денацификация.