51

Ур.од Прокурор

преди 1 година

Главният прокурор Иван Стоименов Гешев работи за Терористична Организация, а МВР и ДАНС слугуват на ур. ода Гешев като д.обитък !

50

до еуроатланта

преди 1 година

видЕхме колко е добро за България - срината военна система,нарязаани ракети и танкове,срината икономика и внос на всичкия ***,внос на *** за горене,износ на злато с печалба 0,8% ,скъпи и прескъпи и несигурни доставки на горива,спиране на половината блокове на АЕЦ,южния поток от който щяхме да печелим не беше политкоректен...

49

Унищожават Българи

преди 1 година

МВР е ТЕРОРИСТИЧНА ОРГАНИЗАЦИЯ, отнемат работа на Българи чрез доноси за да извършват престъпления за да имат работа полицаите! МВР унищожават животи!

48

Факт

преди 1 година

Ако ЕС не беше подкрепил укронацистите от бившата УССР сега нямаше да има криза, нямаше да има инфлация, нямаше да има студ, нямаше да има обедняване, ЕС нямаше да се разпадне, войната отдавна щеше да е свършила и бившата УССР хората щяха да живеят спокойно.

47

Българин

преди 1 година

По-добре децата ми да гладуват и да се разболяват отколкото да бъда роб на путин и на русия.

46

Евроатлантик

преди 1 година

ЕС и НАТО са най-доброто за България, но 45 годни социализъм и руска окупация им пречат да се развиват.

45

Анонимен

преди 1 година

До Българин Ако си роб на Путин шанса ВЕЧЕ да си в това положение е ОГОРМЕН. Пий кола, цокай домашарка и режи по на едро домата с лук. :)))) И оставяй кундурите пред вратата, че има много кал по тях :)))))

44

до българин

преди 1 година

хем ще студуваш и гладуваш хем ще си роб на бай дън но пък няма да си роб на путин - голяма далавера нали :)))

43

Предложение

преди 1 година

Здравейте, искам да направя едно предложение. Предложение: предлагам некой от лидерите да излезе по некоя медия и да обяви, че Русия и Путин загубиха.

42

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 48 Ц. Това е резултат от изгнилата ви военна система наследена от соца - в която за нищоправене вземат заплати, и се пенсионират с доволни пенсии на 45 години. Българските военни не са свършили работа за 5 стинки. Даже и за природни бедствия се ослушват кога да ги използват. Пълна щета. ДА благодарим на "генерали" като Радев и Янев. Те бяха доста десетилетия начело на тая система.

41

Българин

преди 1 година

По добре без топла вода да мириша на пръчотина и да не се къпя, отколкото да бъда роб на путин и на русия.

40

Анонимен

преди 1 година

Противотанкови управляеми ракетиAT-3 SaggerMalyutka.JPG БългарияПротивотанкова ракетаВисокоексплозивна противотанковаПроизвежда се местно и в резерв.

39

Анонимен

преди 1 година

до бай ти ставри - и как го изчисли че след една година оръжията ще станат за скрап? или викаш ние може да се оголиме за окрайна да има?

38

Анонимен

преди 1 година

След 8 години адски санкции срещу Русия заради Крим ЕС се разпада, европейската икономика е разрушена, Украйна загуби (само засега) още 20% от територията си.

37

Анонимен

преди 1 година

Живея в град с вече така да се каже бивше военно училище.Виждане военните ни на представителни поводи - дебелаци, общо взето.А сградите са в окаяно състояние, коиъо въобще останаха от огромната базаДаже беше проблем години наред да въстановят неголяма административна сграда,с лице към централната улица и да побоядисат тук -там Не знам какви са средствата в министерството, но който е видял преди и сега е или покрусен от гледката, или омерзен, или бесен. Това е резутат от сътрудничеството ни с НАТ

36

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 38 "Гледам ... " Погледни пак :))))))

35

Анонимен

преди 1 година

До Българин Ако си роб на Путин ти ВЕЧЕ гладуваш и студуваш :))))) Само погледни руските "войници". За Европа не се притеснявам, но не съм сигурен те как ще изкарат тая зима :)))) То вярно, че на ГРУЗ 200 не им трябва отопление, но ....

34

Споко

преди 1 година

Трябва да мине врем новите оръжия да задействат. Трябва още няколко месеца да снабдяваме Украйна с пари и оръжия и тогава системата ще задейства и Русия ще бъде победена.

33

бай Ставри

преди 1 година

След една година и малкото изправно оръжие ще е за скрап. За това по добре да го дадем на Украйна,която защитава цяла източна Европа от диктаторския режим на путин.

32

Българин

преди 1 година

По-добре да обеднявам, да студувам и да гладувам, отколкото да бъда роб на путин и на русия.