152

Анонимен

преди 1 година

спокойно може да кръстят българските клубове там цар симеон първи и цар самуил. може и гоце делчев. може и хан крум. може и иван асен втори. да видим дали ще ги нарекат фашисти :)

151

Анонимен

преди 1 година

мънкедонците не са ни 'комшии', а яростно вражеска държава на границите ни. нали ви е ясно истинските ни царе какво са правели с вражеските държави? отделно, аз лично ги смятам за навлеци в българските земи и за окупатори. притиснали са в ъгъла коренното българско население и всякакви югославски дерибеи от небългарски произход колят и бесят там. не знам докога ще ги търпим в този им вид!

150

Мишо

преди 1 година

Правилно, защото българите са възпитани да отхвърлят неправдите. Македония е с измислена, пренаписана история, скалъпена от несъществуващи факти и откровени лъжи.Македонците са българи и Македония трябва да е България.Но в нашата държава нито има влас, нито има суверенна воля да се работи по този въпрос.

149

С кого бе Сата

преди 1 година

До Сата НАТО.....С Копейкин ли?

148

Цитирам:

преди 1 година

"Единственото нещо, което искаме е да ни уважават. Това иска ВМРО-ДПМНЕ", каза Мицкоски."...Господине Мицкоски,уважават се тези,които са заслужили да се уважават.Плужеците никой не уважава.Точка!

147

Анонимен

преди 1 година

"мисля че е по скоро срещу"нашите" управляващи отколкото към народа" - За съжаление това отношение е към целия български народ, защото е плод на десетилетия пропаганда. Не случайно на проброяването, стотици хиляди българи в Македония, доказали българския си произход и имащи български лични карти отказаха да се пишат българи.

146

Анонимен

преди 1 година

"Само да попитам,за какво са тези излишни дрязги и то с комшии като македонците," - Да не би ние да сме ги почнали дразгите? Даже им предложиме договор за добросъседство. Питай ги тях, кой ги манипулира така и ги насъсква против нас.

145

Анонимен

преди 1 година

Ако се отнасяхме към вас, като Русия към Украйна, сега Скопие щеше да е в развалини, а Мицкоски шеше да се крие в бункера като мишка.

144

полковник Колев

преди 1 година

Само да попитам,за какво са тези излишни дрязги и то с комшии като македонците, няма ли дипломация и толкова ли е трудно да живееме в мир и разбирателство!?

143

Анонимен

преди 1 година

плачат си за една специална операция тия. бой по зелките изкуфели

142

Кармен Златарева

преди 1 година

Не очаквах че и в Македония имат такова неприятелско отношение към БГ...мисля че е по скоро срещу"нашите" управляващи отколкото към народа.

141

Васко

преди 1 година

Тези нещастници им открехнахме малко вратата за ЕС С френския предлог А това не е даже започване на преговори.И надигнаха глави и управляващите дето ни се мазнеха до предлога и опозицията на този сърбоман от вмро. Управляващите наричат цар Борис фашист и приеха закон с който да забранят бг клубове и евентуално партии. А този мичковски щял да иска нов договор с нас.Огромна грешка беше да им открехваме вратата за ЕС започнат ли преговори ще станат още по нагли. Вето до дупка!

140

И.Б.

преди 1 година

Ако г-н Мицкоски може да говори само с езика на лъжата и обидата, а не на базата на исторически необорими факти, нека си намери друго място в живота.

139

така е

преди 1 година

Прав е. Защото и двете са изкуствено създадени държави. Украинците са руските македонци.

138

аз

преди 1 година

Мицотски, България е първата държава признала Македония. Освен това - въпреки издевателствата над коренното българско население в Македония България не е запоичнала "специална военна операция".... за сега. Може би обаче трябва. Докато това не се случи не виждам какви сравнения правиш.

137

Анонимен

преди 1 година

Така, така да видите на руснаците какво им е да си имат вземане даване с укропитеците.

136

Чичо

преди 1 година

И нещо друго да ви кажа. Никога борбата за национално обединение не е била с идеята да се заграбва земя, а да се обедини народът български. При положение, че в Македония хората не се имат за Българи за какво ни е земята им? Земя си имаме и то достатъчно за 6.5 млн и намаляващи.

135

Чичо

преди 1 година

Щом на македонеца не му пука, че е българин, то на мен ли трябва да ми пука? Щом живеят в илюзията че Александър Македонски е имал по-славна империя от Българската, оставете ги да се давят в тая илюзия.

134

един

преди 1 година

Болно същество!Още си живее в измисления свят на мечтите и бившата СФРЮ.Тези НЕ трябва да мислят дори за влизане в ЕС - ще го до разсипят за отрицателно време.Не искам да прозвуча гадно, но за такива - Велика Албания.

133

Анонимен

преди 1 година

Загубили сме Македония като територия, но две трети от т. нар. македонци исторически са днес в България! Гласували са още отпреди 120г. с краката си, че са българи! И сега до няколко години младото им население ще се изнесе и ще е постижение ако го приберем и задържим у нас. Най- ценното са хората!! ЕС ще ги оправи- просто трябва да сме търпеливи. В добре ръце са- на брюкселските чиновници! Сами си го избраха!