60

До 52ия

преди 1 година

Това за гейовете е запазена марка точно на любимата ти Юесей. Самите те официално се похвалиха във всички медии че в американската армия има свободен прием и е пълно със всички видове 32 пола (Тридесет и два). Офицери "мъже" с поли и сутиени....и тези щели да разбият Русия във война ?!?

59

Украйна

преди 1 година

Терористично образувание.

58

хехе

преди 1 година

Много просто - използва ги, защото само това и остана. Само че ги изразходва по-бързо, отколкото иранците могат да ги произвеждат, а и Израел не е доволен от тази работа и натам вече пътуват израелски ПВО срещу дронове - хем ще си ги тестват в реални условия.

57

Анонимен

преди 1 година

Използва защото друго няма. Иран ще се бие до последния руски войник

56

До Контра въпроси

преди 1 година

HIMARS се използват срещу ВОЕННИ цели, не срещу цивилно население и жилищни сгради. Това е тънкия момент.

55

Контра въпроси

преди 1 година

А защо Оокрайната използва американски ракети HIMARS ?Между другото какво става с тока парното водата и Интернета в Оокрайната ? А още не е дошла руската зима ! И не се притеснявайте за това дали Русия има запаси от боеприпаси ракети танкове самолети войници петрол газ ток въглища уран дърва пшеница редки метали..и така нататък. Укро феновете почвайте да четете историята на Наполеон и Хитлер и ще ви стане ясно какво следва бандеровците ! Русия едва ли ще се предаде или пък ще умре от глад и студ

54

нормален процес

преди 1 година

След енергосистемата слева удар по централната банка и банковите институции и монетния двор - парализа на банковата система, след това по центровете за управление на железниците - парализ на железопътната система, и всичко останало както се следва. Нормален планиран работен военен процес. Систематично, без да се бърза.

53

Анонимен

преди 1 година

За да питат брюкселските зелки.

52

Лаврентий Берия

преди 1 година

В момента кремълския сатрап показва най гнусното от себе си - безсилната си злоба и страха си от руските "ястреби" които бързичко ще му спретнат "самоубийство" за провалите. Само дето украинците не мислят да го улеснят като се "предадат". Доказаха, че са силна и решителна нация - Путин е пътник! Само въпрос на време е в Русия да настане насилие - било бунтове, било военен преврат.

51

Говедо

преди 1 година

След унищожаването на Потоците и атентата на Керченския мост и последните скрупули на руснаците паднаха.И да не ми реват укрите " ..ама нас защо?",изборът си е техен,можеше и да не стане така.

50

Анонимен

преди 1 година

Когато загинат над 2 милиона Руснаци,тогава Русия ще бъде атакувана.Засега май до края на на годината ще станат над 200 хиляди.

49

Анонимен

преди 1 година

Защото вършат работа, що за въпрос...

48

Анонимен

преди 1 година

Русия само пробва как се представят дроновете в реални бойни условия.. Иран ще ги доизпипа и подготви за действия срещу краварите.. окрайна стана военен полигон, където хората ще провеждат изпитанията...

47

Анонимен

преди 1 година

От като разбра, че в армията има неосъзнати гейове.Те понеже им е трудно да покажат ,че са гейове в Русия ,влизат в армията и там правят оргии.Но понеже Путин ги прецака и ги пусна на война и почти всички професионалисти им загинаха,вече гейовете им не виждат смисъл да влизат в армията и се оправят тайно.Сега само дроновете им останаха и ядреното оръжие.Е затова е.Другия проблем е алкохола.Руснаците в Армията са гейове алкохолици.

46

Четохте ли

преди 1 година

Руски космонавт, сгазил друг, на не осветен път....

45

Анонимен

преди 1 година

В крайна върви масова деелектрификация. Днес още два теца извън строя . Я пак пребройте ракетките на русия ,козяци хахаха

44

Лаврентий Берия

преди 1 година

Всяко руско зверство води до доставка на нови и още по унищожителни оръжия към Украйна. Рано или късно, руснаците ще започнат да дават жертви и на своя територия, просто защото злото рано или късно среща зло. За втори път руснаците се опитват да направят Голодомор в Украйна - този път като ги оставят без ток, вода и покрив през тежката украинска зима. Ефекта? Скоро украинците окончателно ще ненавиждат руснаците, както навремето афганистанците върху които те хвърляха КАБ-ве. А после...

43

До инфо

преди 1 година

Абсолютно! Много голяма тема е, защо Руснаци, Гърци и Ватикана ни промиват мозъците, че не сме Траки!?

42

Анонимен

преди 1 година

Иранските дронове се доизпипват в Русия, защото дават големи отклонения, пребоядисват се и стават Геран - 2.Иран няма големи производствени мощности за тези дронове и се предполага до днни ударите да намалеят.

41

Лаврентий Берия

преди 1 година

До Анонимен - 31 - е, така е! Това е прехвалената "мощ" на "Майчица Русия" дето всичките руски ануZолизци хвалебствахте толкова месеци. От мнооого километри. Терор на цивилни и гражданска инфраструктура. Даваш ли си сметка Zкоте, че унищожаването на електроцентралата е военно престъпление? По какво днес се отличават прехвалените ви мужици от американците във Виетнам? О, разбирам! Няма украинци, или са фашисти, или някое друго от иZсраните обяснения на кремълските фашаги които повтаряте!