177

him

преди 1 година

"гаубици от 50-те години на 20-ти век" - М-даа, но 70 годишните СССРовски гаубици не дават засечка като новите Натовски седмици, които не издържат и 100 изтрела без специално обслужване - това го казаха украйнските вояки а Рапирите плющят 100 изтрела на ден!

176

Анонимен

преди 1 година

Белгород си е стар украински град, който заедно с областа ще бъде присъединен към своята стара Родина.Украинците най-накрая ще осъществят исканията си на Парижката конференция от 1919г.за създаване на независима Украйна с територии от Кубан, Белгородска област и Южна Беларусия.Слава Украйна.

175

Анонимен

преди 1 година

Само да уточним. Това не са украински терористи. Това са мобилизирани таджики, които са открили огън по своите. Говори се за спорове на верска основа. Има свидетели, които казват, че най-малко 22 са загинали.

174

Анонимен

преди 1 година

Абсолютно нормално. Най-вероятно са се гаврили с тях и им е писнало. Издевателствата са си традиция в Руската армия. Просто на тези им е дошло в повече и са ги зачесали. Чудя се как не е станало по-рано.

173

Боби

преди 1 година

До Анонимен Мислиш Путин е дал указания да се извършват терактове в Русия? Какво това което до сега Украинците вършеха и продължават да вършат е малко и недостатъчно? Ти лично можеш ли да допуснеш до ума си следното да стреляш с тежка артилерия срещу действаща атомна електроцентрала?

172

Анонимен

преди 1 година

Искаме още атакаи, москва и джуджето там да горят живи.

171

Боби

преди 1 година

До Анонимен А брутално ли е съседа ти да избива на уж собствена територия невини хора и твои роднини включително защото не искат да приемат властта дошла с военен превреат? ДА ИЗВЪРШВА ТЕРОРИСТИЧНИ АТАКИ включително ДА СТРЕЛЯ ПО ДЕЙСТВАЩА АТОМНА ЕЛЕКТРОЦЕНТРАЛА? 8,5 години вече всеки ден ВСУ обстрелва граждански квартали на ДНР(ЛНР вече са извън обхват)

170

Анонимен

преди 1 година

Диверсантите провеждащи терора срещу СССР ползват Путин като основен терорист НОМЕР 1 в света.Сега дават указания за показен терор срещу Москва и други градове с ЦЕЛ още по жестоки удари вкл рекламни срещу Украйна.. Диверсантите говорят американски англииски..ЦЕЛ още по жестоки санкции срещу Руската федерация и БЕларусия.

169

Боби

преди 1 година

До Аноним РЕАЛНО АСИМИЛИРАШ ЛИ ЧЕ НАТО ВОДИ ВОЙНА С РФ НА ТЕРИТОРИЯТА НА УКРАЙНА. ЕДИНСТВЕНОТО НЕЩО КОЕТО НЯМА НА БОЙНОТО ПОЛЕ Е КАЗИОННАТА НАТОВСКА ПЕХОТА!!! Кой плаща? НАТО(вкл непряко ние България през НАТО и ЕС) Кой разузнава НАТО системи. Чие е оборудването(старото съветско практически е унищожено вече) НАТО. Кой Командва НАТО и вкрайна сметка Руснаците бият НАТО ПРКСИ наречено Украинска Армия като *** че у ди рек

168

Анонимен

преди 1 година

А нападението от Русия над Украйна не е ли брутално? Или като е на твоята територия става вече нещо различно?

167

Калашников

преди 1 година

Киев трябва да стане Хирошима !

166

Анонимен

преди 1 година

Не подкрепям войната...............но украинците и поляците хич не са стока...............малко даже ги бият руснаците!!!

165

Владо

преди 1 година

Доколкото разбрах са убити 11 руски доброволци. Искали да умрат за Путин и желанията им се сбъднали. Какво по-хубаво от сбъднати желания? В РФ това го определят като тероризъм и разни "български" "медии" правят същото защото цитират ТАСС и други пропагандни организации. Правят го за да си заслужат копейките. Иначе трябва да споменат, че смъртта на военнослужещи по време на война не е тероризъм и че никъде не е казано че война се води само на територията на една от страните.

164

Анонимен

преди 1 година

Тия са българи 100% !

163

МИР вам

преди 1 година

Хората откачиха, всеки прегърнал своята правота е готов да убива и да пролива чужда кръв. Какво ви стана хора? В една война всеки е виновен. Но по силния ще бъде оправдан за чуждата пролята кръв. Не си загубвайте човешкия облик и не забравяйте божията заповед. Не убивай!!!!!!!! Няма опция убивай, защото другия не е прав. Нали уж сме християни, а?

162

Аноним

преди 1 година

До 192. Много правилно изказване за руските фенове, браво. Всички говорят за руска техника, но всички те са със западни коли и техники. У дома си имат само западни техники къде е Великата Руска техника,жалки сте една Украйна ви блокира а сте тръгнали със нато да си мерките малките п.... Ки

161

До пуйката

преди 1 година

Вярно си пуйка. Говориш за изостанала технологично азиатска к.о.ч.и.н.а която не може да сглоби лада с еърбег. Русоробите вярно живеете в някакъв ваш паралелен свят. Повтаряте като папагали някакви фантастични оръжия, които джуджето размахва на картинки и видеа докато в същото време карат на фронта гаубици от 50-те години на 20-ти век. Ако не бяхте за съжаление, бих ви се смял.

160

Анонимен

преди 1 година

Атентат, тероризъм... Муахахахаа. Русия е във война ве. Това са военни действия. Даже те са били насочени към войници, а не цивилни.

159

Бесен

преди 1 година

Да свикват! Това е само началото!

158

Анонимен

преди 1 година

Рашисткият неонацистки режим е в упадък по всички фронтове, вътрешната война в Русия, тепърва започва.