215

отец Нафърфорий

преди 1 година

Китай , Индия и Турция са поставили срок до 15 ноември конфликта в Украйна да спре , в противен случай ще се присъединят към страните поддържащи санкциите срещу Русия . Ко праим сия .

214

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 288: Какъв ли комплексар трябва да си за да защитаваш височината на обекта на сексуална възбуда в интернет ? Въпроса е риторичен.

213

Анонимен

преди 1 година

До z: Аз също ! нямам търпение да видя Путин разстрелян, а Шойгу и компания и те !

212

Анонимен

преди 1 година

Джуджето плаши гаргите. Западняците се правят на ударени и му пригласят но ако стане конфликт с НАТО от Ручландия няма да остане тухла върху тухла. Ще го пометат за няколко дни. Тоя *** е същия комплекса като Хитлер само дето няма немската армия зад себе си а група пияни матрьошки. Укрите ги изтепаха а тоя пак се пудри по телевизиите. Все едно *** и Кличко. Голяма уста и НИЩО друго.

211

z

преди 1 година

Щастлив съм да съм свидетел на тоталния крах на комунизма /фашизма/ и дано да доживея да ги видя съдени както фашистите.

210

Анонимен

преди 1 година

До Китаец: Тия копаят дъното ти ми говориш за потискане.

209

следва ......

преди 1 година

ще натисна ядреното копче защото сме гладни и за това е виновен запада. Товарищ тези руски лиготии сме ги гледали преди 30г. Големият Рони Рейгън им го каза в прав текст "......ще ги накараме да си ядат прикладите" и така стана. На Големият Горбачов, че ви спаси от тотален разпад трябва да му целувате ръцете!

208

Анонимен

преди 1 година

Този обречен лилипут, който заради операциите прилича вече, на снимките, на ***, твърди, че нещата които се случват в Украйна са "неприятни". По долно изказване не може и да бъде, на фона на убитите невинни граждани. Само че, рашаните трябва да знаят, че на този лилипут не му пука и за тях. Съдбата му ще е като на всеки диктатор. На 70, не знам какво очаква още от този живот.

207

Анонимен

преди 1 година

Добре бе г-н Путин,защо пак плашиш с Ядрено оръжие?Какво кото влезнат във война Натовските войници с твоите,пробвайте без Ядрено оръжие,нали сте голяма работа.Нали не ви беше страх от НАТО.Значи,,като сте по силни от Украйна,нападате безразборно,пък някой вас ако ви напада,плашите с ядрено оръжие.Еееее,как така.Всичко се връща г-н Путин

206

?!?

преди 1 година

Елементарен е руският разознавач! Бай Тошо му го каза на предшественика му нямаш ли пари не си мъж. А и трябва да си поне 1. 75 см

205

От 269

преди 1 година

Култура и бит йок. Теб те интересува неонацизъм като Копейкин и прокажената им управленска система която съществува напук и върху гърба на всички руснаци с акъла си. Имаха шанс, и Берлускони и Меркел им го дадоха а тия се показаха що за човеконенавиждащ режим са, поддържан само и единствено от прррроостаци като теб, които бяха първите да махат Z от колите си на границата. Русофобията за която говориш е признак на национална идентичност БЪЛГАРСКА, а ти си месо за асимилация от руснаците

204

Стикс

преди 1 година

Стига ни го пказвахте тоя путин. Тоя е пътник от всякъде. Единствено че го отразяват показва че жив и само ракети и заплахи са му в устата. Бог гледа и ще има възмездие.

203

тодор живков

преди 1 година

На 24 02 тръгнаха като АСЛАНИ , върнаха се като *** .

202

До 260

преди 1 година

Аз съм русофил който им обича народа, но уви съм чел, Захари Стоянов, Стамболов и прочие та докато стигнеш ген. Колев който и той русофил вика "Кавалеристи, Бог ми е свидетел, че съм признателен на Русия задето ни освободи. Но какво търсят сега казаците в нашата Добруджа? Ще ги бием и прогоним както всеки враг, който пречи за обединението на България!" . Аз душмани които избиват братята си и продават народа си не понасям, още по-малко предатели като теб които се наричат "русофили" и подражават

201

Анонимен

преди 1 година

Путин никога няма да порасне.

200

Анонимен

преди 1 година

Още по-добре, ще изчезнат мурзилите.

199

spoko be!

преди 1 година

Тоя филм вече го гледахме! Русия ще вземе 1/5 от Украйна. След 50г. Източна и Западна Украйна ще се обединят, а победилата Русия ще фаалира и така...

198

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 251: Всъщност РПЦ е в схизма от Вселенската патрияршия още от 2018та. Така че вярвай на фалшиви проповедници... с патриарх алкохолик, продаващ нелегално цигари. Потъпкаха всеки божи закон за да са те по-по-най. Сега те ще си носят кръста докато не си изплатят греховете. За повече информация Гугъл.

197

Българин

преди 1 година

Косово е Сърбия,колкото и Украйна е Русия.Две стари български територии с ,объркани от руска пропаганда, души по тях.

196

Анонимен

преди 1 година

Никой няма да допусне доброволно да го унищожат! Всеки се бори за каузата си и за оцеляването си! Близки народи, даже с едни корени се мразят заради политиките, насаждани с години от правителствата им! Всички е добре да осъзнаят, че хората нямат вина, а онези, които ги управляват и противопоставят! Жалко че се допусна това, защото разрухата не е само за тях!